datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Miss Natural Godinnen Weekend 13 t/m 15 mei 2017
02 februari 2017 
11 min. leestijd

Miss Natural Godinnen Weekend 13 t/m 15 mei 2017

Vorige week was het allereerste Miss Natural Godinnen Weekend. Het was een heel speciaal weekend met hele bijzondere vrouwen; godinnen. We hebben samen gegeten en gedronken, gelachen en gehuild, gedeeld en ontvangen, gewandeld en gedanst, geknipt en geplakt! Met elkaar hebben we intenties neergezet voor het nieuwe jaar en alles dat ons niet meer dient verbrand in het vuur. Met vernieuwde energie, kracht en inzichten gingen we weer naar huis. Graag nodig ik jou uit voor een nieuw Godinnen Weekend van 13 maart t/m 15 mei 2017.

Wat kun je verwachten?

Nu het eerste weekend geweest is kan ik je nog beter vertellen wat je kunt verwachten van het Godinnen Weekend. Natuurlijk zal geen weekend hetzelfde zijn, aangezien elke vrouw weer anders is en haar eigen inbreng heeft. We delen de ervaringen van enkele godinnen hier met je.

Echt verwend worden

Mado; “Ik geef het Godinnen Weekend een 10 en vond het zelfs boven verwachting! Ben weer wat meer naar binnen gekeerd, dat voelt fijn. Hou mijn rust wat meer in de gaten. Ik ga in maart waarschijnlijk een korte cursus buikdansen doen.

Jullie ontvingen ons heel hartelijk met een omhelzing, dat vond ik erg verrassend en erg leuk. Het gaf meteen een welkom gevoel. De kennismaking verliep organisch, we raakten eigenlijk al snel aan de praat allemaal tijdens de thee met iets lekkers. Iedere ochtend gewekt worden met zo’n heerlijk shotje was super de luxe en pepte lekker op. Het ontbijt na een activiteit vond ik daardoor extra lekker. Heerlijke recepten allemaal, lekkere tussendoortjes. Echt verwend worden”.

Prettig en vernieuwd

Mado; “Ik vond het buikdansen en de blote voetenwandeling heel prettig en vernieuwend! Ik had nog nooit een vision board gemaakt en vond het erg leuk om te doen. Ik vond de weg er naar toe, door middel van meditatie en brief schrijven ook heel prettig. Ik vond het erg leuk om het vision board te maken, maar ook heel leuk om de borden van de anderen te zien en hun verhaal daarbij te horen. Iedereen had een mooi resultaat, dat vond ik erg leuk om te zien, en liet ook veel van iemands binnenwereld zien. Mijn board staat in de woonkamer op mijn altaar te pronken. Ik steek er steeds een mooi kaarsje bij op”.

Mado 48 jaar uit Tilburg

In de watten laten leggen

Rianne; “Ik vond het ontvangst warm en er was een prettig sfeer. Gezellig aangeklede, schone nette woning van alle gemakken voorzien in een fijne omgeving. Vooral het bos om de hoek vond ik super. Het gember-citroenshotje elke ochtend vond ik verrassend evenals de smoothies. Het was gewoon heerlijk om niet te hoeven koken en met dat soort dagelijkse dingen bezig te zijn. Heb me in de watten laten leggen en dat beviel goed. Buikdansen vond ik leuk om te doen, vergt toch meer inspanning dan het zo op het eerste gezicht lijkt. Het wandelen op blote voeten vond ik bijzonder, alleen jammer dat het maar zo kort was door de kou en de gevolgen daarvan. Het wandelen in stilte vond ik heerlijk, wat een bewustwording”.

Een inspirerend, warm en bijzonder weekend

Rianne; “Het loslaat verbrandingsritueel vond ik een heel mooi, indrukwekkend ritueel wat totaal nieuw voor mij was maar wat me geïnspireerd heeft om vaker te gaan doen. Ik voelde mij dit weekend net een spons, die alles wat ik hoorde, voelde en zag wilde opzuigen. Het waren veel indrukken die af te toe overweldigend waren. Na het weekend moeten alle ervaringen nog een plekje krijgen maar het begin naar verandering is gemaakt. Ik heb een inspirerend, warm en bijzonder weekend gehad wat veel in gang heeft gezet bij thuiskomst. Het begin van iets nieuws en daar wil ik jullie voor danken en ook de rest van de groep”.

Rianne 47 jaar uit Roosendaal

Tijdens het Godinnen Weekend ga je ontdekken;

• Welke godinnen er allemaal in jouw schuilen
• Hoe je jouw ware ik kunt laten zien en kunt zijn wie je werkelijk bent
• Wat jouw onvervulde verlangens zijn en hoe je deze kunt vervullen
• Hoe je jouw vrouwelijkheid meer kunt tonen
• Hoe je jezelf op de eerste plaats kunt zetten zonder arrogant te zijn
• Hoe je je zelfverzekerd en bemint kunt voelen
• Hoe je jezelf weer onweerstaanbaar kunt voelen
• Dat tijd voor jezelf nemen een must is!

Goed voor jezelf zorgen en reflecteren

Alle tijd om eens goed voor jezelf te zorgen en om te reflecteren. Want dan doen we vaak veel te weinig.

Waar kom je vandaan? Hoe word je beïnvloed? Waar wil je naar toe? Hoe ga je dit aanpakken? Welke belemmeringen houden je tegen?

Dit weekend gaan we de eigenschappen van de 7 Griekse Godinnen in onszelf ervaren en op speelse manier vorm geven. Elke dag kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. In de ochtend, nog voor het ontbijt buffet, met een blote voeten wandeling door de weilanden en in de middag met een visualisatie oefening en schrijfopdracht. We doen kleine en grote rituelen die je helpen los te laten en nieuwe kracht te geven. We vertellen elkaar overwinningsverhalen, maken een vision board + altaar en leggen tarot kaarten. Je ontdekt hoe je zelf een maan ritueel kunt houden.

Je bent krachtiger dan je vaak denkt wanneer je meer tijd voor jezelf neemt en lief voor jezelf bent. Dit heeft directe invloed op je totale zijn en zelfs je hele leven. Je voelt je krachtiger en kan beter aanvoelen wat je nodig hebt. Je leert hoe je luchtiger in het leven kunt staan en brengt zaken die je verstopt aan het licht. Ontdek hoe je jouw innerlijke godinnen kunt omarmen en tot uiting kunt brengen.

Wij zijn er voor elkaar!

Je doet tijdens het weekend inspiratie op bij mededeelnemers en krijgt een verhelderende spiegel voorgehouden door jouw coaches Eva van Zeeland en Myra Bettonville.

Tijdens het Godinnen Weekend zal je persoonlijk door Myra en mij gecoacht worden. Myra en ik kennen elkaar van de middelbare school en hebben elkaar vorig jaar weer als vriendinnen hervonden. Zij is docent reflexologie en tenen lezen en heeft een eigen massage praktijk. Myra is reeds jaren gefascineerd door astrologie en studeert momenteel voor astroloog. Ze houdt van tekenen en schilderen en lekker eten. Net als ik is Myra moeder van een tweeling (jongens) en heeft zij een dochter. Het is geen toeval dat wij dit samen doen!

Alle maaltijden waren heerlijk en gezond

Karin; “De woning en de omgeving waar we verbleven waren super. Het voelde als een echt thuis en het was heerlijk om zo de deur uit te lopen en het bos in te wandelen. De aanwezigheid van zoveel paarden was heel bijzonder. De kamers waren ruim en de bedden sliepen heerlijk. Alle maaltijden waren heerlijk en gezond. Ook heel afwisselend. Ik hoopte dit weekend ideeën op te doen, om zelf meer te gaan koken zonder suiker en vlees en nu heb ik gezien en geproefd hoe heerlijk dat is. Ik wel hier meer aandacht aan gaan besteden. De tijdstippen van eten waren prima. Ze werden aangepast aan de activiteiten. Het buikdansen was leuk om mee te maken, ook al ben ik er niet goed in. Ik hou van bewegen en dit was een leuke afwisseling. Het wandelen in het bos was heerlijk. Het blote voeten wandelen was een bijzondere ervaring”.

Een bijzondere band met onbekende mensen

Karin; “De geleide meditaties heb ik voor het eerst beleefd.Ik vond het heel spannend en bijzonder. Vooral om te horen hoe anderen het beleefd hadden. De uitleg van wat je gezien hebt, is interessant om te horen. Het schrijven van een brief aan jezelf was best moeilijk. Ik heb mijn best gedaan om iets moois op papier te zetten. Ik kijk er naar uit om deze over een poosje te ontvangen, om na te gaan hoe ik er dan over denk. Ik heb gemerkt dat je met totaal vreemde mensen een hele bijzondere band kan krijgen na zo’n weekend. Ik vond het echt heel bijzonder om dit mee te maken. Ik heb gemerkt dat er meer is dan wat je kan zien, en dat je hier zelf invloed op kan uitoefenen. Ik heb meer energie en wil mijn leven een nieuwe boost geven door anders te gaan eten. Ik vond het echt een super weekend, zelfs boven verwachting. Ik zag er best een beetje tegenop, maar het was echt geweldig. Jullie hebben het fantastisch gedaan. We zijn echt in de watten gelegd”.

Karin, 53 jaar uit Rotterdam

Het Godinnen Weekend draait helemaal om jou!

Tijdens het weekend gaan we uiteraard heerlijk, gezond en biologisch eten. Het is geen detox weekend, maar we eten wel suikervrij, vegetarisch en maken verse groente –en fruitsappen. Er mag gerust een glas (of twee) biologisch wijn tijdens het diner gedronken worden! Het is vooral een lekker lang weekend waarin je niet hoeft na te denken wat je nu weer moet koken. Het Godinnen Weekend draait helemaal om jou! Even geen beslommeringen van alle dag, geen boodschappen doen, wasjes draaien, op familiebezoek of andere zorgen. Laat je heerlijk verzorgen!

Voor wie is het Godinnen Weekend?

Dit inspirerend weekend is bedoeld voor:

 • Als je een nieuwe richting in wilt slaan, maar nog niet goed weet welke of hoe
 • Ondernemers (fulltime of parttime) die vastlopen of een goede balans zoeken tussen werk en privé
 • Als je meer verbondenheid zoekt en een diepere betekenis van het leven
 • Vrouwen die wezenlijk iets willen veranderen in hun leven, maar daarin vastlopen
 • Diegene die op zoek is naar support voor haar eigen groeiproces

Jouw vakantieweekend in Brabant

De boerderij waar wij verblijven tijdens het Miss Natural Godinnen Weekend staat in een doodlopend dorp in het Brabantse Leenderstrijp te midden van andere historische boerderijen, met uitkijk over de weilanden. Het is sfeervol, royaal (ca 1.450 m3) en modern ingericht maar bezit zeker nog de leuke authentieke details van vroeger, zoals de prachtige schouw met plattebuiskachel en authentieke tegelvloer. De woonboerderij, die plek biedt aan 12 personen, ligt op een enorm stuk grond (8.860 m2) met een gigantische achtertuin. Een fijne plek om tot rust te komen en geïnspireerd te raken!

Programma Godinnen Weekend

Zaterdag

 • 10:00 uur Ontvangst bij de boerderij met thee en wat lekkers
 • 11:00 uur Officieel welkom, voorstellen gastvrouwen + uitleg weekend
 • 12:00 uur Blote voetenwandeling + uitleg tenen lezen
 • 13:00 uur Lunch + Voorstel ronde
 • 14:00 uur Waar kom ik vandaan; visualisatie/meditatie + intenties
 • 16:00 uur Winter Smoothie bij de openhaard + Tarot kaart leggen
 • 19:00 uur Diner met wijn
 • 20:00 uur Godinnen Avond; loslaat + maanritueel

Zondag

 • 08:00 uur Goedemorgen met warm water, citroen en gember op je kamer
 • 09:00 uur Ochtend workout buikdansen
 • 10:00 uur Ontbijt buffet
 • 11:00 uur Vision board maken
 • 13:00 uur Lunch
 • 14:00 uur Afmaken vision board + toelichten
 • 16:00 uur Vrij moment + Tarot kaart leggen
 • 19:00 uur Diner met wijn
 • 20:00 uur Godinnen Avond; Film en overwinningsverhalen

Maandag

 • 08:00 uur Goedemorgen met warm water, citroen en gember op je kamer
 • 10:00 uur Ontbijt Buffet + afsluitingsritueel

Godinnen Weekend 13 t/m 15 mei 2017

Tijdens dit weekend staat Schorpioen in de afnemende maan en dat is gunstig om oud zeer en ander onaangename herinneringen los te laten. Wil je ook ontdekken wat er dit voorjaar bij jouw tot bloei mag komen? Een heel weekend goed voor jezelf laten zorgen, gezond eten en reflecteren? Een nieuwe start maken? Ga dan mee met het Miss Natural Godinnen Weekend!

Datum: zaterdag 13 t/m maandag 15 mei 2017

Locatie: Boerderij in Leenderstrijp, Brabant

Inclusief: 2 overnachtingen, alle maaltijden en dranken, inspiratiesessies, coaching, recepten en leuke verrassing!

Kosten: Double room (2 losstaande bedden) €575,- per persoon*

Maximaal aantal deelnemers is 10 verdeeld over 5 tweepersoonskamers. Je kunt zelf aanmelden met een vriendin of bij aanmelding aangeven dat je bij een andere vrouw op de kamer geplaatst wilt worden. Een kamer alleen is helaas niet mogelijk.

*Je kunt ineens betalen of kiezen voor betaling in 3 termijnen. Bij betaling in termijnen is het eerste termijn €250,- en de twee daaropvolgende termijnen €162,50

Het Godinnen Weekend is inclusief

 • Verblijf in luxe boerderij met zes slaapkamers en twee badkamers
 • Persoonlijke aanpak en bepalen van intenties en doelen
 • Ontbijt, lunch en diner gemaakt van verse biologische ingrediënten
 • De recepten van alle maaltijden om thuis nog van te genieten
 • Water, thee, koffie en verse groente- en fruitsappen
 • Vision board + altaar maken, verschillende rituelen en visualisaties
 • Ervaren en inspirerende coaches
 • Workouts; buikdansen, wandelen en trampoline springen
 • Filmavond in privé bioscoop in de boerderij
 • Persoonlijke Tarot kaart reading
 • Handdoeken en bedlinnen zijn aanwezig
 • Jouw persoonlijke horoscoop en een cadeau!

Wat is jouw motivatie om deel te nemen?

Het Miss Natural Godinnen Weekend is dé mogelijkheid om jouw onvervulde verlangens te ontdekken en hoe je deze kunt vervullen. Het is mijn doel om jou als deelnemer de persoonlijke aandacht te geven waar jij recht op hebt. Om deze reden is het aantal inschrijvingen beperkt tot maximaal 10 personen. Je kunt hier het motivatieformulier invullen en jouw motivatie aangeven voor deelname aan het Miss Natural Godinnen Weekend. Je zal daarna persoonlijk gebeld worden zodat je jouw motivatie verder toe kunt lichten en wij jouw deelname kunnen bevestigen.

Vul hier het motivatieformulier in >>>

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

De 5 meest gestelde vragen over het weekend

Misschien heb je nog een paar vragen over het weekend. Stel ze dan gerust! Een aantal veel gestelde vragen zie je hieronder staan.

1. Kan ik mijzelf ook alleen opgeven?

Ja, dat kan! Je kunt zelf aanmelden met een vriendin of bij aanmelding aangeven dat je bij een andere vrouw op de kamer geplaatst wilt worden. Wij zullen een mooie match maken tussen alle deelnemers. PS alle aanmeldingen zijn tot nu toe ook alleen gedaan. Dat is natuurlijk best spannend, maar valt in de praktijk 100% mee. Weer iets overwonnen!

2. Is het ook mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja, zeker! Je kunt ineens betalen of kiezen voor betaling in 3 maandelijkse termijnen. Bij betaling in termijnen is het eerste termijn €250,- en de twee daaropvolgende termijnen €162,50

3. Kan ik dieet wensen opgeven?

Ja, hoor! We eten tijdens het weekend biologisch, suikervrij en vegetarisch. Mocht je andere wensen hebben, bijvoorbeeld zuivelvrij, dan houden wij hier rekening mee.

4. Ik ben 62 jaar is het weekend voor mij ook interessant?

Natuurlijk! Voor elke levensfase is het interessant om tijd voor jezelf te nemen en te ontdekken waar je passies liggen zodat je jouw hart kunt volgen. Minimum leeftijd is 21 jaar, maar er is zeker geen maximum leeftijdsgrens!

5. Tot wanneer kan ik mij aanmelden?

Tot het vol is! Totdat er 10 aanmeldingen zijn kan je mee. Mocht je nog een andere vraag hebben, dan stel deze gerust aan mij!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Magdalena
Door

Magdalena

op 22 Feb 2017

Lieve godinnen,Ik zou graag mee willen gaan om mijzelf te laten helen. Vanaf mijn jeugd veel dingen mee gemaakt en ontzettend veel gedaan om dit alles een plekje te geven. Ik ben al er gekomen, maar zou graag willen dat ik alle eindjes aan elkaar vast zou kunnen knopen. Zodat ik meer rust in mijzelf krijg, meer liefde kan uitstralen naar mijzelf en naar anderen. Meer kan genieten van al het moois wat deze aarde biedt, mij minder zorgen zal maken. Later een goede moeder zal zijn, een stabiel anker voor de geliefden om mij heen. De persoon worden die ik diep van binnen ben, zodat ik het licht in iedereen veel meer kan laten schijnen.Heel veel liefs,Magdalena

El
Door

El

op 22 Feb 2017

Wat een geweldig initiatief! Ik ding heel graag mee! Mijn leven staat op dit moment behoorlijk op zijn kop, op zowel relationeel als zakelijk gebied...roerige tijd en tegelijkertijd weet ik dat het voor " a good cause" is. Wil heel graag mee durven gaan op de flow van het Universum.....maar jeetje...wat is dat spannend! Overgave aan je (ziels)plan en controle loslaten, hoe doe je dat in hemelsnaam haha! Ik las net jullie post en mijn hart maakte een sprongetje. Dus...naar mijn gevoel geluisterd en hierbij mijn reactie. Ik ben ervan overtuigd dat precies diegene wint die dit weekend het beste kan gebruiken . Wie weet ben ik de gelukkige en zo niet....ik wens de winnaar in ieder geval ontzettend veel plezier! Liefs El

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading