datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Dankwoord van mijn boek
24 mei 2024 
2 min. leestijd

Dankwoord van mijn boek

Yeah! Je hebt mijn hele verhaal gelezen, dankjewel! Ik nam je mee in mijn leven. In mijn groeiproces en transformatie van rups naar vlinder. Er waren hobbels en obstakels, kansen en uitdagingen. Het verhaal van Water en Vuur. De zoektocht naar mijn connectie met de zee en mijn naam. Over het zelf uitzoeken en de ultieme liefde voor jezelf!

Leef voluit zonder angst

Ik ben heel blij dat ik dit boek heb geschreven. Door het schrijven kreeg ik zoveel helderheid en ben ik nog meer gezakt in overgave. Ik hoop dat je na het lezen meer rust en vertrouwen kunt voelen. Dat ook jouw levenspad zich op de perfecte imperfecte manier zal ontvouwen. En dat je voluit leeft en geniet, zonder de angst voor afwijzing. Volg je hart en volg de sporen van je intuïtie die elke dag sterker wordt en je zachtjes de juiste richting op wijst.

Jouw innerlijk vuur

Eva van ZeelandLaat je innerlijk vuur branden en stook het zo hoog op zodat je een ‘bonfire’ bent die gezien wordt door velen. Maar brand je zelf niet op, laat je vuur niet je vrouwelijkheid verdampen. Daarom schreef ik dit boek over Water en Vuur. Beide kunnen perfect in balans naast elkaar bestaan, maar elkaar ook tegenwerken.

Pak dit boek, de meditaties en visualisaties er weer bij als je voelt dat je jouw Shakti weer optimaal wilt laten stromen. En wees zacht naar jezelf! Neem deze zinnen met je mee:

  • Ik hoef niet meer mijn best te doen
  • Al het werk is al gedaan
  • Ik ben perfect zoals ik ben
  • Alles komt op het juiste moment
  • Ik ben geliefd en word gehoord en gezien

Van kracht naar zacht

De essentie van mijn verhaal heb ik mede ontdekt door de wekelijkse schrijfsessies die ik deed met Irene van Gent en haar traject van Blog tot Boek. Ik bedank haar en alle andere die daarbij aanwezig waren voor de fijne setting en support!

Ook mijn moeder, Loeki de Beijer, bedank ik. Ook zij heeft het proces van kracht naar zacht gemaakt. Ze is mijn voorbeeld in loslaten en overgave geworden. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik heel dicht bij haar mag zijn. Ik hou van je mama!

Dit boek dient ook als een inspiratie voor mijn drie kinderen, zeg maar mijn gebruiksaanwijzing voor het leven dat ze zelf mogen gaan invullen!

Nogmaals bedankt dat je mijn boek hebt gelezen. Laat mijn verhaal een inspiratie voor je zijn om, zoals ik het altijd voel, ‘On Top of Your World’ te gaan leven. En dat hoeft niet als ik dansend of sprekend op een podium. Dat mag ook met je handen in je eigen moestuin of zeilend rond de wereld. Ga alles doen waar jij blij van wordt! De tijd is NU.

Veel liefs,

Eva van Zeeland

Volg de geboorte van mijn boek

2024 is het jaar van mijn boek! Al langer ben ik zwanger van het idee, maar dit jaar gaat het er echt van komen. Ik volg de methode van Blog tot Boek van Irene van Gent om het verhaal van mijn leven te schrijven. Mijn doel is om dit in drie maanden te doen. Dit betekent dat mijn boek al in mei 2024 af kan zijn. Wil je mijn proces van blogs tot boek volgen, dan nodig ik je uit om mijn blogs te lezen. Drie maanden lang deel ik elke vrijdag om 20:00 uur een nieuw blog. Je vindt ze op deze pagina. Je kunt mijn blogs ook wekelijks ontvangen per e-mail. Zo mis je geen enkel verhaal en breng ik je ook als eerste op de hoogte van de verschijning van mijn boek!

Boek Eva van Zeeland


Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading