datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Waar in je lichaam voel jij je veilig?
16 februari 2024 
2 min. leestijd

Waar in je lichaam voel jij je veilig?

Als jij je licht wilt laten stralen moet je je veilig voelen. Ik voel mij veilig als ik me ergens thuis voel. Maar ik weet ook dat ik me pas thuis voel als ik mezelf kan zijn.

Als je besluit dat je niemands goedkeuring nodig hebt om jezelf te zijn, dan kun je daar dus nu al mee beginnen. Hier en nu. Vandaag. Veiligheid zit al lang in jou, het enige wat je hoeft te doen is het naar boven halen!

Waar in je lichaam voel jij je veilig?

Ik voel me veilig in mijn buik. Mijn heerlijk zachte buik, ze heeft een extra vetlaagje èn littekens van de keizersneden door de geboortes van mijn kinderen. Hoe kan het dat ik me daar zo veilig voel als het zoveel pijn heeft doorstaan? Heb ik die extra beschermlaag nodig om me echt veilig te voelen?

De tijd om jezelf veilig te voelen is nu. Je hoeft niet te wachten op goedkeuring van derden. En toch vinden we die goedkeuring van buitenaf belangrijk. Zijn we bang om uit de toon te vallen. En doen we dus vaak wat de massa doet, in plaats van ons eigen unieke licht te laten stralen.

Grenzen bewaken

Ik ben hier niet op aarde om het anderen naar de zin te maken. Natuurlijk wil ik anderen mensen helpen en dienen, maar ik ben geen pleaser. Houd jij altijd rekening met de gevoelens en gedachten van anderen? Dan ben je iemand die het graag anderen naar de zin maakt. En daarmee ga je voorbij aan je eigen rol hier op aarde. Iedereen heeft zijn eigen grenzen te bewaken. Zijn eigen agenda te bepalen. Die hoef ik niet in te vullen. Als ik iets vraag kan de andere zelf nee zeggen. Dit geeft mij de mogelijkheid om datgene te doen, wat ik graag wil doen.

Schuldgevoel

We leven in een wereld van dualiteit. Waar geven en nemen ook in balans mag zijn, maar het hoeft niet vanuit dezelfde persoon te zijn. Je kunt ook iets geven aan je buurvrouw en weken later iets van je vader terugontvangen. Stop met je schuldig voelen! Hoe vaak voel jij je schuldig per dag? Of heb je het gevoel in de min te staan omdat de andere een goede daad deed?

Maak vanaf vandaag bewust de beslissing: 


Ik heb niemands goedkeuring nodig om de persoon te zijn die ik wil zijn!


En daarbij komt ook:

Ik trek mij niets aan van wat anderen daarvan zullen vinden. Dat zegt namelijk niets over mij en alles over hen!

You got this!   

Eva van Zeeland

Volg de geboorte van mijn boek

2024 is het jaar van mijn boek! Al langer ben ik zwanger van het idee, maar dit jaar gaat het er echt van komen. Ik volg de methode van Blog tot Boek van Irene van Gent om het verhaal van mijn leven te schrijven. Mijn doel is om dit in drie maanden te doen. Dit betekent dat mijn boek al in mei 2024 af kan zijn. Wil je mijn proces van blogs tot boek volgen, dan nodig ik je uit om mijn blogs te lezen. Drie maanden lang deel ik elke vrijdag om 20:00 uur een nieuw blog. Je vindt ze op deze pagina. Ik kunt mijn blogs ook wekelijks ontvangen per e-mail. Zo mis je geen enkel verhaal en breng ik je ook als eerste op de hoogte van de verschijning van mijn boek!

Boek Eva van Zeeland

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine