arrow_drop_up arrow_drop_down

THRIVE II: This Is What It Takes

28 maart 2014 

Zo maak je groene smoothies drinken extra leuk!

We weten al dat smoothies gezond zijn, en lekker. Maar soms vinden we het toch een opgave om elke ochtend weer een nieuwe smoothie te maken. Daar kun je natuurlijk wat aan doen! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de avond tevoren je smoothie te maken en in de koelkast te bewaren. Of je kunt in het weekend een voorraad maken en deze invriezen. Wat je ook kunt doen, is smoothies drinken extra leuk maken! Met een nieuwe blender, leuke (meeneem)bekers- of potjes en gezellige rietjes bijvoorbeeld!

Ball Mason Jars

In eerste instantie zijn ze bekend als inmaakpotten, maar inmiddels blijken de glazen voorraadpotten een nog groter succes te hebben als drinkbeker, vaas en dessertpotje. Het grote succes van de Ball Mason Jars in uit de Verenigde Staten overgewaaid en inmiddels een hype aan het worden in Europa onder consumenten, cateraars, restaurants en bars. Deze praktische potjes zijn multi-inzetbaar door upcycle en ze zijn reuseble. De potten zijn er met een ‘regular’ en ‘wide mouth’ opening en in diverse maten qua inhoud. Ideaal voor jouw smoothies!

Papieren rietjes

Groene smoothies drinken is leuker met een rietje! Voor thuis kun je de roestvrijstalen rietjes gebruiken. Ze kunnen zo de vaatwasser in, dus lekker makkelijk in (her)gebruik. Vind je dit geen prettig materiaal, dan kun je ook BPA-vrije siliconen rietjes gebruiken, die onder meer verkrijgbaar zijn via de Miss Natural Shop bij Greenjump.nl.

Familie en vrienden op bezoek? Papieren rietjes zijn een uitkomst! Ze zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes, onder andere bij Superfoodkitchen. Ze zijn ook nog eens erg handig om mee te nemen, wat een uitkomst kan bieden bij je smoothie-to-go!

Feestelijke smoothies

Je kunt je smoothies ook extra feestelijk maken met sprinkles! Niet de sprinkles die je ook op softijsjes krijgt natuurlijk, maar lekkere superfoods! Deze voegen meteen een supergezond extraatje toe aan je sapje. Besprenkel je smoothie met gojibessen, hennepzaad, bijenpollen, rauwe cacaonibs… Een papaplu’tje erin en smullen maar!

Hoe maak jij smoothies drinken leuk?

 

Doe ook mee met de 21 dagen Groene Smoothie Challange!

Over de schrijver
Layla, oftewel De Slanke Sloeber, is gastblogger bij Miss Natural. Op haar eigen site, www.deslankesloeber.nl, blogt zij over gezond en slank leven op een budget. Ook voor Miss Natural probeert zij haar hand op de knip te houden en zo toch de lekkerste natuurlijke recepten en de meest praktische tips over gezond leven bij elkaar te verzamelen. Maar af en toe buiten het budget omgaan wil ook wel eens voorkomen ;) Naast gezonde voeding houdt Layla zich bezig met mindfulness en spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Heb je vragen? stel ze gerust!
Reactie plaatsen

Nieuw! Miss Natural 🍀 Awake News ⏳

In 20 min. een update van wat er echt gaande is in de 🌍 wereld. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.