datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Wat levert gezonde voeding en de juiste supplementen je op?
15 februari 2024 
2 min. leestijd

Wat levert gezonde voeding en de juiste supplementen je op?

Voor veel mensen is een bewuste leefstijl aan de orde van de dag. Voor Miss Natural een way of life! Wil je zelf ook naar een meer gezonde en bewuste leefstijl toewerken? Dan komt het grotendeels op je voeding aan.

Gezond en vooral natuurlijk eten is ontzettend belangrijk. Voor je gehele gezondheid, voor je gemoedstoestand en voor je lichaamsgewicht. Inmiddels is duidelijk geworden dat ongezond eten oorzaak nummer 1 van overgewicht is. Voldoende reden dus om voor een gezond en gevarieerd eetpatroon te kiezen.

Dit gevarieerde eetpatroon kun je perfect aanvullen met voedingssupplementen. Slik bijvoorbeeld dagelijks een taurine supplement en geniet daarmee van nog meer voordelen. De combinatie van gezonde voeding en supplementen lijkt ideaal te zijn.

Perfecte aanvulling op elkaar

Sommigen denken dat voedingssupplementen de vervanger van gezond eten zijn. Dat is alles behalve het geval. Je moet de juiste voedingssupplementen als aanvulling zien op je eetpatroon. Met de juiste supplementen vul je eventuele tekorten aan.

Voeding en voedingssupplementen vormen dan ook de perfecte aanvulling op elkaar. Althans; als beide zaken volledig op je situatie en behoeften aansluiten.

Veel gezondheidsvoordelen

Met de combinatie van voeding en supplementen geniet je van veel gezondheidsvoordelen. Je bent beter bestand tegen ziekten. Je geniet van sterkere spieren en botten. Je geniet van een beter immuunsysteem.

Deze gezondheidsvoordelen zijn lastig in woorden uit te drukken. Pas als je een gezondheidsprobleem ervaart, begrijp je wat het belang van een goede gezondheid is. Die goede gezondheid creëer je dus door gezond te eten en de juiste supplementen te slikken.

Veel energie

Slik je bepaalde supplementen? Dan geniet je ook nog van een aanzienlijke energieboost. Dit is al helemaal het geval als je deze supplementen combineert met een gevarieerd voedingspatroon.

Je bent hierdoor in staat om gedurende de dag alles te doen wat je wilt. Je ervaart meer energie, je kunt meer aan en je kunt dus betere prestaties behalen. Onder meer op je werk, tijdens je studie en/of tijdens het sporten.

Gezondere huid

Gezonde voeding zorgt voor een gezonde huid. Je huid wordt op de juiste manier gehydrateerd, gevoed en verstevigd. Dit kun je nog versterken door de juiste voedingssupplementen te slikken. Met het oog op de huidgezondheid is MSM kopen een verstandig idee.

Dit voedingssupplement heeft ontstekingsremmende eigenschappen en stimuleert de aanmaak van collageen. Dit merk je al snel aan een gezondere huid. Ook dit supplement kun je dus prima combineren met een gezond voedingspatroon.

Voorkomen van overgewicht

Meerdere onderzoeken laten schrikbarende cijfers over overgewicht zien. Een groot gedeelte van de Nederlandse volwassenen kampt met serieus overgewicht. Dit is een serieus probleem dat in de komende jaren hopelijk niet erger wordt.

Wil je bij jezelf overgewicht voorkomen? Dan is goede voeding ontzettend belangrijk. Voorkom de inname van veel slechte calorieën en suikers; dit is absoluut niet goed voor je lichaamsgewicht. Vul het gezonde voedingspatroon naar wens aan met de juiste voedingssupplementen. Ook veel voedingssupplementen hebben een positieve invloed op het lichaamsgewicht.

Gebruik jij voedingssuplementen en zo ja welke?  

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading