10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Win een Bio+ boodschappenpakket t.w.v. €40,-
23 maart 2013 
2 min. leestijd

Win een Bio+ boodschappenpakket t.w.v. €40,-

Wie de natuurlijke levensstijl aanhangt, shopt natuurlijk zo veel mogelijk biologisch. Wel zo lekker, en gezond! Gelukkig zijn er steeds meer biologische producten verkrijgbaar, zoals die van Bio+. Bio+ maakt bewust genieten gemakkelijk, met meer dan 300 producten van natuurlijke komaf en zonder toevoegingen. Natuurlijk wel met een echt lekkere smaak en uiteraard 100% biologisch.

Alle producten van Bio+, van vlees tot tomaat en van olijfolie tot pasta, zijn gemaakt met respect voor de boer, het milieu en het dier. Je vindt de producten van Bio+ inmiddels bij meer dan 2.500 supermarkten in Nederland. Doe je mee aan de Miss Natural Awards 2013, dan maak je kans op 1 van de 10 Bio+ boodschappenpakketten t.w.v. €40,-!

Betrouwbaar bio merk

Bio+ doet haar best om een herkenbaar merk biologische (vers)producten aan te bieden. Het is een betrouwbaar biologisch merk met een brede range lekkere producten van natuurlijke komaf, verzorgd en behandeld met respect voor mens, dier en onze leefomgeving. Door samen te werken met alleen de beste leveranciers, van boer tot fabrikant, zijn de producten van Bio+ vers, van goede kwaliteit en van nature gezond.

Geef je op als Miss Natural 2013 en win een Bio+ boodschappenpakket

Op 20 april 2013 vindt de uitreiking van de Miss Natural Awards 2013 plaats op landgoed Drankenburg, te Baarn. Dit is de tweede keer dat dit evenement zal worden georganiseerd  en het belooft weer een fantastische dag te worden!

Je kunt aan het evenement deelnemen als bezoeker en genieten van leuke en interessante lezingen, van Albert Sonnevelt van Sonnevelt Opleidingen, Orthomoleculair arts Geiske de Ruig, Richard de Leth die het boek ‘Oersterk’ schreef, en Yvonne van Stigt, PNI therapeut en auteur van ‘Oergondisch genieten’ en ‘Oergezond het jaar rond’.

Of doe mee en geef je op als Miss Natural 2013! Hiermee maak kans om nog meer prachtige prijzen. Zo gaan de tien finalisten van de Miss Natural Awards naar huis met een Bio+ boodschappenpakket t.w.v. €40,-. Dat is toch niet mis! 

Andere prijzen tijdens de Miss Natural Awards 2013

Naast het Bio+ boodschappenpakket voor de tien finalisten, krijgt de top 3 winnaars van de Miss Natural Awards bovendien €100,- euro aan boodschappen cadeau bij EkoPlaza. De winnaar van de Miss Natural Awards 2013 gaat tevens naar huis met drie geweldige hoofdprijzen:

Genoeg reden voor jou om mee te doen aan de Miss Natural Awards 2013?
Geef je dan gauw op en maak kans op deze geweldige prijzen!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2013?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.