datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ik deed mee met een Volle maan release sessie, bij Lievelingsleven!
31 mei 2022 
3 min. leestijd

Ik deed mee met een Volle maan release sessie, bij Lievelingsleven!

Afgelopen 16 mei was het Volle maan in Schorpioen. En omdat ik bij iedere volle maan bewust probeer stil te staan bij alles wat me niet meer dient en wat ik wil loslaten leek het mij leuk om eens een Release sessie online te volgen. Ik kwam via een kennis op de website van Shanna Proost van Lievelingsleven die me meteen aansprak.  Misschien was het toeval, of eigenlijk was het een boodschap van waarschijnlijk mijn engelen, dat ik nog even wat had op te ruimen.  Dat er bij mij nog een aantal blokkades zaten die mijn energiestroom beperkten. Dus boekte in een Release sessie en ging er helemaal open in!

Wat is een Release Sessie?

De Release Sessie zorgt ervoor dat je beperkende patronen kunt loslaten. In de energie van de Volle maan, omdat het nog sterker resoneert als we daar de kracht van de maan bij benutten. De energie van de Volle maan houdt 1 dag voor Volle maan en 2 dagen na Volle maan aan, dus je kan de sessie op een moment volgen wanneer het voor jou uitkomt! De sessie is voor je onbewuste (daar waar al je patronen liggen opgeslagen) bedoeld.  Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is comfortabel te gaan liggen en de sessie online te volgen. Met je ogen dicht zodat je in je onderbewustzijn kunt komen. Dus volledig in ontspanning gaan. 

Het enige wat ik vooraf hoefde te doen was een basisemotie kiezen waar ik mee wilde werken tijdens de sessie. Ik kon kiezen tussen:   boosheid, verdriet, angst, schuld, schaamte.  Ik moest er even goed over nadenken. Het moest een emotie zijn die ik vroeger veel heb ervaren, wat er niet mocht zijn of wat je niet makkelijk kon uiten. Een emotie die je bijvoorbeeld nu ook nog regelmatig kan ervaren, maar dat hoefde niet per se. En als dat niet lukt kies je de emotie die als eerste bij je opkomt. Jouw onbewuste weet namelijk allang over welke emotie dit voor jou gaat. Ik koos de emotie schuld. Ik moest eraan denken dat ik altijd alles op mezelf betrek en altijd meteen sorry zeg ook al ben ik niet schuldig. Dus ik dacht dat schuld wel een mooie emotie was waar ik wat mee kon doen.

De eerste kraal vinden die de emotie triggert!

Tijdens de release sessie ga je geheel in ontspanning. En ga je dus de Theta golven in je brein activeren die in verbinding staan met je onderbewustzijn. Toegang tot dit grote deel gaat via deze hypnose technieken. Tijdens de sessie gingen we contact maken met onze tijdlijn. Deze loopt vanaf 0 tot onze toekomst, met al onze herinneringen en ervaringen in het leven, maar ook vanuit vorige levens. Ervaringen in de baarmoeder maar ook ervaringen van onze ouders of voorouders kunnen in jou tijdslijn zitten. Alles word opgeslagen in je onderbewustzijn.  Tijdens de sessie (een filmpje die ze heeft opgenomen en waar je toegang tot krijgt als je inlog)  stelde Shanna mij  vragen zoals welke onverwerkte emotie ik had die ervoor zorgt dat ik nog schuld ervaarde. Waneer is dat begonnen? Daar gingen we naartoe inzoomen vanaf boven mijn tijdlijn, dat gingen we visualiseren.  Met als doel om die eerste emotie los te laten. Want zoals zij zegt die eerste ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik een kralenketting ben gaan rijgen met schuld en als je die eerste kraal weghaalt kun je de hele ketting loslaten.  Met als doel dat je hierna rustiger en relaxter word. 


Mijn ervaring met de sessie!

De sessie duurde ongeveer een uur en alle dingen die ze zei tijdens de sessie dat resoneerde zo ontzettend met mijn gevoel op dat moment, het leek wel magisch. Het leek wel alsof de sessie helemaal voor mij was gemaakt. Terwijl we over mijn tijdslijn zweefden en op zoek gingen naar mijn eerste ervaring met schuld kwam ik in mijn eigen leven op niks uit. Ik kon wel een aantal dingen omhoog halen waar ik schuld van had, maar ik voelde ook dat ik die al had verwerkt. Als jong meisje was ik altijd al heel emotioneel en ik had denk ik blijkbaar alles al eruit gehuild destijds. Gelukkig ging ze verder vragen stellen. Zou het iets kunnen zijn uit vorige levens?? Nee daar kwam bij mij ook niks uit. Daar kan ik me gewoon niks van herinneren (nog).

Toen mocht ik denken aan iemand in mijn familie, iemand die als eerste bij me opkwam. En een van mijn ouders kwam daar direct uit en ik wist ook meteen waar het schuld gevoel vandaan kwam. Ik zag geen beelden maar ik wist intuitief waar de schuld zat en ik begon te huilen en te huilen. Ik kon gewoon niet meer stoppen.  Totdat we in de sessie dat schuldgevoel dus konden gaan loslaten, middels hypnose technieken. En daarna was het ook weg. Ik voelde me zo rustig, zo ontspannen en opgeruimd van binnen. Ik heb sindsdien de emotie schuld ook niet meer gevoeld. Zelfs niet toen ik op straat door een wielrenner werd uitgescholden uit het niets omdat hij vond dat ik in zijn fietsroute liep (gedeeld fiets en voetpad). Vroeger had ik tien keer sorry gezegd en was ik direct opzij gesprongen. Nu zei ik gewoon heel rustig: meneer ik heb alle recht om hier ook te lopen en u hoeft niet zo te reageren. Ik kon mezelf echt een schouderklopje geven!

Volgende volle maan is er weer een release sessie! En die ga ik ook zeker volgen! Leuk om te weten: de tweede sessie mag je tegen kortingtarief volgen na de eerste te hebben gedaan!

De eerstvolgende Release Sessie kun je volgen op 13, 14, 15 of 16 juni (op een moment wanneer het jou uitkomt) tijdens de krachtige energie van Volle maan in Boogschutter. Het thema is dan: emotionele onrust doorbreken. Je kunt je hier aanmelden!

Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl.Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken.www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading