Promotie Tips

Je kunt nu aan de slag met de promotie. Gebruik hierbij de volgende 5 tips!

Tip 1. Korte url maken met tinyurl.nl

De lange promotielink ziet er lelijk uit en kan soms onhandig zijn door de lengte. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de url-verkorter www.tinyurl.nl om er een nette link van te maken.

Tip 2. Promoten op social media

Promotie kan al beginnen bij je eigen persoonlijke en/of zakelijke netwerk. Denk hierbij aan je eigen account op Twitter, Facebook, Instagram, Linkedin en Pinterest. Gebruik hiervoor de afbeeldingen of kant-en-klare promotie banners.

Bekijk hier de kant-en-klare teksten die je kunt gebruiken voor de verschillende social media.

Tip 3. Plaats een artikel op je website of in je nieuwsbrief

Marketing begint met waarde geven. Heb je een website en/of nieuwsbrief? Schrijf dan even een leuk stukje over een van de producten van Miss Natural. Zorg ervoor dat de tekst aangepast is op jouw doelgroep (dus niet 1 op 1 overnemen) en in je eigen woorden herschreven. Zo zorg je voor eigen unieke content op jouw website en dat beter voor de zoekmachine Google. In dit artikel/nieuwsbericht kun je dan ook jouw eigen promotie link plaatsen die verwijst naar de verkooppagina.

Tip 4. Plaats een promotie banner op je site

Voor veel Miss Natural producten zijn verschillende formaten kant-en-klare promotie banners beschikbaar. Plaats de promotie banner van je keuze met je eigen unieke PayPro link op elke gewenste plek op je website of in je nieuwsbrief.

Tip 5. Heb je een leuk idee of een vraag? Neem even contact op!

Misschien heb je zelf nog wel een heel leuk ander idee om een van de Miss Natural producten te promoten. Of wil je juist weten hoe je de producten optimaal kunt promoten in jouw organisatie. Neem dan gerust even contact voor aanvullende marketingtips!

Bekijk alle kant-en-klare website banners >>>

 
natural-professional

Jouw vermelding hier?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en werk je als professional volgens de natuurlijke levensstijl? Word dan partner van Miss Natural en word zichtbaar in jouw doelgroep!