10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Download gratis Miss Natural magazine van april-mei 2015
10 april 2015 
4 min. leestijd

Download gratis Miss Natural magazine van april-mei 2015

Met veel plezier stuur ik je vandaag het nieuwe nummer van Miss Natural magazine. Uiteraard zou ik dit nummer van Miss Natural magazine zwanger op de foto gaan! Het moest een echte voorjaars-cover worden en dat viel nog niet mee! Een fotoshoot buiten, waar nog niet veel groen te zien is, en het weer onvoorspelbaar is viel al snel af. Ik heb heel wat botanische tuinen, bloemenkassen, tuincentra en zelfs een subtropische zwemparadijs benaderd. Jammer genoeg was dat nog niet zo eenvoudig; niet open, nog geen planten en bloemen of heel erg duur!

Zwanger op de cover

Gelukkig konden we twee dagen voor de geplande fotoshoot terecht bij PlantenTuin Esveld in Boskoop. Een kwekerij gespecialiseerd op het gebied van bijzondere en exclusieve tuinplanten. Nadat we eerst een rondje over het enorme terrein hadden gemaakt kwamen we terug bij de eerste kas waar we ‘onze setting’ van maakten met een heleboel varens en bloemende planten. Dat vond ik wel mooi passen bij de zwangerschapsjurk met jungle print die ik voor de gelegenheid had uitgekozen bij Bellyfashion.nl. Gelukkig was het in de kas met de deur dicht niet al te koud en konden we een heleboel mooie foto’s maken. Bekijk hier het resultaat!

Hét magazine over natuurlijk leven en biologisch eten!

Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten voor een leuk en energiek leven. Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in het voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

Gratis verkrijgbaar bij de natuurwinkels in Nederland

Miss Natural magazine verschijnt 6 x per jaar als gedrukt magazine in een oplage van 30.000 stuks. Het magazine is gratis verkrijgbaar in natuurwinkels, gezondheidswinkels en reformwinkels in Nederland. Tevens ontvangen Miss Natural Lucky Members het magazine gratis thuis per post. Daarnaast is hetzelfde nummer 6 x per jaar als online magazine gratis te downloaden via de website en wordt deze verzonden naar 30.000 Miss Natural leden.

In Miss Natural magazine april/mei 2015

Download hier GRATIS Miss Natural magazine >>>

Het magazine heeft 34 pagina’s en bevat handige linkjes en afbeeldingen waarop je kunt klikken zodat je direct meer achtergrondinformatie krijgt en zelfs producten kunt shoppen.

Ik zou het heel leuk vinden om te horen wat je van Miss Natural magazine vindt. Je kunt dit doen door een reactie achter te laten op deze pagina. Uiteraard kan je ook je vrienden verwijzen naar deze pagina zodat ook zij de voordelen van natuurlijk leven kunnen ervaren.

Ontvang Miss Natural magazine gedrukt thuis!

Lucky Members ontvangen 6 x per jaar een gedrukt exemplaar van Miss Natural magazine t.w.v. €4,95 thuis gestuurd. Hét magazine over natuurlijk leven en biologisch eten! Zo kun je heerlijk op de bank met een kop kruidenthee alles lezen over natuurlijk leven en biologische eten.

Win een Versapers 3G Slowjuicer

Alle Lucky Members van Miss Natural maken deze maand ook kans op een heel mooi cadeau! Met de Versapers 3G slowjuicer maak je zelf vers fruitsap of vers groentensap. Met de nieuwe technologie van de 3G is het schoonmaken van de slowjuicer erg eenvoudig en als je nu Miss Natural Lucky Member wordt dan maak je kans om dit prachtige apparaat t.w.v. €339,- te winnen! Je ontvangt er ook gratis een extra grove zeef en een receptenboekje erbij. Je kunt kiezen uit de kleur zeegroen of aubergine. Eind april zal de winnaar bekend gemaakt worden!

Heb jij het nieuwe Miss Natural magazine al gedownload?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.