Ga mee naar Parijs om te stralen, lachen en genieten!

Ontdek de Aphrodite in jou!

Godinnen Weekend Parijs
14 - 16 februari 2020

PROGRAMMA
 • Na dit weekend zul je jezelf 
  opgeladen, energiek, sexy en krachtig voelen!

  Tijd voor JOU!

  Wanneer was de laatste keer dat je eens echt gek deed? Dat je dacht, wat kan mij het schelen wat andere mensen van mij denken? En wanneer ben jij voor het laatst een weekend alleen weggeweest? Ja, alleen! Zonder partner of man en kinderen, jij alleen. Ik nodig je uit om mee te gaan voor een heel speciaal weekend. Een weekend helemaal voor jou om jezelf te mogen zijn, te mogen stralen, te lachen, genieten en te voelen. Na dit weekend zul je jezelf opgeladen, energiek, sexy en krachtig voelen. Wat we gaan doen? We gaan met 6 vrouwen voor een Godinnen Weekend naar Parijs Tijd voor een flinke portie zelfliefde en Valentijnsdag is daarvoor de beste datum!

  Voel je vrij om te zijn wie je wilt zijn!

  Zou je dit ook willen;

  • Meer zelfvertrouwen krijgen en jezelf durven te laten zien?
  • Plezier ervaren door op een speelse manier jouw lichaam te tonen?
  • Sierlijk en elegant leren bewegen?
  • Meer plezier en sensualiteit in je leven?
  • Jouw verleidelijke vrouwelijke kant ontdekken?

  Een godin is een vrouw die zichzelf leert kennen, accepteren en liefhebben in haar gedachten, hart en ziel. Een vrouw die bezig is met persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn. Zij leeft een leven vol liefde, plezier, passie en vuur. Een vrouw die gelooft dat zij ongelimiteerde mogelijkheden heeft en alles dat zij wenst in haar leven kan manifesteren en mag ontvangen. Een geïnspireerde vrouw die onvoorwaardelijk geeft aan mensen om haar heen vanwege haar gevoel van dankbaarheid en overvloed. 

  Goed voor jezelf zorgen en heel veel plezier hebben!

  Luchtiger in het leven staan

  "Alle tijd om eens goed voor jezelf te zorgen en om heel veel plezier te hebben! Want dan doen we vaak veel te weinig. Waar kom je vandaan? Hoe word je beïnvloed? Waar wil je naar toe? Hoe ga je dit aanpakken? Welke belemmeringen houden je tegen? Je bent krachtiger dan je vaak denkt wanneer je meer tijd voor jezelf neemt en lief voor jezelf bent. Dit heeft directe invloed op je totale zijn en zelfs je hele leven. Je voelt je krachtiger en kan beter aanvoelen wat je nodig hebt. Je leert hoe je luchtiger in het leven kunt staan en brengt zaken die je verstopt aan het licht. Ontdek hoe je jouw innerlijke godinnen kunt omarmen en tot uiting kunt brengen."

  Eva van Zeeland - Miss Natural Lifestyle

  Aphrodite; de Godin van de liefde, schoonheid, seksualiteit en sensualiteit!

  Ontdek Aphrodite in jou!

  De godin die dit weekend centraal staat is Aphrodite. Zij is in de mythologie de godin van de liefde, schoonheid, seksualiteit en sensualiteit. Ze bezat het unieke vermogen om goden en stervelingen verliefd te laten worden. Ze wordt beschouwd als een transformerende godin en daarmee is ze uniek. Geen enkel ander mannelijk of vrouwelijk archetype heeft deze kwaliteit. De magie van Aphrodite brengt dingen tot leven. Aphrodite is magnetisch; ze brengt mensen bij elkaar door de drang om elkaar te kennen op het niveau van hun diepste essentie. Dat kan seksueel zijn, maar ook platonisch, vriendschappelijk, of in de vorm van een goed gesprek. Ook jij bent een stralende vrouw met passie die intens van haar lijf en het leven kan genieten!

  Burlesque

  Ontdek Burlesque met Miss Natural! Burlesque staat voor de kunst van de verleiding. In jouw vrouwelijke kracht staan en bewegingen op jouw eigen manier uitvoeren. We dansen, teasen, bewegen sierlijk en werken met verschillende expressies. Burlesque staat voor: humor, tease, beweging, spanning, uitstraling, danslijnen, elegantie, acting en uitdaging.

  Lune

  uit Nijmegen

  flinke boost
  ZELFVERTROUWEN 

  Na een heftig jaar was ik heel erg toe aan lol. Omdat ik het heerlijk vind om te dansen en graag mijn sensualiteit beleef dacht ik gelijk, JA!!! Dit is waar ik behoefte aan heb, de voorpret, de ervaring en de napret! Ik heb erg genoten van het ondeugende lieve meisje die ik al lang niet meer had gezien. Een heerlijke hernieuwde kennismaking was het. Mijn zelfvertrouwen heeft weer een boost gekregen. Ik zou het aanraden aan vrouwen die wel een beetje meer plezier en sensualiteit in hun relatie of hun leven mogen krijgen.

  Deelnemer Burlesque workshop

  Crazy Horse Show

  Na een diner gaan we naar de Crazy Horse, hét wereldberoemde en spraakmakende cabaret waar vrouwen en hun eigen, unieke kracht & schoonheid in het middelpunt staan! De Parijse Crazy Horse Saloon is gevestigd in 12 samengevoegde voormalige wijnkelders van een indrukwekkend Haussman-gebouw op Avenue George V no 12. Samen met de dansers is de Crazy Horse ook een populaire plek voor veel andere artiesten, zoals goochelaars, jongleurs, en mimespelers. Ontdek deze avond de kunst van de verleiding en in jouw vrouwelijke kracht staan!

  Sahrona

  uit Castricum

  het dansen vond ik geweldig!

  "Het dansen vond ik geweldig, het heeft me doen realiseren dat ik veel meer wil bewegen! Ik heb veel aan het weekend gehad, zowel los kunnen laten als nieuwe inspiratie op kunnen doen. Super bedankt voor dit fijne weekend en de goede begeleiding. Ik zou zeker nog eens meegaan en kan het iedereen aanraden". 

  Deelnemer Wild Nature retreat

  Sister Circle

  Samen met alle vrouwen creëren we een veilige omgeving waarin je helemaal jezelf kunt zijn zonder veroordeeld te worden. In de ‘Sister Circle’ delen we wat ons bezighoudt. Elke dag nemen we de tijd om even stil te staan bij wat wij nodig hebben en mogen voelen. Alles wat we met elkaar delen zal vertrouwelijk behandeld worden of te wel ‘What happens in Paris stays in Paris!’ en dat is de veilige sfeer die wij samen creëren.

  Tijdens het Godinnen Weekend ga je ontdekken;

  • Welke godinnen er allemaal in jouw schuilen
  • Hoe je jouw ware ik kunt laten zien en kunt zijn wie je werkelijk bent
  • Wat jouw onvervulde verlangens zijn en hoe je deze kunt vervullen
  • Hoe je jouw vrouwelijkheid meer kunt tonen
  • Hoe je jezelf op de eerste plaats kunt zetten zonder arrogant te zijn
  • Hoe je je zelfverzekerd en bemint kunt voelen
  • Hoe je jezelf weer onweerstaanbaar kunt voelen


   Dat tijd voor jezelf nemen een must is!

  Weekend Parijs 14 - 16 februari 2020

  Weekend Parijs is inclusief

  • Twee overnachtingen in studio appartement in 3e arrondisement Parijs
  • Tweemaal ontbijt
  • Burlesque Workshop van Eva van Zeeland
  • Sister Circle Coaching van Eva van Zeeland
  • Crazy Sexy Goody Bag

  Deelname voor Godinnen Weekend Parijs met het complete programma is €300,- incl. btw. 

  Je overnacht voor dit tarief in het hart van Parijs met zes vrouwen in een studio appartement met drie tweepersoonsbedden. Er zijn geen eenpersoonsbedden, dus kijk of je gezellig met een vriendin (collega, buurvrouw, zus) kunt komen. In de studio is van alle gemakken voorzien met een gezellige woonkeuken en badkamer met ligbad. De accommodatie is gevestigd in een historisch gebouw midden in de wijk Le Marais en op 600 meter van het Centre Pompidou.

  Exclusief entree Crazy Horse Show, lunch, diner, drankjes en persoonlijke uitgaven.
  Je dient zelf een reisverzekering en vervoer naar Parijs te regelen.
  Tip met de Thalys reis je al retour voor €70,- naar Parijs! 

  Programma

  Vrijdag 14 februari

  16:00 uur aankomst en kennismaking

  20:00 uur diner en avondprogramma

  Zaterdag 15 februari

  08:00 uur ontbijt

  10:00 uur sister circle

  13:00 uur lunch in the city

  14:00 uur burlesque workshop

  18:00 uur avondprogramma

  20:00 uur diner & Crazy Horse Show

  Zondag 16 februari

  09:00 uur ontbijt

  10:00 uur sister circle

  13:00 uur lunch en tijd voor jezelf

  17:00 uur afsluiting en vertrek

  Voel je verbonden met de stad van de liefde (voor jezelf)!

  Reserveer jouw plek op tijd!

  Eva van Zeeland is het hele weekend voor jou als coach én sister beschikbaar. Om deze reden is het aantal inschrijvingen beperkt tot maximaal 6 personen zodat er heel veel aandacht is voor jouw persoonlijke thema's en proces. Deelname uitsluitend voor vrouwen en vanaf 21 jaar.

  Er zijn nog 6 4 plekken beschikbaar! 

  Ja, ik ga mee en reserveer mijn plek >>

  Transformerend weekend

  Wij zorgen voor een veilige omgeving waar je uitgenodigd wordt om totaal jezelf te zijn. Voel je verbonden met de stad van de liefde (voor jezelf) Parijs en alle vrouwen en voel je gedragen en gesupport door de Sisterhood. Elke transformatie is anders, maar ik weet zeker dat je dit weekend nog lang zult herinneren en je er als vernieuwd uit zult komen. Heb je toch nog een vraag? Mail dan gerust via eva@missnatural.nl

  Het Parijs Weekend is dé mogelijkheid om jouw onvervulde verlangens te ontdekken en hoe je deze kunt vervullen. Het is mijn doel om jou als deelnemer de persoonlijke aandacht te geven waar jij recht op hebt. Eva van Zeeland is het hele weekend voor jou als coach én vriendin beschikbaar. Om deze reden is het aantal inschrijvingen beperkt tot maximaal 6 personen. Je kunt nu het formulier invullen en jouw motivatie aangeven voor deelname aan het Parijs Weekend. Je zal daarna persoonlijk gebeld worden zodat je jouw motivatie verder toe kunt lichten en wij jouw deelname kunnen bevestigen.

  Is het Parijs Weekend voor mij?

  Voor wie is het Godinnen Weekend?

  Dit inspirerend weekend is bedoeld voor:

  • Als je een nieuwe richting in wilt slaan, maar nog niet goed weet welke of hoe
  • Ondernemers (fulltime of parttime) die vastlopen of een goede balans zoeken tussen werk en privé
  • Als je meer verbondenheid zoekt en een diepere betekenis van het leven
  • Vrouwen die wezenlijk iets willen veranderen in hun leven, maar daarin vastlopen
  • Diegene die op zoek is naar support voor haar eigen groeiproces
  • Voor alle vrouwen (21+ jaar) die zin hebben in een transformerend weekend in Parijs!

  Ja Eva, ik ga mee naar Parijs!