datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ontmoet jezelf in 2023! Reflecteren en Plannen met The YearCompass en de Nieuwe Maan
05 december 2022 
0 min. leestijd

Ontmoet jezelf in 2023! Reflecteren en Plannen met The YearCompass en de Nieuwe Maan

Het is vandaag de Nieuwe Maan een mooie moment om te reflecteren op het jaar 2022 en het jaar 2023 te gaan plannen. Ik gebruik hiervoor het YearCompass een gratis boekje dat je helpt om na te denken over het jaar en het volgende te plannen.

The YearCompass

Met een reeks zorgvuldig geselecteerde vragen en oefeningen helpt YearCompass je om je eigen patronen te ontdekken en het ideale jaar voor jezelf te ontwerpen. 

Jij bent immers de regisseur van jouw leven!

Leer van je fouten, vier je overwinningen en stippel een pad uit dat je wilt bewandelen. Alles wat je nodig hebt is een paar rustige uurtjes, dit boekje en mijn video die je op weg helpt!

In de video deel ik hoe je het boekje kunt invullen en vertel ik je wat ik heb geschreven in de jaren 2019-2020, 2020-2021 en 2021-2022.

 

Je kunt de video elk moment op pauze zetten en weer starten om zo samen met mij jouw YearCompass compleet te maken. Vanaf 23:00 min. (wauw, perfecte timing 🤩) doe ik ook een meditatie die je in contact brengt met jezelf in het jaar 2023. 

Geniet van het process en laat mij zeker weten wat jouw wensen zijn voor het nieuwe jaar!

Veel liefs,

Eva van Zeeland

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading