datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Nu gratis verkrijgbaar! Miss Natural magazine najaar
12 oktober 2016 
4 min. leestijd

Nu gratis verkrijgbaar! Miss Natural magazine najaar

Het najaar is al weer daar en speciaal voor jou is er het nieuwe Miss Natural magazine met daarin veel interessante onderwerpen als oestrogeen dominantie, chronische vermoeidheid en de workshop borstgezondheid op 20 en 29 oktober in Breda. Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten! Met de artikelen willen we je aanzetten tot een blijvende verandering in je voedingspatroon en laten we zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

Onderwerpen in Miss Natural magazine najaar zijn;

miss-natural-magazine

Oestrogeen dominantie

Oestrogreen dominantie is een term die een toestand aangeeft waarin een vrouw deficiënte, normale of overmatige oestrogenen in haar lichaam heeft en daarbij weinig of geen progesteron heeft om de balans te herstellen. Wat zijn de symptomen en wat heeft de overgang hiermee te maken? In dit artikel wordt hier uitgebreid op ingegaan.

On demand film

The True Cost, That Sugar Film en The Human Experiment. Drie ontzettende interessante films die verschillende inzichten geven in het leven van nu. Inzichten waarvan veel mensen nog niets weten. ”The True Cost” is een verhaal over kleding die we dragen en waar het vandaan komt. Deze documentaire trekt een gordijn open dat een ongezien deel van de wereld verbergt. ”That Sugar Film”, een zoektocht naar de waarheid achter suiker. En ”The Human Experiment” een experiment over alle toxische stoffen in onze omgeving die belastend zijn voor het lichaam en de gevolgen ervan.

Goed zien zonder bril

Als jouw ogen wazig zien, zoek je de oplossing in geslepen glas. Op iedere hoek vind je tegenwoordig wel een opticien. Maar is het wel zo logisch dat we een bril op onze neus zetten? William Bates een Amerikaanse oogarts heeft jaren onderzoek gedaan bij zichzelf en op patiënten en ontwikkelde daardoor een natuurlijke methode om weer goed te gaan zien. Met eigen ogen, dus zonder glas ervoor.

Fermenteren is HOT

Fermenteren is tegenwoordig helemaal HOT! Door gebruik te maken van bacteriën , gisten en schimmels kun je voedingsmiddelen maken zoals yoghurt, zuurkool en zuurdesembrood. Deze producten zijn rijk aan enzymen die je spijsvertering bevorderen. Het is een techniek die al duizenden jaren wordt toegepast. Lees hier meer over in dit artikel en leer zelf fermenteren.

Cholesterol controle

Cholesterol is een onmisbare stof in je lichaam. Cholesterol is onder andere nodig voor gezonde zenuwen, de hersenen en het maag-darmkanaal. Cholesterol helpt ook bij de vorming van je herinneringen en is van vitaal belang voor onze neurologische functie. Toch kampen veel mensen met een te hoog cholesterol. Wat kan jij zelf doen om je cholesterol op pijl te houden? Dat lees je in dit artikel.

Chronisch moe

Ben jij altijd maar moe? Zelfs na een nachtrust van 8 uur? Heb jij het gevoel dat je jezelf door de dag moet heen slepen en heb je een gebrek aan energie? Voor veel mensen zal dit herkenbaar zijn. Dit kunnen de gevolgen zijn van een bijnieruitputting. Hoe kom jij erachter of je hier last van hebt? Lees in dit artikel alles over de factoren, symptomen en wat jij kan doen om dit te verhelpen.

Essure Alarm!

De Essure sterilisatiemethode is een behandeling waarbij de eileiders worden afgesloten door het inbrengen van kleine veertjes. Nu blijkt dat deze behandeling echter voor veel klachten heeft gezorgd. Soms zelfs zo ernstig dat deze het leven van vrouwen ondraaglijk maakt. Het programma Radar heeft hier ook een aflevering aan gewijd. Een uitgebreid artikel waarbij ingegaan wordt op deze sterilisatie methode en het verhaal van Annemieke die een Essure behandeling heeft ondergaan.

Natuurlijk Shoppen

Er zijn ontzettend veel verschillende multivitamine preparaten maar er zijn er slechts heel weinig echt natuurlijk. Met name de bekendste merken staan werkelijk stijf van de synthetische vitamines. In dit artikel worden drie voedingssupplementen onder de aandacht gebracht en verteld waar zij voor dienen. De producten zijn allemaal verkrijgbaar in reformwinkels, natuurvoedingswinkels, drogisterijen en apotheken.

Groen is het nieuwe roze

Wereldwijd is het in oktober de borstkankermaand. Borstkanker is nog steeds één van de belangrijkste doodoorzaken bij vrouwen. Wat kun jij doen om je borsten gezond te houden? En is er ook een alternatief voor de mammografie? De Groene Zuster is dé autoriteit op het gebied van medische thermografie en biedt verschillende vormen van medische thermografie aan. Ook wordt er deze maand een workshop gehouden over borstgezondheid en thermografie. Wil jij hier meer informatie over en wil je misschien ook deelnemen aan deze workshop? Je vind er hier meer informatie over in dit artikel.

Ultiem Pompoen

Hier vind je drie heerlijke recepten met pompoen. Een lekker recept voor pompoen cake, pompoen pesto salade en een recept voor heerlijke pompoen zonnebloempit crackers. Pompoen is rijk aan vitamine C, calcium, betacaroteen en vezels. Een gezonde keuze dus! Je kunt ook gratis het e-book Ultiem Pompoen met pompoenrecepten aanvragen.

Ontdek Biologisch

Bio is booming! Van de uitgaven aan voeding in Nederland gaat zo’n 4% naar biologische producten. In het 1e kwartaal van 2016 schakelden 108 boeren over op bio; meer dan in heel 2015. De tijd dat natuurvoeding het imago had van geitenwollen sokken en wormstekige appeltjes is voorbij. Biologisch is trendy en volledig geaccepteerd. Een artikel met redenen om te kiezen voor biologisch, de smaak van biologisch en is biologisch echt gezonder? Waaruit bestaat het assortiment van biologische producten en wat zijn genetisch gemodificeerde ingrediënten. Blader snel verder voor alle informatie omtrent dit alles!

Download gratis Miss Natural magazine

Laat je ook inspireren en download nu gratis het nieuwe Miss Natural magazine. Let op! Je ontvangt hem alleen indien je niet eerder het magazine hebt opgevraagd. Indien je al in ons bestand staat ontvang je automatisch een e-mail met het magazine. Je kunt Miss Natural magazine gratis online bekijken en ook downloaden.

Het online magazine bevat handige linkjes en afbeeldingen waarop je kunt klikken zodat je direct meer achtergrondinformatie krijgt en zelfs producten kunt shoppen.

Miss Natural magazine thuis ontvangen?

Het is ook mogelijk om Miss Natural magazine thuis te ontvangen. Je ontvangt het magazine 4 x per jaar thuis als Miss Natural Lucky Member. Lees hier alles over de voordelen van dit lidmaatschap.

Je kunt het gedrukte exemplaar van Miss Natural magazine ook gratis ophalen bij de meeste natuurwinkels, gezondheidswinkels en reformwinkels in Nederland.

Ik zou het heel leuk vinden om te horen wat je van Miss Natural magazine vindt. Je kunt dit doen door een reactie achter te laten op deze pagina. Uiteraard kan je ook je vrienden verwijzen naar deze pagina zodat ook zij de voordelen van natuurlijk leven kunnen ervaren.

Blader het magazine heerlijk door als ontspanmoment op je tablet of achter de computer met een kop thee.

Veel leesplezier!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading