Ga mee naar Parijs om te stralen, lachen en genieten!

Ontdek de Aphrodite in jou!

Crazy Sexy Sister Weekend Parijs
18 - 20 november 2022

PROGRAMMA
 

 

Na dit weekend zul je jezelf 
opgeladen, energiek, sexy en krachtig voelen!

Tijd voor JOU!

Wanneer was de laatste keer dat je eens echt gek deed? Dat je dacht, wat kan mij het schelen wat andere mensen van mij denken? En wanneer ben jij voor het laatst een weekend alleen weggeweest? Ja, alleen! Zonder partner of man en kinderen, jij alleen. Ik nodig je uit om mee te gaan voor een heel speciaal weekend. Een weekend helemaal voor jou om jezelf te mogen zijn, te mogen stralen, te lachen, genieten en te voelen. Na dit weekend zul je jezelf opgeladen, energiek, sexy en krachtig voelen. Wat we gaan doen? We gaan met 6 vrouwen voor een Crazy Sexy Sister Weekend naar Parijs. Tijd voor een flinke portie zelfliefde en Parijs is daarvoor de beste stad!

Voel je vrij om te zijn wie je wilt zijn!

Zou je dit ook willen;

 • Meer zelfvertrouwen krijgen en jezelf durven te laten zien?
 • Plezier ervaren door op een speelse manier jouw lichaam te tonen?
 • Sierlijk en elegant leren bewegen?
 • Meer plezier en sensualiteit in je leven?
 • Jouw verleidelijke vrouwelijke kant ontdekken?

Een godin is een vrouw die zichzelf leert kennen, accepteren en liefhebben in haar gedachten, hart en ziel. Een vrouw die bezig is met persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn. Zij leeft een leven vol liefde, plezier, passie en vuur. Een vrouw die gelooft dat zij ongelimiteerde mogelijkheden heeft en alles dat zij wenst in haar leven kan manifesteren en mag ontvangen. Een geïnspireerde vrouw die onvoorwaardelijk geeft aan mensen om haar heen vanwege haar gevoel van dankbaarheid en overvloed. 

Ik vier mijn verjaardag en het leven!

Luchtiger in het leven staan

Deze reis staat al heel lang op mijn bucketlist om te gaan maken en NU is het tijd om deze wens in vervulling. te laten gaan. Voel jij ook dat je wat luchtiger in het leven mag staan en gewoon lekker plezier mag maken? Dan ga zeker mee met mij naar Parijs het weekend van mijn verjaardag 18- 20 november 2022. Het Parijs Weekend is dé mogelijkheid om jouw onvervulde verlangens te ontdekken en hoe je deze kunt vervullen. Het is mijn doel om jou als deelnemer de persoonlijke aandacht te geven waar jij recht op hebt. Ik ben het hele weekend voor jou als coach én vriendin beschikbaar. Om deze reden is het aantal inschrijvingen beperkt tot maximaal 6 personen. 

Eva van Zeeland

Aphrodite; de Godin van de liefde, schoonheid, seksualiteit en sensualiteit!

Ontdek Aphrodite in jou!

De godin die dit weekend centraal staat is Aphrodite. Zij is in de mythologie de godin van de liefde, schoonheid, seksualiteit en sensualiteit. Ze bezat het unieke vermogen om goden en stervelingen verliefd te laten worden. Ze wordt beschouwd als een transformerende godin en daarmee is ze uniek. Geen enkel ander mannelijk of vrouwelijk archetype heeft deze kwaliteit. De magie van Aphrodite brengt dingen tot leven. Aphrodite is magnetisch; ze brengt mensen bij elkaar door de drang om elkaar te kennen op het niveau van hun diepste essentie. Dat kan seksueel zijn, maar ook platonisch, vriendschappelijk, of in de vorm van een goed gesprek. Ook jij bent een stralende vrouw met passie die intens van haar lijf en het leven kan genieten!

Crazy Horse Show

Vrijdag na het diner gaan we naar de Crazy Horse, hét wereldberoemde en spraakmakende cabaret waar vrouwen en hun eigen, unieke kracht & schoonheid in het middelpunt staan! De Parijse Crazy Horse Saloon is gevestigd in 12 samengevoegde voormalige wijnkelders van een indrukwekkend Haussman-gebouw op Avenue George V no 12. Samen met de dansers is de Crazy Horse ook een populaire plek voor veel andere artiesten, zoals goochelaars, jongleurs, en mimespelers. Ontdek deze avond de kunst van de verleiding en in jouw vrouwelijke kracht staan!

Burlesque Workshop

Ontdek Burlesque met Eva! Burlesque staat voor de kunst van de verleiding. In jouw vrouwelijke kracht staan en bewegingen op jouw eigen manier uitvoeren. We dansen, teasen, bewegen sierlijk en werken met verschillende expressies. Burlesque staat voor: humor, tease, beweging, spanning, uitstraling, danslijnen, elegantie, acting en uitdaging. Op zaterdag krijgen we een burlesque workshop van een iemand die werkt bij de Crazy Horse in Parijs!

Sahrona

uit Castricum

het dansen vond ik geweldig!

"Het dansen vond ik geweldig, het heeft me doen realiseren dat ik veel meer wil bewegen! Ik heb veel aan het weekend gehad, zowel los kunnen laten als nieuwe inspiratie op kunnen doen. Super bedankt voor dit fijne weekend en de goede begeleiding. Ik zou zeker nog eens meegaan en kan het iedereen aanraden". 

Deelnemer Wild Nature retreat

Lune

uit Nijmegen

flinke boost
ZELFVERTROUWEN 

Na een heftig jaar was ik heel erg toe aan lol. Omdat ik het heerlijk vind om te dansen en graag mijn sensualiteit beleef dacht ik gelijk, JA!!! Dit is waar ik behoefte aan heb, de voorpret, de ervaring en de napret! Ik heb erg genoten van het ondeugende lieve meisje die ik al lang niet meer had gezien. Een heerlijke hernieuwde kennismaking was het. Mijn zelfvertrouwen heeft weer een boost gekregen. Ik zou het aanraden aan vrouwen die wel een beetje meer plezier en sensualiteit in hun relatie of hun leven mogen krijgen.

Deelnemer Burlesque workshop

What happens in Paris stays in Paris!

Sister Circle

Samen met alle vrouwen creëren we een veilige omgeving waarin je helemaal jezelf kunt zijn zonder veroordeeld te worden. In de ‘Sister Circle’ delen we wat ons bezighoudt. Elke dag nemen we de tijd om even stil te staan bij wat wij nodig hebben en mogen voelen. Alles wat we met elkaar delen zal vertrouwelijk behandeld worden of te wel ‘What happens in Paris stays in Paris!’ en dat is de veilige sfeer die wij samen creëren.

Tijdens het Weekend Parijs ga je ontdekken;


 • Hoe je jouw ware ik kunt laten zien en kunt zijn wie je werkelijk bent
 • Wat jouw onvervulde verlangens zijn en hoe je deze kunt vervullen
 • Hoe je jouw vrouwelijkheid meer kunt tonen
 • Hoe je jezelf op de eerste plaats kunt zetten zonder arrogant te zijn
 • Hoe je je zelfverzekerd en bemint kunt voelen
 • Hoe je jezelf weer onweerstaanbaar kunt voelen
 • Dat tijd voor jezelf nemen een must is!


Oh en natuurlijk mijn verjaardag en het leven vieren!


Weekend Parijs 18 - 20 november 2022

Weekend Parijs is inclusief

 • Twee overnachtingen in studio appartement in 8e arrondisement Parijs
 • Tweemaal ontbijt
 • Burlesque Workshop
 • Sister Circle
 • Crazy Sexy Goody Bag

Deelname met het complete programma is €450,- incl. btw. 

Je overnacht voor dit tarief twee nachten in het hart van Parijs met zes vrouwen in een studio appartement met drie tweepersoonsbedden. Er zijn geen eenpersoonsbedden, dus kijk of je gezellig met een vriendin (collega, buurvrouw, zus) kunt komen. In de studio is van alle gemakken voorzien met een gezellige eetkamer, keuken en badkamer met ligbad. De accommodatie is gelegen in een van de meest trendy wijken van Parijs. Direct onder het gebouw zijn twee supermarkten en een van de beste bakkers van Parijs (croissants!) zit om de hoek net als het zo bijzondere Parijse nachtleven.

Exclusief entree Crazy Horse Show, lunch, diner, drankjes en persoonlijke uitgaven.
Je dient zelf het vervoer naar Parijs te regelen of we gaan carpoolen.
Tip met de Thalys reis je eenvoudig en snel naar Parijs! 

Programma

Vrijdag 18 november (mijn verjaardag!)

16:00 uur aankomst en kennismaking

20:00 uur diner & Crazy Horse Show

Zaterdag 19 november

08:00 uur ontbijt

10:00 uur sister circle

13:00 uur lunch in the city

14:30 uur burlesque workshop

18:00 uur avondprogramma

20:00 uur diner

Zondag 20 november

09:00 uur ontbijt

10:00 uur sister circle

13:00 uur lunch en tijd voor jezelf

17:00 uur afsluiting en vertrek

Ja Eva, ik ga mee naar Parijs!

slaapkamer

Verblijf in het hart van Parijs

Wij verblijven in een prachtig stijlvol ingericht appartement voor 6 personen met eigen keuken, badkamer (met bad!) en zitgedeelte in het 16e Arrondisement van gelegen in een van de meest trendy wijken van Parijs. Direct onder het gebouw zijn twee supermarkten en een van de beste bakkers van Parijs (croissants!) zit om de hoek net als het zo bijzondere Parijse nachtleven. 

Parijs in de buurt van populaire bezienswaardigheden als de Arc de Triomphe en het Palais des Congrès de Paris. In minder dan 5 minuten loop je naar de Champs-Elysées en in 10 minuten naar de Eiffeltoren.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Parijs-Orly, op 16 km van de accommodatie waarvan je gratis vervoer krijgt naar het appartement. 

Voel je verbonden met de stad van de liefde (voor jezelf)!

Reserveer jouw plek op tijd!

Eva van Zeeland is het hele weekend voor jou als sister beschikbaar. Om deze reden is het aantal inschrijvingen beperkt tot maximaal 6 personen zodat er heel veel aandacht is voor jouw persoonlijke thema's. Deelname uitsluitend voor vrouwen en vanaf 21 jaar.

Er zijn nog 6 3 plekken beschikbaar! 

Ja, ik ga mee en reserveer mijn plek >>

Transformerend weekend

Ik zorg voor een veilige omgeving waar je uitgenodigd wordt om totaal jezelf te zijn. Voel je verbonden met de stad van de liefde (voor jezelf) Parijs en alle vrouwen en voel je gedragen en gesupport door de Sisterhood. Ik weet zeker dat je dit weekend nog lang zult herinneren en je er als vernieuwd uit zult komen. Heb je toch nog een vraag? Mail dan gerust via eva@missnatural.nl

Je kunt nu het formulier invullen en jouw motivatie aangeven voor deelname aan het Parijs Weekend. Je zal daarna persoonlijk gebeld worden zodat je jouw motivatie verder toe kunt lichten en wij jouw deelname kunnen bevestigen.