datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Recept voor Bloemkool Rijst
04 juni 2015 
2 min. leestijd

Recept voor Bloemkool Rijst

Lucky Members ontvangen elke maand een eetschema, met 15 natuurlijke gezonde recepten en een boodschappenlijstje. Je kunt kiezen uit 5 verschillende ontbijtrecepten, 5 lunchrecepten en 5 dinerrecepten waarmee je de hele maand kunt variëren. Zo leer je nieuwe recepten kennen en wordt natuurlijk leven en biologisch eten een stuk eenvoudiger! Uit het Miss Natural Plan van juni delen we vandaag het recept voor Bloemkool Rijst.

Suikervrij en zonder pakjes en zakjes

De recepten zijn allemaal suikervrij, te maken zonder pakjes & zakjes en foute e-nummers. Er worden soms zuivel- en vleesvervangers gebruikt en enkele gerechten zijn wel met vlees of vis. De gebruikte ingrediënten zijn zoveel mogelijk vers en uit het seizoen. Bovendien zijn het ook eenvoudig te maken recepten met maximaal 10 ingrediënten!

Recept Bloemkool Rijst

Ingrediënten:

 • 1 bloemkool
 • 2 eetlepels olijfolie versgemalen zout en peper

Zo maak je het klaar;

 1. Hak de bloemkool in stukken. Verwijder de stam van de bloemkool.
 2. Doe de bloemkool in een keukenmachine, minimaal een minuutje of 5 zodat het goed fijn wordt.
 3. Laat een pan met kokosolie opwarmen en bak de bloemkool rijst 5 minuten op middelhoog vuur.
 4. Breng op smaak met zout en peper.

Natural Plan Juni

Vanaf vandaag is het Natural Plan van januari beschikbaar voor Lucky Members.

Het eetschema bevat de volgende 15 recepten;

 1. Havermout Kokoskoekjes
 2. Chocolade Bananen havermout
 3. Omelet Taart
 4. Appel Kaneel Cake (zie foto)
 5. Bananen Frambozen Cake
 6. Meloen Pizza
 7. Wortel Salad
 8. Kipspies To G
 9. Verse Tomaten Soep
 10. Griekse Salade
 11. Bloemkool Rijst (zie recept)
 12. Sla Wrap Met Kip
 13. Zalm Burger
 14. Groene Soep
 15. Zelfgemaakte Gehaktballetjes

Ik geef je alvast een recept cadeau om dit weekend nog te kunnen maken.

Gezonde recepten met handig boodschappenlijstje

Bij elk Natural Plan zit een boodschappenlijstje. Op het boodschappenlijstje staat de hoeveelheid ingrediënten van alle 15 recepten om ze 1 x te kunnen maken. Je kunt naar eigen wens vlees, vis of kaas weglaten of vervangen met een plantaardige variant zodat het recept past binnen jouw natuurlijke levensstijl. Alle recepten zijn zo samengesteld dat je een optimale hoeveelheid aan voedingsstoffen binnenkrijgt, genoeg varieert en ook nog eens heel smakelijk eet.

Wil je ook elke maand het Natural Plan ontvangen? Word dan Lucky Member en ontvang vandaag nog 15 heerlijke natuurlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Proef ze allemaal, geniet en ontdek jouw nieuwe favoriete natuurlijke recepten!

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading