datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

De allereerste 5D dating baby is geboren: het resultaat van pure liefde!
04 december 2023 
in Dating
2 min. leestijd

De allereerste 5D dating baby is geboren: het resultaat van pure liefde!

Op 11 juni 2021 begint het liefdesverhaal van Gerre met 5Ddating . Hij wist niet wat er voor hem te wachten stond maar, volgens zijn woorden wist het universum het allang. Gerre vertelt zijn verhaal. 

Toen de corona periode startte begon ik in te zien dat ik anders dacht dan wat de overheid voorschotelde. Ik had het gevoel dat de overheid de mensen in de maling nam en ik was er niet mee eens dat er zo snel een vaccinatie kwam, Maar hierover delen kon ik niet bij mijn vrienden en familie. Mensen noemden mij al snel een complotdenker, ik noemde het de waarheid, ik ging op zoek naar chatgroepen van menen met dezelfde mening en gevoelens. Zo kwam ik bij 5Ddating. In eerste instantie was ik opzoek naar gelijkstemden, met wie ik kon praten zonder beoordeeld te worden, ik was niet direct op zoek naar een relatie. Op een geven moment kom ik een profiel tegen van een vrouw. Jolanda uit het verre Friesland, ik woon zelf in België, 300 kilometer verderop. Jolanda trekt direct mijn aandacht omdat zij dezelfde hobby heeft als mij, namelijk wildplukken.


Eerste ontmoeting

Ik stuur haar een bericht om dit te vertellen en zij reageert snel. Dat is het eerste bericht op 11 juni 2021 van de velen die nog zouden komen. Na een paar weken chatten op 5Ddating geef ik mijn email aan Jolanda. Zo kunnen we langere gesprekken Hebben en meer foto's sturen. 

Op 6 oktober spreken we voor het eerst af. Ik heb een huisje geboekt voor 4 dagen lang in Friesland, dicht bij Jolanda in de buurt. Eenmaal aangekomen bij Jolanda breekt het zweet bij me uit, ik vind het super spannend!

Met een berichtje laat ik haar weten dat ik er ben, aanbellen durf ik niet. En dan komt Jolanda tevoorschijn achter een oude eik. Met een snelle pas loopt ze naar me toe en daar ontstaat onze eerste kus. Het voelt gelijk goed, voor ons allebei. 

In de eerste periode van de relatie, rij elke twee weken naar jaar toe. We doen veel aan wandelen en hebben het over van alles, hoe de wereld in elkaar zit, hoe de toekomst eruit zou zien maar ook gewoon over dagelijkse dingen. We hebben het over zo veel dingen dat het lijkt aslof we elkaar al jaren kennen. Misschien is dat ook, dacht ik later, we hebben elkaar weer teruggevonden. 


Bijzondere reis

Na heel wat heen en weer reizen besluiten ik dat het anders moet. Ik wilde al voor een langere tijd even stoppen met werk, en daarom teken ik een loopbaanonderbreking. Op 02-02-2022 gaat het in, ik besluit om met mijn caravan naar Friesland te gaan om op een camping dicht bij Jolanda te gaan staan. Daar ga ik verblijven voor een half jaar. We maken meer wandeltochtjes, gaan samen dingen ontdekken en op avontuur. Eerst is dat Friesland ontdekken, vaak te voet en eind augustus 2022 maken we onze eerste trip naar het buitenland namelijk: Zweden en Denemarken. Samen in de natuur slapen, kampvuurtje maken, wandelen en onder de sterren liggen. Tijdens onze reizen wordt Jolanda ziek, dat gebeurt bij een van onze wandelingen. 

love storyZe is erg misselijk, vooral als ze koffie drinkt, de volgende dag gaan we kajakken en picknicken, daarvoor gaan we nog boodschappen doen. Jolanda koopt voor de zekerheid een zwangerschapstest. En iets wat we nooit hadden verwacht wordt werkelijkheid: we worden een gezin. Op 28 april 2023 om tien voor half vier wordt onze mooie zoon Finn geboren. Het resultaat van onze liefde zorgt ervoor dat er een nieuwetijdskindje is geboren. 

ONE LOVE magazine

Ben je ook benieuwd naar andere Love story's? 

Lees dan One Love magazine en laat je meenemen in pure liefde.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading