Soest - Bettina Beauty Care

Schoonheidsspecialiste Bettina van den Burg is op 1 december 2006 gestart met Bettina Beauty Care. Na jarenlange ervaringen in verschillende beautysalon's in Soest en een skala aan (gespecialiseerde) vakopleidingen, waaronder de internationale Cidesco opleiding, is zij haar eigen koers gaan varen. Belangrijkste doelstelling is: het centraal stellen van en je verdiepen in de wensen van de klant.

In een rustige, ontspannen en vertrouwde atmosfeer, met een individuele persoonlijke benadering, worden de behandelingen uitgevoerd. Wij hebben de beschikking over een salon met twee sfeervolle behandelkamers. Deze geven ons de mogelijkheid om u een ruim aanbod aan behandelingen te bieden. Bettina's zus, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ontharingsdeskundige, Iris van den Burg runt samen met Bettina de praktijk.

Kwaliteitsproducten op natuurlijke basis

De kwaliteitsproducten die worden gebruikt zijn op natuurlijke basis, dierproefvrij, ecocert of BDIH gecertificeerd en geselecteerd door Bettina zelf. De producten zijn zonder parabenen en bevatten geen minerale oliƫn, kleurstoffen, siliconen en synthetische parfums.

In de salon wordt gewerkt met o.a. producten van dr. Alkaitis, Comfort Zone(Sacred Nature), dr.Hauschka, dr. Baumann, dr. Schrammek (Green Peel) en Weleda om een zo breed mogelijke biologische, biologisch-dynamisch en "natuurlijke" productrange en behandelingen te kunnen bieden. Tevens bieden wij regelmatig vernieuwende behandelingen.

Schoonheid van binnenuit

Schoonheid moet van twee kanten komen, zowel van de binnen- als buitenkant van de huid. De natuurlijke nutricosmetics van Laviesage, met de nadruk op schoonheid, gezondheid en balans van binnenuit, zijn bij ons in de salon en via de webshop verkrijgbaar.

Voor het afslanken bieden wij het TimFit Super eiwit dieet. Iris is gediplomeerd gewichtsconsulente en als u dat wenst kan zij u begeleiden tijdens de duur van het dieet.

Ook voor elektrisch- en definitief ontharen volgens de MedCos IPL methode kunt u bij ons terecht. Vraag jouw zorgverzekeraar naar de voorwaarden voor het vergoeden van deze behandelingen.

Bettina Beauty Care is aangesloten bij ANBOS de branchevereniging voor schoonheidsspecialisten.

Neem direct contact op met Bettina Beauty Care

Bettina Beauty Care
Hartweg 70
3762 SG Soest
T 035 - 603 11 93

Bezoek de website van Bettina Beauty Care
Reactie plaatsen