arrow_drop_up arrow_drop_down

Ga mee naar Parijs om helemaal jezelf te mogen zijn, te mogen stralen, te lachen, genieten en te voelen. Na dit weekend zul je jezelf opgeladen, energiek, sexy en krachtig voelen!

Ontdek de Aphrodite in jou!

Godinnen Weekend Parijs
21 - 23 september 2018

PROGRAMMA
 • Tijd voor JOU!

  Wanneer was de laatste keer dat je eens echt gek deed? Dat je dacht, wat kan mij het schelen wat andere mensen van mij denken? En wanneer ben jij voor het laatst een weekend alleen weggeweest? Ja, alleen! Zonder partner of man en kinderen, jij alleen. Ik nodig je uit om mee te gaan voor een heel speciaal weekend. Een weekend helemaal voor jou om jezelf te mogen zijn, te mogen stralen, te lachen, genieten en te voelen. Na dit weekend zul je jezelf opgeladen, energiek, sexy en krachtig voelen. Wat we gaan doen? We gaan met 9 vrouwen voor een Godinnen Weekend naar Parijs!

  Voel je vrij om te zijn wie je wilt zijn!

  Zou je dit ook willen;

  • Meer zelfvertrouwen krijgen en jezelf durven te laten zien?
  • Plezier ervaren door op een speelse manier jouw lichaam te tonen?
  • Sierlijk en elegant leren bewegen?
  • Meer plezier en sensualiteit in je leven?
  • Jouw verleidelijke vrouwelijke kant ontdekken?

  Goed voor jezelf zorgen en heel veel plezier hebben!

  Luchtiger in het leven staan

  "Alle tijd om eens goed voor jezelf te zorgen en om heel veel plezier te hebben! Want dan doen we vaak veel te weinig. Waar kom je vandaan? Hoe word je beïnvloed? Waar wil je naar toe? Hoe ga je dit aanpakken? Welke belemmeringen houden je tegen? Je bent krachtiger dan je vaak denkt wanneer je meer tijd voor jezelf neemt en lief voor jezelf bent. Dit heeft directe invloed op je totale zijn en zelfs je hele leven. Je voelt je krachtiger en kan beter aanvoelen wat je nodig hebt. Je leert hoe je luchtiger in het leven kunt staan en brengt zaken die je verstopt aan het licht. Ontdek hoe je jouw innerlijke godinnen kunt omarmen en tot uiting kunt brengen."

  Eva van Zeeland - Miss Natural Lifestyle

  Aphrodite; de Godin van de liefde, schoonheid, seksualiteit en sensualiteit!

  Ontdek Aphrodite in jou!

  De godin die dit weekend centraal staat is Aphrodite. Zij is in de mythologie de godin van de liefde, schoonheid, seksualiteit en sensualiteit. Ze bezat het unieke vermogen om goden en stervelingen verliefd te laten worden. Ze wordt beschouwd als een transformerende godin en daarmee is ze uniek. Geen enkel ander mannelijk of vrouwelijk archetype heeft deze kwaliteit. De magie van Aphrodite brengt dingen tot leven. Aphrodite is magnetisch; ze brengt mensen bij elkaar door de drang om elkaar te kennen op het niveau van hun diepste essentie. Dat kan seksueel zijn, maar ook platonisch, vriendschappelijk, of in de vorm van een goed gesprek. Ook jij bent een stralende vrouw met passie die intens van haar lijf en het leven kan genieten!

  High Heels, Power & Happiness

  Deze workshop wordt gegeven in een van de studio's van de Centre de Danse du Marais, het oudste en grootste dans-centrum in Parijs, in het hart van de Marais. De docent is choreograaf en ex-solist in moderne dans Maggie Boogaart, bekend van haar Feel the Spirit workshops en haar dans-theater voorstellingen met haar voormalige dansgroep Dragon Productions.

  Het is een workshop met Beweging, Bewustwording en Bekkenkracht, waarin je spelenderwijs jouw girl-power leert te vergroten in een perfect uitgevoerde "catwalk". Verbaas jezelf met jouw (her)ontdekte prachtige lijn en sensuele moves in de workshop "High Heels, Power & Happinness"! Meenemen: legging, T-shirt en je mooiste hoge hakken. 

  Stijlvol & Elegant Borrelen

  Deze workshop wordt eveneens gegeven door Maggie Boogaart, die sinds 2010 in Parijs woont. Ze zal jullie helpen de Nederlandse praktische energie te vermengen met Franse allure & elegantie! Na de dansworkshop, is er tijd om te douchen en om te kleden. We dineren in een sfeervol en knus café-restaurant op loopafstand van de dansstudio's, waarna Maggie haar geheime en uiterst praktische tips deelt om gracieus en verleidelijk je te verplaatsen in een café-restaurant in de unieke workshop "Stijlvol & Elegant borrelen". Hoe blijf je verleidelijk en klasse uitstralen terwijl je bijvoorbeeld lichtelijk aangeschoten raakt? Maak het zelf mee, met de heerlijke cocktails van Comptoir Gourmet! 

  Crazy Horse Show

  Na een diner gaan we naar de Crazy Horse, hét wereldberoemde en spraakmakende cabaret waar vrouwen en hun eigen, unieke kracht & schoonheid in het middelpunt staan! De Parijse Crazy Horse Saloon is gevestigd in 12 samengevoegde voormalige wijnkelders van een indrukwekkend Haussman-gebouw op Avenue George V no 12. Samen met de dansers is de Crazy Horse ook een populaire plek voor veel andere artiesten, zoals goochelaars, jongleurs, en mimespelers. Ontdek deze avond de kunst van de verleiding en in jouw vrouwelijke kracht staan!

  Sister Circle

  Samen met alle vrouwen creëren we een veilige omgeving waarin je helemaal jezelf kunt zijn zonder veroordeeld te worden. In de ‘Sister Circle’ delen we wat ons bezighoudt. Elke dag nemen we de tijd om even stil te staan bij wat wij nodig hebben en mogen voelen. Alles wat we met elkaar delen zal vertrouwelijk behandeld worden of te wel ‘What happens in Paris stays in Paris!’ en dat is de veilige sfeer die wij samen creëren.

  Tijdens het Godinnen Weekend ga je ontdekken;

  • Welke godinnen er allemaal in jouw schuilen
  • Hoe je jouw ware ik kunt laten zien en kunt zijn wie je werkelijk bent
  • Wat jouw onvervulde verlangens zijn en hoe je deze kunt vervullen
  • Hoe je jouw vrouwelijkheid meer kunt tonen
  • Hoe je jezelf op de eerste plaats kunt zetten zonder arrogant te zijn
  • Hoe je je zelfverzekerd en bemint kunt voelen
  • Hoe je jezelf weer onweerstaanbaar kunt voelen
  • Dat tijd voor jezelf nemen een must is!

  Godinnen Weekend Parijs 21-23 september 2018

  Weekend Parijs is inclusief

  • Twee overnachtingen in 4**** Hotel in 3e arrondisement Parijs
  • Tweemaal ontbijt buffet
  • Workshops van choreograaf Maggie Boogaart
  • Entree voor Crazy Horse Show
  • Sister Circle Coaching van Eva van Zeeland
  • Crazy Sexy Goody Bag

  Deelname voor Godinnen Weekend Parijs met het complete programma is €895,- incl. btw. 

  Je overnacht voor dit tarief met twee vrouwen in een hotelkamer met twee gescheiden een-persoonsbedden. 

  Korting beschikbaar voor Miss Natural LIFESTYLE CLUB en ESSENTIALS leden!

  Exclusief lunch, diner, drankjes en persoonlijke uitgaven. Je dient zelf een reisverzekering en vervoer naar Parijs te regelen. Tip met de Thalys reis je al retour voor €70,- naar Parijs! 

  Programma

  Vrijdag 21 september

  11:00 uur aankomst en kennismaking

  11:30 uur workshop 1

  14:30 uur lunch

  16:00 uur workshop 2

  20:00 uur diner en avondprogramma

  Zaterdag 22 september

  08:00 uur ontbijt in hotel

  10:00 uur sister circle

  13:00 uur lunch in the city

  14:00 uur tijd voor jezelf

  18:00 uur avondprogramma

  20:00 uur diner & Crazy Horse Show

  Zondag 23 september

  08:00 uur ontbijt in hotel

  10:00 uur sister circle

  13:00 uur lunch en tijd voor jezelf

  17:00 uur afsluiting en vertrek

  hotel-parijs

  Luxe 4-sterrenhotel

  Wij verblijven in een luxe 4-sterrenhotel in de favoriete Parijse wijk Marais. Het hotel wordt omgeven door groen, en ligt naast de Place des Arts et Métiers. De accommodatie is ingericht in een art-deco stijl met eigentijdse details. Je wandelt in 10 minuten naar het Centre Pompidou en vindt de Notre-Dame op 1,8 km van het hotel. Alle kamers en suites zijn ingericht in een eigentijdse stijl met moderne meubels en voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv met satellietzenders. Verder hebben de kamers een minibar en een eigen badkamer en beschikken zij over gratis WiFi. 

  Petra

  uit Vaasen

  De vrouwencirkel vond ik heel fijn

  "Durfde zelf met name in het begin niet op anderen te reageren. Maar dat mag er ook zijn. Ik was vooral gefocust om dit zelf als proces te ervaren. En dus juist niet te veel met anderen bezig te zijn. Ik voel meer en ben rustiger met wie ik ben. Het was een heel mooi weekend. Ik zou het een ieder gunnen om mee te maken".


  Deelnemer Wild Nature retreat

  Sahrona

  uit Castricum

  het dansen vond ik geweldig!

  "Het dansen vond ik geweldig, het heeft me doen realiseren dat ik veel meer wil bewegen! Ik heb veel aan het weekend gehad, zowel los kunnen laten als nieuwe inspiratie op kunnen doen. Super bedankt voor dit fijne weekend en de goede begeleiding. Ik zou zeker nog eens meegaan en kan het iedereen aanraden". 

  Deelnemer Wild Nature retreat

  Bianca

  uit Veenendaal

  er was een fijne en veilige sfeer

  "Ik vond de vrouwencirkel erg prettig en kan het iedereen aanraden. 

  De planning was perfect! Er was genoeg ruimte en tijd om de opgedane kennis en ervaring van mij af te kunnen schrijven in mijn schriftje. Ook was er een goede balans in de groepsmomenten en de tijd voor jezelf. Ik heb zaken uit het verleden weer kunnen loslaten. Ook heb ik ingezien dat ik te weinig ruimte heb om er voor mijn gezin te zijn. Dit creëer ik nu wel meer en bewuster". 


  Deelnemer Wild Nature retreat

  Reserveer jouw plek op tijd!

  Eva van Zeeland is het hele weekend voor jou als coach én vriendin beschikbaar. Om deze reden is het aantal inschrijvingen beperkt tot maximaal 8 personen zodat er heel veel aandacht is voor jouw persoonlijke thema's en proces. Deelname uitsluitend voor vrouwen en vanaf 21 jaar.

  Er zijn nog 8 geen plekken beschikbaar! 

  Ja, ik ga mee en reserveer mijn plek >>

  Voel je verbonden met de stad van de liefde (voor jezelf)!

  Parijs Weekend 21-23 september

  Deelname voor het 3-daagse weekend met het complete programma is €895,- 
  Betaling in drie termijnen mogelijk!

  • EXCLUSIEVE KORTING VOOR MISS NATURAL LEDEN

  Miss Natural ESSENTIALS leden €895,-  €845,- 

  Miss Natural LIFESTYLE CLUB leden €895,-  €745,-


  Betalinglink zal verzonden worden nadat je bent geselecteerd bij inzending motivatie.

  Transformerend weekend

  Wij zorgen voor een veilige omgeving waar je uitgenodigd wordt om totaal jezelf te zijn. Voel je verbonden met de stad van de liefde (voor jezelf) Parijs en alle vrouwen en voel je gedragen en gesupport door de Sisterhood. Elke transformatie is anders, maar ik weet zeker dat je dit weekend nog lang zult herinneren en je er als vernieuwd uit zult komen. Heb je toch nog een vraag? Mail dan gerust via service@missnatural.nl

  Het Parijs Weekend is dé mogelijkheid om jouw onvervulde verlangens te ontdekken en hoe je deze kunt vervullen. Het is mijn doel om jou als deelnemer de persoonlijke aandacht te geven waar jij recht op hebt. Eva van Zeeland is het hele weekend voor jou als coach én vriendin beschikbaar. Om deze reden is het aantal inschrijvingen beperkt tot maximaal 8 personen. Je kunt nu het formulier invullen en jouw motivatie aangeven voor deelname aan het Parijs Weekend. Je zal daarna persoonlijk gebeld worden zodat je jouw motivatie verder toe kunt lichten en wij jouw deelname kunnen bevestigen.

  Is het Parijs Weekend voor mij?

  Voor wie is het Godinnen Weekend?

  Dit inspirerend weekend is bedoeld voor:

  • Als je een nieuwe richting in wilt slaan, maar nog niet goed weet welke of hoe
  • Ondernemers (fulltime of parttime) die vastlopen of een goede balans zoeken tussen werk en privé
  • Als je meer verbondenheid zoekt en een diepere betekenis van het leven
  • Vrouwen die wezenlijk iets willen veranderen in hun leven, maar daarin vastlopen
  • Diegene die op zoek is naar support voor haar eigen groeiproces
  • Voor alle vrouwen (21+ jaar) die zin hebben in een transformerend weekend in Parijs!

  Hoe krijg ik de korting als Miss Natural ESSENTIALS of LIFESTYLE CLUB lid?

  Als Miss Natural ESSENTIALS of LIFESTYLE CLUB lid ontvang je korting op het Wild Nature retreat. Ben je al lid? Stuur dan een e-mail naar service@missnatural.nl en wij sturen jou de betaallink met korting. Ben je nog geen lid? Dan kun je hier ESSENTIALS lid worden of hier LIFESTYLE CLUB lid worden.

  Kan ik een kamer alleen krijgen?

  Je deelt jouw kamer met een andere vrouw, juist gezellig! Je overnacht samen met een andere vrouw in een hotelkamer met twee gescheiden een-persoonsbedden. Om de prijs betaalbaar te houden is een kamer alleen is helaas niet mogelijk. Kom gerust samen met een vriendin en deel een kamer! Je kunt dit opgeven bij reservering. 

  Wat kan ik verwachten van het weekend? 

  Wij zorgen voor een veilige omgeving waar je uitgenodigd wordt om totaal jezelf te zijn. Voel je verbonden met de stad Parijs en alle vrouwen (ook al is dit nieuw voor je en lijkt het je misschien helemaal niets... dat had ik eerst ook!) en voel je gedragen en gesupport door de Sisterhood. Elke transformatie is anders, maar ik weet zeker dat je dit weekend nog lang zult herinneren en je er als vernieuwd uit zult komen. Heb je toch nog een vraag? Mail dan gerust via service@missnatural.nl 

  Ja Eva, ik ga mee naar Parijs!