Sta jij met beide voeten op de aarde

Wommelgem (BE) - Pur-esse

Mijn naam is Myriam Oorts, ik begeleid mensen rond stukken in hun leven die aandacht nodig hebben op verschillende niveaus om tot een dieper zelfbewustzijn te komen.

Sinds 2008 heeft de wereld van de zwangere vrouw en het ongeboren kind meer ruimte gekregen in mijn praktijk en in mijn vormingswerk. In dit werk wil ik vooral vrouwen (en ook mannen) inzicht geven in de totaliteit van hun 4 lichamen. Mensen zitten vaak geblokkeerd in één van deze lichamen.

Het fysiek opkuisen van de emotionele en mentale lichamen laat de energie stromen en zorgt voor een andere uitstraling van het energetische lichaam. Zo doorbreek je oude patronen en trek je nieuwe mogelijkheden aan. Mijn speelse aanpak brengt je terug naar je eigen impulsiviteit, intuïtiviteit en creativiteit. Leren vanuit je eigen ervaring om opnieuw naar je eigen kern, naar jouw missie te bewegen.

Je kan bij me terecht als je zoekende bent om zwanger te worden, te zijn, te ontzwangeren en jezelf opnieuw te vinden in het drukke moederschap / relatie / werkgerelateerde druk. Want wij vrouwen zijn onze natuur verleerd en de druk van de buitenwereld zal nooit verminderen als wij de druk blijven toestaan.

Een persoonlijke sessie in mijn praktijk bestaat uit werken op jouw maat en met jouw lichaamsgeheugen. Zo gaan we hier samen aan de slag met je fysieke, emotionele, mentale en energetische lichamen, wat je uitstraalt dus! Dit kan via verschillende soorten van reflexologie, oliemassages op maat of lichaamswerk waaronder shiatsu, cranio sacraaltherapie, orgaanmassage, borstweefseltherapie. Ook de maya astrologie en het tenen lezen geven bijzonder veel inzichten op terugweg naar JouZelf!

Enig in Antwerpen is de essentiemassage, een dieper werken naar je baarmoederzone en haar problematiek. Dé ruimte van jouw creatiekracht als vrouw van welke leeftijd ook.

Ik help je graag verder, lieve vrouw!

Lieve groeten, Myriam Oorts.


Bezoek de website van Pur-esse >>


Pur-esse

Welkomstraat 28

2160 Wommelgem

Tel: +32(0)473 86 16 25

Reactie plaatsen