datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

OPROEP! Wil jij op de Cover van Miss Natural? Doe mee en win prijzen!
09 april 2017 
6 min. leestijd

OPROEP! Wil jij op de Cover van Miss Natural? Doe mee en win prijzen!

Speciaal voor de 15e uitgave van Miss Natural magazine hebben we nu een unieke campagne. Je kunt namelijk zelf op de cover staan van het zomernummer dat in juli 2017 zal uitkomen. Alle deelnemers maken bovendien kans op geweldige prijzen, dus doe mee als Miss Natural!

Cover-Actie-Miss-Natural

Wil jij op de cover van Miss Natural?

Voor mij was het hebben van een eigen magazine een echte meisjesdroom en als model op de cover een onwerkelijk doel. Toch is mijn droom werkelijkheid geworden en het lijkt mij leuk om jou ook deze mogelijkheid te geven. Het eerste nummer van Miss Natural magazine verscheen in augustus 2014. Onder het motto ‘Als Linda de Mol het kan, dan kan ik het ook!’ ben ik toen elke uitgave zelf op de cover gaan staan. Meestal alleen, maar ook een enkele keer deelde ik de cover. De eerste keer was na de geboorte van mijn dochter waar ik samen met Indy, toen 2 weken jong, op sta. Daarna samen met mijn man Paul toen ik trouwde en twee nummers later nog met de Coco Cola Light man Andrew Cooper. Maar nu is het tijd voor jou!

miss-natural-magazine

Ben jij een echte Miss Natural?

Geef je dan op voor de cover actie! Miss Natural staat positief en energiek in het leven en is bewust bezig met haar natuurlijke levensstijl. Miss Natural gelooft niet in calorieën tellen en weet dat diëten niet werken. Zij houdt van echt en vers eten, vermijdt voorverpakte producten met verdachte toevoegingen en koopt het liefst biologisch in de supermarkt, natuurwinkel of rechtstreeks bij de boer. Miss Natural laat zich niet misleiden door gezondheidslabels of marketingkreten op verpakkingen. Zij weet dat voeding de basis is van een goede gezondheid en een schoon lichaam belangrijk is voor het opnemen van voedingsstoffen. Daarom gebruikt Miss Natural ook het liefst natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten omdat deze geen schadelijke ingrediënten bevatten die via de huid terecht komen in het hele lichaam. Miss Natural is ook actief en beweegt regelmatig. Daarnaast durft Miss Natural kritische vragen te stellen en motiveert zij haar familie en vrienden. Miss Natural weet wat haar keuzemogelijkheden zijn en kiest voor haar alleen het beste! Het maakt niet uit hoelang je al bezig bent met jouw natuurlijke levensstijl. Doe gewoon mee!

‘Als Linda de Mol het kan, dan kan ik het ook!’

cover-actie

Cadeau Winnaar #1
Cover Miss Natural t.w.v. €5.000,-

Miss-Natural-CoverAls winnaar van de Miss Natural Cover actie krijg je;

  • Jouw foto op de cover van het Miss Natural zomernummer (oplage 30.000 – verschijnt juli 2017).
  • Een interview over jouw natuurlijke levenstijl met foto over 2 pagina’s in Miss Natural magazine.
  • Een fotoshoot waarbij je professioneel opgemaakt wordt met de natuurlijke make-up van Miss W.
  • 100 magazines met jou op de cover om te showen aan familie en vrienden.
  • Online promotie; jouw interview zal ook op Miss Natural online verschijnen en op alle social media kanalen.

Cadeau Winnaar #1
Truecos Natural Beauty Pakket t.w.v. €250,-

Miss-W-Tan-OrganicDe winnaar van de cover mag voor €250,- natuurlijke make-up en huidverzorgingsproducten uitzoeken in de webshop van www.truecos.nl. Je kunt kiezen voor de mooie make-up van Miss W. Miss W is een fashionable make-up merk uit Frankrijk dat opvalt door haar hippe kleuren, milieuvriendelijke (en deels navulbare) verpakkingen en fairtrade en natuurlijke samenstelling. De producten hebben een zeer hoogwaardige kwaliteit en voelen vederlicht aan. Zo mooi kan natuurlijke make-up zijn; De ideale combinatie van Beauty & Brains!

Kies ook zeker voor een zomers kleurtje! TanOrganic is ’s werelds eerste ECOCERT gecertificeerde Selftan merk. Met de toenemende groep mensen die de gevaren van UV-stralen onderkennen en ook de wetenschap dat de huid het grootse orgaan is, is een ‘all natural selftan’ de veiligste keuze. TanOrganic heeft bovendien een aangename geur en is een ‘laagjes concept’: je kunt dus heel precies doseren hoe bruin je wilt worden. Wil je het houden bij een gezond tintje? Dan ga je voor één laagje. Wil je echt vakantiebruin ogen? Dan breng je 2 of zelfs 3 laagjes aan. De teint vervaagt pas na 5 – 7 dagen.

Als winnaar kies je jouw Truecos Natural Beauty Pakket
t.w.v. €250,- uit op www.truecos.nl

Cover-Actie-Miss-Natural

Opgeven kan t/m 30 april 2017

Geef jezelf op voor de Miss Natural Op de Cover actie! Opgeven kan t/m 30 april 2017 en daarna zal er gestemd kunnen gaan worden. Ja, ik wil op de cover >>>

Ook voor de stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen. De volgende prijzen worden onder alle stemmers verloot;

Cadeau Stemmers x 1
Alka Ontzuren Pakket t.w.v. €169,95

Ervaar het basische leven en combineer alle Alka® producten om ontzuren gemakkelijk en comfortabel te maken. Iedereen die stemt op wie de op de nieuwe cover van Miss Natural mag staan maakt kans op een Alka Totaalpakket t.w.v. €169,95 met Alka Druppels, Alka Tabs, Alka Bad, Alka Thee, Alka Greens, boek “Jonger door Ontzuren” en 100 pH strips.

alka-ontzuren-pakket

vacublendCadeau Stemmers x 1
Vacublend Blender t.w.v. €369,-

Stem op jouw favoriet en maak kans op de nieuwste uitvinding onder de blenders; De Vacublend t.w.v. €369,- Dit nieuwe aparaat van de makers van Versapers is de perfecte balans tussen de slowjuicer en een traditionele blender. Deze wannahave zuigt namelijk alles vacuüm in de blenderkan. Er komt 80% minder lucht in de kan, waardoor de blender sneller kan draaien. Dit zorgt ervoor dat je groente- of fruitsmoothie minder oxideert, minder warm wordt en er ook frisser uitziet en beter smaakt.

Cadeau Stemmers x 10
Summer Detox Kuur t.w.v. €69,-

Stem op jouw favoriet en maak 10 x kans op de Summer Detox 10 dagen kuur t.w.v. €69,- een complete zomer detox kuur die je lichaam reinigt, voedt en rust geeft. Met recepten, workout video’s, Alka thee & greens! De Summer Detox 10 dagen kuur is helemaal compleet met het ‘Lekker in je vel’ coachingstraject. Daarmee krijg je meer zelfvertrouwen, kom je uit je oude bekende comfort zone en krijg je de uitstraling die past bij jouw mooie leuke nieuwe bikini/tankini/badpak!

Cover-Actie-Miss-Natural

Ja, ik wil op de Miss Natural Cover!

Geef jezelf op voor de Miss Natural Op de Cover actie! Opgeven kan t/m 30 april 2017 en daarna zal er van maandag 1 mei 2017 gestemd kunnen gaan worden.

Ja, ik wil op de cover >>>

Geef je op voor de cover en maak jouw dromen waar!

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading