Profielfoto

Veenendaal - Praktijk Lief voor Jezelf

Welkom bij Praktijk Lief voor Jezelf

Ik ben Claudia Eliens en sinds 1998 (inter)nationaal schoonheidsspecialiste en visagiste. In 2019 heb ik daaraan mijn diploma's holistisch therapeut en reikimaster mogen toevoegen. Schoonheid komt van binnenuit en het is belangrijk dat er zowel naar de binnen- als de buitenkant gekeken wordt. Dit doe ik op een holistische wijze, waarbij ik gebruik maak van natuurlijke producten en methodieken.

Het oorspronkelijke woord voor geheel en allesomvattend is holistisch en komt van het Griekse woord holos. Als je dingen holistisch bekijkt, dan kijk je naar het geheel. In de gezondheidszorg betekent dat je niet alleen kijkt naar een specifieke klacht, maar naar de cliënt in zijn/haar totaliteit.

Tijdens mijn holistische schoonheidsbehandelingen leg ik een liefdevolle verbinding tussen je innerlijk en uiterlijk. De focus ligt hierbij op ontspanning, rust en balans.

De behandeling bestaat uit een aandachtsoefening, een gezichtsreiniging met heerlijk warme aromatische kompressen, huidanalyse, massage van gezicht- schouders- nek- en decolleté, een masker, reiki en aanbrengen van dag- of nachtverzorging.

De etherische oliën die ik tijdens de behandeling gebruik, kunnen inwerken op het onderbewuste en een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen.

Soms wil je gewoon even ontsnappen aan de drukte van alledag. Een rustgevende behandeling bij Lief voor Jezelf kan dan wonderen voor je doen. Hiervoor kan je terecht in mijn praktijk met uitzicht op mijn tuin, waardoor je onmiddellijk tot rust komt en waar nog écht de tijd voor je genomen wordt. Een fijne plek om een nieuwe ervaring op te doen op het gebied van schoonheidsverzorging, reiki en holistische therapie.

Lees hier meer over mij en bekijk ook de behandeling
die Eva van Zeeland bij mij had >>

Hopelijk tot spoedig ziens!

Liefs,

Claudia Eliens


Praktijk Lief voor Jezelf

Beauty, Holistische Therapie, Reiki & Aromatherapie

Verlengde Spoorlaan 30

3904 MB Veenendaal

M: 06-51399365

E: claudia_eliens@hotmail.com

W: www.praktijkliefvoorjezelf.nlOok een vermelding hier?

Reactie plaatsen