Nijmegen e.o. - Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut José Nas

Ik ben José Nas en als een paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, werk ik volgens de vijf natuurgerichte principes:

  1. Energie
  2. Prikkeloverdracht
  3. Drainage
  4. Voeding
  5. Psyche

Deskundigheid

Mijn deskundigheid ligt op het gebied van: Coaching, Bewustwording, Supervisie, inspiratie. Grand master Reiki Usui en Gendai Reiki Ho Master, N.E.I. Coach en Specialist edelsteenmassage. Bioresonantie specialisatie Quest4 (zie voor meer informatie mijn website).

Voor wie?

Voor hen die last hebben van spanning, pijn, somberheid, beperkingen en ingrijpende gebeurtenissen en zich daardoor laten leven. Voor wie vastloopt in zijn of haar werk en wil kijken naar een andere manier van werken.Voor wie moet leven met pijn en daardoor beperkt wordt in zijn bewegingsvrijheid.Voor zowel volwassenen als kinderen die in conflict komen met hun omgeving, of met vaste patronen van denken, voelen en handelen en daardoor niet goed functioneren.

Als je levensvragen wilt uitspreken en op zoek wilt naar je eigen antwoord. Mijn praktijkvoering geeft samen met u antwoorden op vragen met betrekking tot het lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke functioneren. In het bijzonder kan ik verlichting geven bij aandoeningen van chronische aard. bijvoorbeeld  A.L.S., M.S., Anorexia Nervosa, verslavingsproblematiek en vele andere beperkingen met goede en dikwijls blijvende resultaten.

Heb je interesse of wil je gewoon kennismaken? Je bent van harte welkom!

José Nas Bewustwordingscentrum

Adres
Galgensteeg 82
D-47559 Kranenburg net over de grens bij Nijmegen
Duitsland

Contact
T: +31 (0) 6 14594973

Bezoek de website van José Nas >>

Reactie plaatsen