Schoonheidsspecialiste

Hoeven - Natuurlijk Susanne Visser

Natuurlijk genieten!

Hauschka ondersteunt het zelf herstellend vermogen van de huid en is 100% natuur zuiver. Samen met de Nutricosmetics van Laviesage die de huid en het haar van binnenuit ondersteunen is het resultaat geweldig.

Natural Face Lift

U kunt ook bij mij terecht voor de Natural Face Lift, ik ben gecertificeerd bij de Noûs Academy. NFL is een manuele therapie die dieper gaat dan bindweefselen. Je krijgt op  een natuurlijke manier je gezicht contouren terug en rimpels vervagen je huid word gezond en je ziet er zo 10 jaar jonger uit.

Stap even uit de drukte van de dag en neem de tijd en rust voor jezelf!

Dr. Hauschka Therapeute van het jaar

De eigenaar van salon "Natuurlijk Susanne" in Hoeven mag zich het hele jaar Dr. Hauschka Therapeute 2022 noemen. Ze is gekozen uit 125 Nederlandse therapeuten tijdens het jaarlijkse specialisten congres.

Aandacht voor de mens in de stoel. Verder kijken dan alleen de huid, aandacht voor het geheel. Holistisch dus. Susanne specialiseerde zich direct na het behalen van haar diploma in natuurcosmetica (2016). De langzame, ritmisch-ademende, vloeiende bewegingen die kenmerkend zijn voor Dr. Hauschka behandelingen zorgen voor een energieke ontspanning die nog dagen voelbaar blijft. En natuurlijk voor een gezonde, stralende huid. In de salon ben je omringd door de natuur en is er alle ruimte en aandacht voor lichaam en geest. Susanne Visser is niet voor niets Therapeute van het Jaar!

Contact Natuurlijk Susanne

Oude Antwerpsepostbaan 59
4741 TJ Hoeven
E-mail info@natuurlijksusanne.nl
Tel.: 0641535750 of stuur een WhatsApp bericht

Bezoek de website >>


 Jouw vermelding hier? 


 

Reactie plaatsen