datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

De Wereld in 2035: Op naar Wonderland
29 januari 2024 
3 min. leestijd

De Wereld in 2035: Op naar Wonderland

Voor Pitch Talks van Op Naar Wonderland, het project van Max von Kreyfelt als vervolg van Café Weltschmerz, schreef ik mijn beeld van de toekomst in het jaar 2035.  


Op naar Wonderland

De tijd van macht en controle uit handen geven is definitief voorbij. Vanaf het jaar 2035 zijn namelijk steeds meer mensen in staat om zelfverantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes in hun leven. 

Ik ben Eva van Zeeland, oprichter van Miss Natural Lifestyle en 5Ddating en schrijf nu aan mijn boek met de titel Zoek Het Zelf Uit. Ik ben ervan overtuigd dat we samen een mooie nieuwe wereld kunnen opbouwen als we allemaal meer ons authentieke zelf zijn. Als je volledig jezelf bent en alles laat samen komen ontstaat er een oerkracht, vuurwerk, echte energie! 

Terug naar de natuur

Ik geloof dat een natuurlijke levensstijl het recht is van iedereen, dat biologisch en zelfvoorzienend de toekomst is. Dat je in verbinding met je hart gemakkelijker naar de natuurlijke kracht in je lichaam kunt luisteren en daar uiting aan kunt geven, om op deze wijze je eigen pad te ontdekken. 

Helder hoofd zonder financiële druk

De tijd dat we zogenaamde autoriteiten als wetenschappers, artsen, virologen en politiek leiders lieten bepalen wat het beste voor ons was, is nu echt verleden tijd! We denken weer helder en leven dichterbij ons gevoel doordat er geen sociale en financiële druk meer is om te presteren. Er is nu tijd om echt te genieten; met meer tijd voor het gezin, meer creatief bezig zijn en een zelfvoorzienend leven.   

Biologisch en suikervrij eten

In 2035 is iedereen in staat om gezonde keuzes te maken. Biologisch en suikervrij eten is betaalbaar en toegankelijk. We leven weer volgens het ritme van de natuur en respecteren de seizoenen en het weer zonder deze te beïnvloeden. De natuurlijke vruchtbaarheid is herstellende en bevallingen worden weer thuis gedaan of in speciale wellnesscentra waar het natuurlijke geboorteproces wordt gerespecteerd.  

Zelfgenezend vermogen van het lichaam

Met de nieuwste technologie gebaseerd op eeuwenoude kennis monitoren we ons lichaam thuis. Zo zien we eenvoudig welke disbalans we mogen herstellen en welke gebieden in het lichaam extra aandacht nodig hebben. De druk op de gezondheidszorg is hiermee verkleind en bovendien is ons zelfvertrouwen gegroeid omdat we zelf inzicht hebben en weten hoe we het zelfgenezend vermogen van ons lichaam kunnen activeren.  

Evolutie naar Homo Galacticus

De reis van het hoofd naar het hart is gemaakt! Doordat we weer echt contact met ons lichaam hebben, maken we keuzes vanuit vertrouwen. Doordat we zijn geëvolueerd van homo sapiens naar homo galacticus zijn onze natuurlijke gaven ook versterkt.  

Verruiming van bewustzijn

Multidimensionaal contact is hierdoor ook mogelijk geworden. Telepathie is het nieuwe bellen! Contact met overleden dierbaren, natuurwezens en onze intergalactische broeders en zusters is het nieuwe normaal. 

Wij zijn Galactische Energetische Wezens, die tijdelijk op aarde leven in een menselijk ruimtepak, omdat we de afscheiding van eenheid wilde ervaren. 

Innerlijk weten

Leef ook het leven waarvoor je hier op aarde bent gekomen! Vind de kracht om in jouw licht te gaan staan en op te komen waar jij voor staat. Maak weer contact met jouw innerlijk weten, hogere zelf en begeleiders uit het universum.  

Jij bent de regisseur van je eigen leven, neem zelfverantwoordelijkheid en de tijd en moeite om alles dat voor jou belangrijk is zelf uit te zoeken.

Eva van Zeeland

Volg de geboorte van mijn boek

2024 is het jaar van mijn boek! Al langer ben ik zwanger van het idee, maar dit jaar gaat het er echt van komen. Ik volg de methode van Blog tot Boek van Irene van Gent om het verhaal van mijn leven te schrijven. Mijn doel is om dit in drie maanden te doen. Dit betekent dat mijn boek al in mei 2024 af kan zijn. Wil je mijn proces van blogs tot boek volgen, dan nodig ik je uit om mijn blogs te lezen. Drie maanden lang deel ik elke vrijdag om 20:00 uur een nieuw blog. Je vindt ze op deze pagina. Ik kunt mijn blogs ook wekelijks ontvangen per e-mail. Zo mis je geen enkel verhaal en breng ik je ook als eerste op de hoogte van de verschijning van mijn boek!

Boek Eva van Zeeland

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading