arrow_drop_up arrow_drop_down
20 juli 2019 

Extra genieten deze zomer met suikervrije recepten

Want ook in de zomer kun je gewoon genieten van de heerlijkste gerechten, waarbij je je niet schuldig hoeft te voelen! Lekkere zomerse drankjes, ijsjes, snacks en salades horen er helemaal bij. En natuurlijk een BBQ om de dag af te sluiten. De zomer is misschien wel het gemakkelijkste én het moeilijkste seizoen om suikervrij te eten. Het moeilijkst omdat de meesten op vakantie gaan, dagjes weg, terrasjes pakken en ijsjes eten.

Suikervrij blijven eten

Vaak is het lastig om tijdens deze dagen suikervrij te blijven eten, maar ergens hoeft het helemaal niet lastig te zijn! In de zomer heb je namelijk zoveel lekkere soorten fruit, de natuurlijke zoetmakers, waardoor je helemaal niet saai hoeft te doen. Je kunt gewoon je overheerlijke eigen suikervrije ijsjes maken, lekker verfrissende drankjes schenken en je eigen suikervrij verantwoorde BBQ party geven!

Verkoeling nodig?

In het receptenboek “Gezonde Fruitijsjes & IJskoude Snacks” vind je maar liefst 45 suikervrije ijsrecepten, coole drankjes en ijskoude snacks. De basis voor al deze recepten is fruit. Fruit is van nature zoet en zit boordevol vezels, vitaminen en mineralen, die je weer de benodigde energie geven om je sterk en vitaal te voelen. Deze gezonde ijsjes zijn dan ook een ideaal tussendoortje voor kinderen en natuurlijk jezelf op warme zomerse dagen!

Verantwoord de zomer vieren

Speciaal voor de zomer is er het nieuwe “Summer Food” Receptenboek met 50 suikervrije recepten. Hierin staan recepten voor de heerlijkste salades, ijs, desserts, sauzen, dips en BBQ gerechten. Alles wat je nodig hebt om van de zomer te genieten zonder ook maar 1 kilo aan te komen.

Beiden boeken zijn gedrukt en voorzien van een handige ringband, zodat ze makkelijk op de juiste pagina blijven. Ideaal voor in de keuken!

Zonnige Zomer Deal

In 10 dagen lekker in je vel

De zomer kun je niet beter beginnen dan een met een frisse start. Hoe? Miss Natural helpt je hierbij!

Speciaal voor jou ontwikkelde ik een complete zomer detox kuur die je lichaam reinigt, voedt en rust geeft. Met als resultaat een frisse start van de zomer met meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen er bij!

De Summer Detox duurt 10 dagen en bestaat uit;
3 afbouwdagen + 4 sapdagen + 3 opbouwdagen

Doe mee met de Summer Detox

10 minuten Workouts

Daarnaast ga ik je ook nog helpen om jouw dagelijkse energieverbruik te verhogen, zodat je meer calorieën verbrand en letterlijk strakker in je vel komt te zitten. Dit doe ik met een dagelijkse 10 minuten work-out die je eenvoudig vanuit huis kunt volgen. Oefeningen voor een platte buik, slanke benen en strakke billen.

Lekker in je coaching

Maar dat is nog niet alles! De detox kuur is namelijk helemaal compleet met het ‘Lekker in je vel’ coachingstraject. Daarmee zorg ik er voor dat je meer vertrouwen krijgt in jezelf, uit je oude bekende comfort zone komt en de uitstraling krijgt die past bij jouw mooie leuke nieuwe bikini/tankini/badpak!

 

Deze zomer detox kun je de hele zomer starten. Jij doet toch ook mee!
miss-natural-eat-dance-love

Bewaren

Bewaren

Reactie plaatsen