datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Voorspelling voor 2024: Een Jaar van Bewustwording en Grote Transformatie
10 november 2023 
3 min. leestijd

Voorspelling voor 2024: Een Jaar van Bewustwording en Grote Transformatie

In het nieuwe jaar 2024, lijkt de wereld verder te evolueren naar een nieuw tijdperk van bewustwording en grote transformatie. Mensen zoeken steeds vaker naar diepere betekenis in hun leven en een hernieuwde verbinding met de natuur. Je voelt aan alles dat je niet hetzelfde kunt blijven doen dat je altijd deed. Oude thema's komen omhoog en een onzichtbare kracht duwt je vooruit. Hier zijn enkele trends en ontwikkelingen die we in 2024 kunnen verwachten:

1. Spirituele Ontwaking en Bewustwording

In 2024 zal de zoektocht naar spirituele groei en bewustwording zich verder verdiepen. Mensen zullen steeds meer openstaan voor meditatie, mindfulness, regressie en andere praktijken die hen helpen om in contact te komen met hun innerlijke zelf. De aandacht verschuift van materiële welvaart naar emotionele en spirituele welzijn. Spiritualiteit gaat mainstream! Heel goed natuurlijk als je weet dat wij allen spirituele wezens zijn, je hoeft het niet te worden, want je bent het al! De interesse in en verkoop van tarot-en inzichtkaarten, edelstenen, klankschalen, boeken over zelfontwikkeling en cursussen over intuïtieve ontwikkeling zal stijgen. Ook gaan mensen op zoek naar gelijkgestemden via datingsites en communities die ook bezig zijn met zelfontwikkeling, openstaan voor bewustwording en doorzien wat er speelt in de wereld. 

reading

2. Echte Voeding versus Kunstvoeding

De klimaattrain dendert maar door, maar ondertussen zijn we helemaal klaar met alle bizarre maatregels en kunstmatige ingrepen onder het mom van het klimaat. Ik kan het woord duurzaam niet meer horen! Natuurlijk speelt duurzaamheid nog steeds een centrale rol in voeding. Lokale en seizoensgebonden producten blijven de norm, terwijl mensen een eigen moestuin aanleggen of een abonnement nemen op een lokale boer. Plantaardige en suikervrije diëten en alternatieven voor vlees zullen populairder worden, maar er is een steeds groter groeiende groep die kiest voor echte voeding versus kunstvoeding. Laat die geprinte of gekweekte hamburger maar liggen in 2024! In het Europese land waar ze weten wat echt goed en lekker eten is, heeft de Italiaanse regering een wetsvoorstel ingediend dat de verkoop van synthetisch voedsel, waaronder kweekvlees, in het land verbied. 

3. Alternatieve Geneeswijzen en Holistische Gezondheid

Mensen zullen alternatieve geneeswijzen omarmen als aanvulling op de traditionele geneeskunde. Acupunctuur, Orthomoleculaire Geneeskunde, Kruidengeneeskunde en Ayurveda zullen gemeengoed worden. De holistische benadering van gezondheid, waarbij de nadruk ligt op het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel, zal verder aan populariteit winnen. In 2024 zullen we steeds meer zelfverantwoordelijkheid voor onze gezondheid gaan nemen en deze niet meer uit handen gaan geven zoals de afgelopen jaren met de angst campagne vanuit de overheid voor de onzichtbare vijand: het virus! Een steeds groter wordende groep zal ook hun lidmaatschap op de reguliere gezondheidszorg opzeggen. 

4. Verbinding met de Natuur 

Deze trend zal in 2024 in volle gang zijn. Mensen zullen weer op zoek gaan naar de natuur, hetzij door wandelen, kamperen, tuinieren of het herstellen van stadsnatuurgebieden. Deze herverbinding met de natuur zal niet alleen leiden tot een grotere waardering voor Moeder Aarde, maar ook tot een gevoel van rust en welzijn. Ontladen en opladen via de aarde, lopen op blote voeten, zweethutceremonies, sjamanisme en mannencirkels om het kampvuur. Het is er allemaal!

5. Technologische Evenwicht

Hoewel technologie nog steeds een belangrijke rol speelt in ons leven, zal er een verschuiving zijn naar een meer gebalanceerd gebruik. Mensen zullen vaker offline gaan om hun fysieke en mentale gezondheid te ondersteunen. Dit zal resulteren in meer nadruk op persoonlijke interacties en echte verbindingen. Social media detox, stilte retraites en offline zijn worden gezien als essentieel in 2024. Traditioneel TV kijken werd al lang niet meer gedaan en zal in 2024 nog verder afnemen. Ook de nieuwsmedia heeft het hard te halen en verliest nog meer aan betrouwbaarheid met de verdere beperkingen van vrijheid van meningsuiting. 

6. Onderwijs voor Zelfontplooiing 

Scholen en leerinstellingen zullen een breder scala aan vakken aanbieden die gericht zijn op zelfontplooiing, waaronder persoonlijke groei, emotionele intelligentie, en creativiteit. Het traditionele onderwijssysteem zal evolueren om beter aan te sluiten bij de behoeften van de leerlingen. Een steeds groter groeiende groep zal ook kiezen voor thuisonderwijs of unschooling omdat zij de aansluiting voor hun kinderen niet hebben kunnen vinden in het reguliere onderwijs. 

7. Buitenaardscontact en Paranormale Ervaringen

Ja! Het jaar 2024 zal in het teken staan van buitenaardscontact of nog beter verwoord multidimensionaal contact. Omdat spiritualiteit 'normaal' wordt zal ook het praten over en met overleden dierbaren, contact met gidsen en engelen genormaliseerd gaan worden. Steeds meer mensen durven zich te uiten en vertellen over hun paranormale ervaringen en gaves. Het aantal mensen dat een UFO ervaring heeft groeit. Het besef dat wij niet alleen zijn is bij de meerderheid van de mensheid aanwezig. Ook druppelt er vanuit de overheid steeds meer informatie naar buiten. Er wordt ook wel eens gesproken over een Fake Alien Invasion, als laatste troef van de deepstate om ons angst aan te jagen, maar deze zal niet plaatsvinden in 2024. 

Het Collectief Voeden

2024 zal een jaar zijn van grote veranderingen en een diepgaande transformatie op persoonlijk, maatschappelijk en ecologisch vlak. Terwijl we bewegen in deze periode van bewustwording en verandering, is het van essentieel belang om onze verbinding met onszelf, anderen en de planeet te koesteren, en om zo bij te dragen aan het collectief en een positieve toekomst. Want weet dat wij zelf de richting bepalen!

Veel liefs, 

Eva van Zeeland

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading