datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Download gratis Miss Natural magazine van april-mei 2015
10 april 2015 
3 min. leestijd

Download gratis Miss Natural magazine van april-mei 2015

Met veel plezier stuur ik je vandaag het nieuwe nummer van Miss Natural magazine. Uiteraard zou ik dit nummer van Miss Natural magazine zwanger op de foto gaan! Het moest een echte voorjaars-cover worden en dat viel nog niet mee! Een fotoshoot buiten, waar nog niet veel groen te zien is, en het weer onvoorspelbaar is viel al snel af. Ik heb heel wat botanische tuinen, bloemenkassen, tuincentra en zelfs een subtropische zwemparadijs benaderd. Jammer genoeg was dat nog niet zo eenvoudig; niet open, nog geen planten en bloemen of heel erg duur!

Zwanger op de cover

Gelukkig konden we twee dagen voor de geplande fotoshoot terecht bij PlantenTuin Esveld in Boskoop. Een kwekerij gespecialiseerd op het gebied van bijzondere en exclusieve tuinplanten. Nadat we eerst een rondje over het enorme terrein hadden gemaakt kwamen we terug bij de eerste kas waar we ‘onze setting’ van maakten met een heleboel varens en bloemende planten. Dat vond ik wel mooi passen bij de zwangerschapsjurk met jungle print die ik voor de gelegenheid had uitgekozen bij Bellyfashion.nl. Gelukkig was het in de kas met de deur dicht niet al te koud en konden we een heleboel mooie foto’s maken. Bekijk hier het resultaat!

Hét magazine over natuurlijk leven en biologisch eten!

Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten voor een leuk en energiek leven. Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in het voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

Gratis verkrijgbaar bij de natuurwinkels in Nederland

Miss Natural magazine verschijnt 6 x per jaar als gedrukt magazine in een oplage van 30.000 stuks. Het magazine is gratis verkrijgbaar in natuurwinkels, gezondheidswinkels en reformwinkels in Nederland. Tevens ontvangen Miss Natural Lucky Members het magazine gratis thuis per post. Daarnaast is hetzelfde nummer 6 x per jaar als online magazine gratis te downloaden via de website en wordt deze verzonden naar 30.000 Miss Natural leden.

In Miss Natural magazine april/mei 2015

Download hier GRATIS Miss Natural magazine >>>

Het magazine heeft 34 pagina’s en bevat handige linkjes en afbeeldingen waarop je kunt klikken zodat je direct meer achtergrondinformatie krijgt en zelfs producten kunt shoppen.

Ik zou het heel leuk vinden om te horen wat je van Miss Natural magazine vindt. Je kunt dit doen door een reactie achter te laten op deze pagina. Uiteraard kan je ook je vrienden verwijzen naar deze pagina zodat ook zij de voordelen van natuurlijk leven kunnen ervaren.

Ontvang Miss Natural magazine gedrukt thuis!

Lucky Members ontvangen 6 x per jaar een gedrukt exemplaar van Miss Natural magazine t.w.v. €4,95 thuis gestuurd. Hét magazine over natuurlijk leven en biologisch eten! Zo kun je heerlijk op de bank met een kop kruidenthee alles lezen over natuurlijk leven en biologische eten.

Win een Versapers 3G Slowjuicer

Alle Lucky Members van Miss Natural maken deze maand ook kans op een heel mooi cadeau! Met de Versapers 3G slowjuicer maak je zelf vers fruitsap of vers groentensap. Met de nieuwe technologie van de 3G is het schoonmaken van de slowjuicer erg eenvoudig en als je nu Miss Natural Lucky Member wordt dan maak je kans om dit prachtige apparaat t.w.v. €339,- te winnen! Je ontvangt er ook gratis een extra grove zeef en een receptenboekje erbij. Je kunt kiezen uit de kleur zeegroen of aubergine. Eind april zal de winnaar bekend gemaakt worden!

Heb jij het nieuwe Miss Natural magazine al gedownload?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading