datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Tijn Touber over Time Bender en de opstand van Anika Laroo
11 maart 2024 
1 min. leestijd

Tijn Touber over Time Bender en de opstand van Anika Laroo

Zaterdag 9 maart was ik aanwezig bij de boekpresentatie van Tijn Touber. Hij presenteerde in de Nieuwe Yogastudio in Amsterdam zijn vervolg op het geweldige verhaal Time Bender, de man die de aarde kwam redden. 

Bekijk hier het gesprek uit 2020 met Tijn Touber over Time Bender

De Galactische Federatie

TIME BENDER en de opstand van Anika Laroo is het vervolg op TIME BENDER de man die de Aarde kwam redden. De jonge Pleiadische vrouw Anika Laroo komt erachter dat de Galactische Federatie, die de veiligheid van de inwoners van de aarde dient te waarborgen, is overgenomen door duistere krachten die de mensheid klein willen houden. Samen met Time Bender verzint zij een list om de mensheid alsnog te bevrijden.

Time Jumpers

Ze sturen een Amsterdammer terug in de tijd om tijdlijnen te veranderen. Het verhaal neemt je mee naar belangrijke kruispunten in de geschiedenis: het begin van de Tweede Wereldoorlog, de moord op John F. Kennedy, de opkomst van het zionisme, de rol van het Vaticaan, de opkomst van het het Romeinse Rijk, het leven van Jezus en de val van Atlantis.

Niet is wat het lijkt

In alle gevallen blijkt de geschiedenis anders te zijn dan ons is voorgespiegeld. De vraag die de helden in het boek moeten beantwoorden is: waar grijpen we in om ervoor te zorgen dat de mensheid op een tijdlijn richting verlossing komt?

Boekpresentatie

Na de boekpresentatie sprak ik met Peter Toonen, Robert Bridgeman en uiteraard Tijn Touber over dit spannende tweede deel van Time Bender. Bekijk hier de trailer (2.04 min.) van ons gesprek en hieronder het complete gesprek.

Laat mij zeker even weten in een reactie of je Time Bender hebt gelezen en wat je er van vond!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading