datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

IK VOELDE MIJ NIET VEILIG ๐Ÿ˜• EN KREEG EEN ENORME TRIGGER ๐Ÿ˜“
30 juli 2023 
0 min. leestijd

IK VOELDE MIJ NIET VEILIG ๐Ÿ˜• EN KREEG EEN ENORME TRIGGER ๐Ÿ˜“

Herken je dat? Er gebeurt iets in je leven enย je vraagt je af wat de betekenis hiervan is?ย Dat 'overkwam' mij afgelopen zaterdag. Ik kreeg er een hele heftige emotionele reactie bij.

Alsof er een oude opgeslagen emotieย werd geraakt. In deze video vertel ik je mijn ervaring.

Ik voelde mij niet veilig

Laat mij zeker even weten in een reactie of jij nog andere inzichten krijgt bij mijn verhaal of dat je iets soortgelijks ooit hebt meegemaakt.

Veel liefs, Eva

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiรซle voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading