10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Ontmoet jezelf in 2023! Reflecteren en Plannen met The YearCompass en de Nieuwe Maan
05 december 2022 
2 min. leestijd

Ontmoet jezelf in 2023! Reflecteren en Plannen met The YearCompass en de Nieuwe Maan

Het is vandaag de Nieuwe Maan een mooie moment om te reflecteren op het jaar 2022 en het jaar 2023 te gaan plannen. Ik gebruik hiervoor het YearCompass een gratis boekje dat je helpt om na te denken over het jaar en het volgende te plannen.

The YearCompass 

Met een reeks zorgvuldig geselecteerde vragen en oefeningen helpt YearCompass je om je eigen patronen te ontdekken en het ideale jaar voor jezelf te ontwerpen. 

Jij bent immers de regisseur van jouw leven!

Leer van je fouten, vier je overwinningen en stippel een pad uit dat je wilt bewandelen. Alles wat je nodig hebt is een paar rustige uurtjes, dit boekje en mijn video die je op weg helpt! 

In de video deel ik hoe je het boekje kunt invullen en vertel ik je wat ik heb geschreven in de jaren 2019-2020, 2020-2021 en 2021-2022.

 

Je kunt de video elk moment op pauze zetten en weer starten om zo samen met mij jouw YearCompass compleet te maken. Vanaf 23:00 min. (wauw, perfecte timing 🤩) doe ik ook een meditatie die je in contact brengt met jezelf in het jaar 2023. 

Geniet van het process en laat mij zeker weten wat jouw wensen zijn voor het nieuwe jaar!

Veel liefs,

Eva van Zeeland

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.