10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Nu gratis verkrijgbaar! Miss Natural magazine najaar 2015
30 augustus 2015 
3 min. leestijd

Nu gratis verkrijgbaar! Miss Natural magazine najaar 2015

Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten!

Met de artikelen willen we je aanzetten tot een blijvende verandering in je voedingspatroon en laten we zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

Onderwerpen in Miss Natural magazine september – oktober zijn;

Vet = Goed! Verwarrend?

Eet jij eigenlijk wel vet genoeg? Of laat je vet liever weg en kies je voor mager? We zijn massaal bang gemaakt voor vet! Alles moet mager, halfvol of het liefst met 0% vet zijn. Maar is dat wel zo verstandig? Lees er alles over in Miss Natural magazine!

Detox van Marianne

Terwijl ze midden in een traject voor vruchtbaarheidsbehandeling zat deed Marianne samen met haar man mee met de Clean Start 21 dagen detox. Ze vertelt je enthousiast alles over deze detoxperiode in Miss Natural magazine.

Gezonde lucht in huis

Zodra de temperatuur buiten daalt zal de verwarming in je huis weer aanslaan en de lucht in je huis drogen. Je staat er vast niet bij stil, maar een gemiddeld gezin produceert al meer dan 10 liter water in de lucht van een huis, per dag. Hoe hou je de lucht in huis gezond?

Op detox vakantie… ga je mee?

De Detox Vakantie van oktober op Ibiza en november op Fuerteventura zit al vol! Vandaar dat we op verzoek nog een nieuwe week hebben gereserveerd en wel van 3 – 10 januari 2016 op Fuerteventura. Een mooi moment om te starten met jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar! Ga je mee?

De zitziekte. Kom in beweging!

Ben jij regelmatig moe, prikkelbaar of depressief? Ontbreekt het je aan energie? Heb je overgewicht? Grote kans dat je de zit-ziekte hebt! Maar hoe maak je tijd en vooral zin voor meer beweging?

Het brein in je buik

Een boek over de enorme invloed van darmbacteriën op je gewicht, je humeur en je gezondheid van de wetenschappers Justin en Erica Sonnenburg. Hoe vatbaar ben je voor allergieën, hoe gevoelig is je weerstand? In je buik wordt dus veel bepaald!

Herfstgroente, ultiem pompoen!

Heerlijk herfst! Ik geniet van de verandering van het seizoen, met alle warme kleuren en kleren en natuurlijk heerlijke pompoen recepten! Download GRATIS het e-book ‘Ultiem Pompoen’. In dit receptenboek vind je 20 smakelijke pompoenrecepten, alles over de verschillende soorten pompoenen, bereidingswijze en hoe je zelf pompoen kunt kweken.

Moeder & Baby workshop met Dr.Hauschka

Miss Natural organiseert in samenwerking met Dr. Hauschka op vrijdag 20 november een exclusieve Workshop voor de verzorging van moeder en baby. Tijdens deze workshop leer je welke producten van Dr. Hauschka geschikt zijn tijdens de zwangerschap, voor de periode rondom de bevalling, de borstvoedingsperiode én voor de gevoelige babyhuid. Daarnaast leer je hoe je een babymassage kunt geven met natuurlijke bodyolie. Je mag naar hartelust alle producten zelf uitproberen. Zo ontdek je de beste verzorging voor jezelf en voor je baby. Eva en baby Indy zijn er natuurlijk ook bij! Jij ook? Dr. Hauschka zorgt voor biologische sappen en versnaperingen!

Powerfood recept van Rens Kroes

Rens Kroes biedt wederom een verzameling pure recepten voor een happy & healthy lifestyle. Met 75 recepten voor de heerlijkste en supergezonde gerechten. Je kunt alvast een recept uit het nieuwe boek van Rens Kroes maken!

En nog meer!

  • Ledenvoordeel
  • Natuurlijk Shoppen
  • Boekentips
  • Ervaringsverhalen

Laat je ook inspireren en download nu gratis het nieuwe Miss Natural magazine. Let op! Je ontvangt hem alleen indien je niet eerder het magazine hebt opgevraagd. Indien je al in ons bestand staat ontvang je automatisch een e-mail met het magazine.

Laat hieronder in een reactie zeker even weten wat je van het nieuwe Miss Natural magazine vindt.

Veel leesplezier!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.