datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Sweet Baby Deal! Suikervrij en Detox cursus start 2-9-2015
01 augustus 2015 
3 min. leestijd

Sweet Baby Deal! Suikervrij en Detox cursus start 2-9-2015

Hopelijk geniet je van deze mooie zomer en ‘all the good things in life’! BBQ, lekkere hapjes, wijntje… in de vakantie kan ik hier volop van genieten en dat mag ook! Genieten is enorm belangrijk voor je gezondheid, vergeet dat niet.

Na de vakantie vind ik het altijd wel prettig om mijn lichaam eens goed te reinigen door middel van een detox periode. Even pas op de plaats, geen overdaad en mijn lichaam rust geven om zichzelf te reinigen en te ontdoen van toxische stoffen.

Vorig jaar september deed ik dit ook samen met mijn partner. Toen heel bewust met de reden om te kijken of ik daarna zwanger kon worden. Een baby opgebouwd uit schone cellen dat kon groeien in een schoon lichaam, nou dat heb ik geweten! Ik was nog dezelfde maand zwanger en wij zijn nu de ouders van het mooie, lieve meisje Indy.

40 dagen Suikervrij of een 21 dagen Detox

Wil je ook ervaren wat een detox met jouw lichaam kan doen? Doe dan mee! Woensdag 2 september starten we met een grote groep Miss Natural leden! Je kunt kiezen voor de online cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen’ en ontgiften door suiker uit je leven te bannen. Of je gaat voor de ‘Clean Start 21 dagen detox’ waarbij je naast suiker nog een stap verder gaat om je lichaam optimaal te reinigen en te voeden.

Een detox zorg ervoor dat de giftige stoffen in je lichaam worden afgevoerd, voedingsstoffen beter worden opgenomen en je je energiek, stralend en fit voelt. Je hebt meteen een goede start voor een gezondere natuurlijke levensstijl. Want veel informatie en tips kun je ook na je detox blijven gebruiken. Net als de heerlijke recepten natuurlijk!

Sweet Baby Deal

En omdat ik de meest zoete baby heb die je kunt wensen, die ik uiteraard gifvrij en zonder suiker opvoed… bedacht ik voor jou de Sweet Baby Deal!

Sweet Baby Deal! Start nu voor slechts €27,-

Cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen’ van €67,- nu voor €27,- + BONUS E-BOOKS!

Cursus ‘Clean Start 21 dagen detox’ van €47,- nu voor €27,- + BONUS E-BOOK!

Deze Sweet Baby Deal is geldig t/m 31 augustus 2015

De ideale Detox cursus voor beginners!Clean Start 21 dagen detox

De ‘Clean Start 21 dagen detox’ zelf is toegankelijk voor iedereen en met name geschikt voor beginners, of je nu al een natuurlijke levensstijl volgt of niet. Wie al natuurlijk eet en leeft zal toch baat hebben bij de detox door de afwisseling van sap- en eetdagen, waardoor de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam sneller gebeurt dan gebruikelijk.

Maar de detox kan ook een eerste stap zijn in de richting naar een natuurlijke levensstijl, dankzij de vele tips en adviezen die je krijgt.

Ontdek de voordelen van eten zonder Suiker!

Zou je dit ook willen? Vol energie zijn? Je algehele weerstand verhogen? En een paar kilo afvallen? Dit alles door het weglaten van slechts 1 ingrediënt… namelijk suiker! Geraffineerde suiker wordt echt overal aan toegevoegd, niet alleen aan zoetigheid, maar ook aan brood. Zoveel suiker heb je helemaal niet nodig en doet ook niets voor je gezondheid, in tegendeel! In de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen’ leer je alles over een leven zonder suiker.

Cursus Natuurlijk Suikervrij in 40 dagen

Gratis online workshops

Sweet Baby Deal

Sweet Baby Deal! Start nu voor slechts €27,-

Cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen’ van €67,- nu voor €27,- + BONUS E-BOOKS!

Cursus ‘Clean Start 21 dagen detox’ van €47,- nu voor €27,- + BONUS E-BOOK!

Deze Sweet Baby Deal is geldig t/m 31 augustus 2015

Doe ook mee en start woensdag 2 september met jouw natuurlijke levensstijl!

Zoeter dan dit kan ik het niet maken! Doe jij mee?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Murie Bendanon
Door

Murie Bendanon

op 02 Aug 2015

Hallo Eva,Gefeliciteerd met jullie dochter en veel plezier met haar.

Suzan
Door

Suzan

op 04 Aug 2015

Hoi Eva,Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie dochter. Ik zit er over na te denken om met de detox kuur mee te doen, ik zou graag mijn lichaam en huid een boost geven. Maar deze dagen worden afgewisseld met sap- en eetdagen. Is het hierbij noodzakelijk dat ik in bezit ben van een sapcentrifuge of iets dergelijks om sappen te maken of moet dit ook goed komen met mijn blender? Alvast bedankt voor je reactie.Groetjes, Suzan

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 11 Aug 2015

Leuk dat je er over denkt om mee te doen Suzan! Je kunt zeker volstaan met een blender.

Deniz
Door

Deniz

op 20 Aug 2015

Dag Eva,gefeliciteerd met je dochter. Geniet er van. Ik zou graag willen meedoen met "40 dagen zonder suiker" maar twijfel of het misschien niet eerst beter is om een detox in te lassen. Heb gezien dat beide cursussen op hetzelfde moment aanvangen. Wat raad jij aan?Groetjes,

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 23 Aug 2015

de definitie van detoxen is het tijdelijk versoberen van je levensstijl. Suikervrij eten is dus ook een vorm van detoxen. Dus eet je nog niet suikervrij, dan zou ik daar mee gaan starten. Wil je toch direct wat meer dan kan je ook starten met de 21 dagen detox waarbij je naast suiker veel meer producten gaat weglaten. Zo stop je in de eerste week met suiker, chemische zoetstoffen, voorverpakt voedsel, koffie, alcohol, voeding uit blik, vlees,vis, zuivelproducten (van koe), brood en granen. Daarnaast ga je 21 dagen lang elke dag zelfgemaakte groenten/fruit sappen drinken. Dus dat is wat pittiger/intensiever. Maar uiteraard kun je ook beide cursussen volgen, na de 21 dagen heb je dan nog 19 dagen (van de 40) lang informatie over suikervrij eten. De keuze is aan jou!

Deniz Agbaba
Door

Deniz Agbaba

op 26 Aug 2015

Dank je wel voor je reactie Eva. Ik denk dat ik het stillekes aan ge opbouwen en ga beginnen met het suikervrij eten.Groetjes, Deniz

Claudia
Door

Claudia

op 31 Aug 2015

Als je al eerder de cursus hebt gedaan, maar weer een beetje van het rechte pad afgeraakt bent, kan je dan ook meedoen (zoals het ontvangen van nieuwe tips/recepten) zonder de cursus opnieuw te moeten aanschaffen (want dat is natuurlijk overbodig).

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading