In auto

Veenendaal - Praktijk Lief voor Jezelf

Lief voor Jezelf is een praktijk waar een liefdevolle verbinding gelegd wordt tussen je binnen- en buitenwereld. Hierdoor ervaar je meer rust, balans en bewustwording en kom je terug in je eigen kracht.

Fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele klachten zijn pijnlijke waarheden die je onder ogen moet komen om te kunnen helen en vrij te kunnen leven. Je blijft je hetzelfde voelen, overkomen, denken en gedragen als je niks met je eigen pijn gaat doen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor alles wat je doet en voelt en bent de enige die dit kan veranderen.

Symptoombestrijding zal nooit de kern van je probleem oplossen en zal altijd tijdelijk zijn. Door de kern van je klacht te vinden en deze te helen, komt deze niet terug of wordt een waarschuwingssignaal.

Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar continu. Als vertalende raadgever weet ik de kern altijd te vinden en wandel graag een stukje mee op jouw pad. Ik laat je vervolgens weer los op het moment dat jij je antwoorden in jezelf gevonden hebt en je geheeld voelt.

Lees hier meer over mij en bekijk ook de behandeling die Eva van Zeeland bij mij had >>

Hopelijk tot spoedig ziens!

Liefs,

Claudia Eliens


Praktijk Lief voor Jezelf

Beauty, Holistische Therapie, Reiki & Aromatherapie

Verlengde Spoorlaan 30

3904 MB Veenendaal

M: 06-51399365

E: claudia_eliens@hotmail.com

W: www.praktijkliefvoorjezelf.nl


Ook een vermelding hier?

Reactie plaatsen