datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Meet your Star Family met CE5 Contact
27 maart 2024 
0 min. leestijd

Meet your Star Family met CE5 Contact

Waar kom ik vandaan? Waar was ik voordat ik naar aarde ging? Wie is mijn galactische family? Als je nieuwsgierig bent naar meer inzicht dan nodig ik je uit voor een speciaal event!

CE5 contact

Vanuit het 5D Cafe, elke maandag om 20:00 uur, zullen we op elke eerste maandag van de maand samen multidimensionaal contact maken.

We gebruiken hiervoor het CE5-protocol (Close Encounters of the Fifth Kind) van Dr. Steven Greer. Hij is een bekende voorstander van het idee dat er buitenaards leven is en dat er al contact is geweest tussen de mens en buitenaardse beschavingen.

Door middel van bewustzijnsverruiming en meditatie kunnen we dan contact maken met buitenaardse wezens.


Het programma ziet er als volgt uit:

20:00 - Welkom en uitleg

20:15 - Meditatie

20:45 - Uitnodigen Star Family

21:15 - Delen ervaring

21:30 - Afsluiten

Deelname aan dit speciale event is gratis voor leden van 5Ddating. Nog geen lid? Je kunt je hier gratis aanmelden.

Wat heb je hiervoor nodig:

- Computer of laptop met Zoom

- Camera en microfoon (mag uit tijdens meditatie)

- Rustige omgeving

- Positieve intenties

- Open hart

Eva van Zeeland zal de sessie begeleiden en al je vragen beantwoorden.

Elke eerste maandag van de maand in het 5D Cafe! 

Heb jij al eens CE5 contact gedaan? 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading