datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Vegan Fresco eerste 100% Vegan & Plant Based Supermarkt van Nederland opent in Amsterdam
12 februari 2021 
1 min. leestijd

Vegan Fresco eerste 100% Vegan & Plant Based Supermarkt van Nederland opent in Amsterdam

Na een succesvolle crowdfunding campagne met meer dan 200 investeerders is het Vegan Fresco gelukt om de eerste vegan supermarkt van Nederland op te richten. De supermarkt met uitsluitend vegan en plantaardige producten met de naam Vegan Fresco opent deze week officieel zijn deuren aan de Jan Evertsenstraat 23 in Amsterdam. De supermarkt Vegan Fresco biedt het allergrootste assortiment vegan en plantaardige producten van Nederland.

Met hulp van collega’s en vrijwilligers is het in 117 dagen gelukt om de supermarkt te openen. “Het is niet mijn doel om iedereen vegan te maken, maar met het oog op de toekomst van onze planeet vind ik het wel belangrijk dat we het makkelijker maken om voor alternatieven te kunnen kiezen en daaraan draagt onze supermarkt bij,” aldus oprichter Fresco.

Groene stroom, geen plastic tasjes en elektrische bezorgdiensten

vegan frescoVegan Fresco heeft ervoor gekozen om de winkel zo duurzaam mogelijk in te richten met bijvoorbeeld een extra warmte-isolerende laag op het plafond en elektrische verwarming. Daarnaast is alle verlichting led en gebruiken zij hightech energiezuinige koeloplossingen.

Fresco licht toe: “Met betrekking tot het assortiment streven wij naar een aanbod van producten en producenten die rekening houden met milieu efficiënte productie, verpakkingen en logistiek. We maken gebruik van groene stroom, gebruiken geen plastic tasjes, we reinigen met verantwoorde schoonmaakmiddelen, onze afvalstromen zijn volledig gescheiden en we zullen werken met elektrische bezorgdiensten.”

Vegan Fresco Webshop

Fresco bereikte 144% van het streefbedrag bij een crowdfunding campagne afgelopen najaar. Dankzij het streefbedrag van 150.000 euro is het nu ook mogelijk om een webshop te openen zodat heel Nederland de producten van Vegan Fresco kan bestellen en laten bezorgen. “Op dit moment concentreren wij ons op onze supermarkt in Amsterdam. Daarna zullen wij zo snel mogelijk beginnen aan de webshop, zodat ook mensen buiten Amsterdam Vegan Fresco kunnen ervaren”, zegt oprichter Fresco.

Heb jij al een vegan geprobeerd?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading