Spijkenisse - Praktijk voor (hypno)therapie, coaching, healing en ondersteuning

In het jaar 2000 ben ik begonnen als hypnotherapeut in mijn praktijk INZICHT Lessen over Leven te Spijkenisse. Jarenlang heb ik veel mensen kunnen helpen met diverse psychische klachten. De laatste jaren komen er steeds meer mensen in mijn praktijk met problematiek gekoppeld aan eten. Dit heeft er in geresulteerd dat ik mij ben gaan specialiseren. Ik heb daar een opleiding voor gevolgd specifiek voor hypnotherapeuten en vanuit interesse heb ik de opleidingen Orthomoleculaire Geneeswijze en Orthomoleculaire Voedingsdeskundige gevolgd. Ik blijf mij wel richten op de psychische kant van de eetproblematiek en alles wat daaruit voort kan komen.

Werkwijze Viviane

Tijdens de intake vraag ik of je bij je huisarts bent geweest om in ieder geval zoveel als mogelijk de medische oorzaken uit te sluiten. Aan de hand van een vragenlijst wordt een breed beeld verkregen van dat wat jou bezig houdt en waar je aan zou willen werken. Besproken wordt welke technieken gebruikt zouden kunnen worden. Ik lever maatwerk, dat wil zeggen dat de gebruikte technieken van persoon tot persoon verschillend kunnen zijn. Mijn jarenlange ervaring, up-to-date kennis en intuïtie helpen mij te kiezen uit de vele verschillende technieken die ik beheers.

Tijdens de therapie worden er zogenaamde evaluatie momenten ingebouwd, omdat het zo maar kan zijn dat je jouw focus hebt verlegd door inzichten die je hebt verkregen of door dat er andere, onderliggende problemen naar boven zijn gekomen.

Mijn werkstijl kenmerkt zich door:

  • Humor en verantwoordelijkheidsbesef
  • Invoelingsvermogen en compassie
  • Improvisatietalent en veelzijdigheid
  • Flexibiliteit en doelgerichtheid
  • Intuïtie en gedegen scholing en bijscholing

Van mijn cliënten, die een beoordeling op mijn site hebben achtergelaten, heb ik een gemiddeld cijfer gekregen van 9.4

Contact

Viviane van der Kolk
Slakkenveen 123
3205 GB Spijkenisse

T 018 - 164 07 38
Bezoek de website >>>

Reactie plaatsen