datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

5 Redenen WAAROM heel veel 😷 mensen DE WAARHEID niet kunnen zien 👁️
10 juni 2020 
12 min. leestijd

5 Redenen WAAROM heel veel 😷 mensen DE WAARHEID niet kunnen zien 👁️

Vijf redenen waarom heel veel mensen DE WAARHEID niet kunnen zien. En wat is nu waarheid? Er zijn een aantal bewuste en onbewuste factoren die een rol spelen in het WEL OF NIET ZIEN van de waarheid. Iemand te proberen te overtuigen van jouw waarheid heeft dus in een aantal gevallen totaal geen zin dus bespaar je de moeite, energie en vooral frustratie. Een bewustwordingsproces is iets dat iedereen individueel mag maken, je mag zelf de ontdekking maken, het aha-moment ervaren. Dit is geen quick-fix waarbij je stappen in het proces kunt overslaan. Ik weet als geen ander dat het een hele uitdaging is als jouw omgeving met familie en vrienden niet zien wat jij ziet. En dat er ook dierbare  mensen uit jouw omgeving zijn die jou niet meer willen zien. Maar weet, je bent niet alleen! Het is in mijn ogen ook niet belangrijk dat IEDEREEN WAKKER wordt.

Jouw waarheid en mijn waarheid

Vandaag wil ik het met je hebben over waarheid en waarom heel veel mensen de waarheid niet kunnen zien. De waarheid die we moeten begrijpen, is echt. Waarheid is eeuwig. Waarheid is onveranderlijk en waarheid bestaat of we er nu in geloven of niet. Maar helaas vanwege het zeer populair satanisch geloofssysteem dat is geïnfiltreerd in het bewustzijn van veel mensen, is het nu populair om te geloven dat zoiets als waarheid niet bestaat. En dat er jouw waarheid is en mijn waarheid en dat je het recht hebt om te geloven wat je gelooft en waar ik recht op heb geloof wat ik geloof.

Maar dit creëert totale chaos en als wij als een collectief echt spiritueel willen groeien dan moeten wij gaan begrijpen dat waarheid een eerste vereiste is voor vrijheid en als we vasthouden aan louter meningen en overtuigingen dat we alleen maar chaos kunnen creëren. Omdat echte orde, echte harmonie is; altijd gebaseerd op waarheid.

Dus wat is de waarheid?

Dit is niet iets mysterieus. De waarheid betekent eigenlijk wat er in het verleden gebeurd is en wat er nu echt gebeurt. Dus ons werk als bewuste mensen is het verfijnen van de waarheid en onze perceptie zo dichtbij als mogelijk brengen bij de waarheid. Natuurlijk zijn er veel lagen van waarheid en de waarheid heeft vele kanten. Daarom is dit een geweldige taak in onze spirituele groei om de waarheid te leren zien, om echt naar de werkelijkheid te leren kijken vanuit deze verschillende perspectieven en alle verschillende invalshoeken te bekijken van de gemanifesteerde werkelijkheid.

En wat er van ons verlangd wordt om dat te kunnen doen is dat wij eerst onze eigen waarheid zien. Want als wij een blinde vlek hebben voor onze innerlijk wereld, dan werkt deze zelfde blinde vlek als een blinde vlek voor de buitenwereld.

Naar binnen gaan

Om de echte waarheid te leren ontcijferen in een wereld vol leugens en verwarring is de beste methode om naar binnen te gaan en de waarheid te leren zien van onze realiteit.

En de eerste vraag is; lieg ik tegen mezelf? Houd ik vast aan een positieve leugen om mezelf te kalmeren omdat ik bang ben om naar de werkelijkheid te kijken zoals deze werkelijk is?

1. Niet geheelde wonden uit hun jeugd

Dit is een van de redenen dat velen mensen niet naar de waarheid zullen kijken omdat ze niet geheelde wonden uit hun jeugd hebben, ze hebben diepe trauma’s en onzekerheden in hun innerlijke wereld, waardoor ze een externe structuur van veiligheid hebben ontwikkeld. Een fantasiebubbel van positieve leugens die ze zichzelf vertellen om hun beschadigd innerlijk kind te kalmeren zodat ze niet zullen toegeven dat er een echt dreiging is zoals wat er nu gebeurt. Wanneer een gezondheidsbedreiging wordt gebruikt als een rechtvaardiging om al onze fundamentele rechten van ons af te pakken.

Mensen die zo onzeker zijn in zichzelf vinden die realiteit veel te beangstigend dus houden ze liever vast aan een positieve leugen en geloven het verhaal van de media en dat al deze genomen maatregelen, de door de politie afgedwongen quarantaine om gezonde, vreedzame mensen op te sluiten en dat dit vooral is voor onze eigen bescherming!

Deze mensen zijn te bang om de feitelijke werkelijkheid van hetgeen er nu echt gaande is te zien.

En dit terwijl gezondheid altijd een persoonlijk verantwoordelijkheid is en dat niemand de wet kan gebruiken om het leven van gezonde mensen in te perken om diegene die bang zijn te beschermen.

De angst voor het onbekende

Daarom hebben ze het verhaal gemaakt van een onzichtbare vijand want de grootste angst voor mensen is de angst voor het onbekende. En voor heel veel mensen is ziekte iets waarmee ze zich kunnen identificeren en waar zij zich graag aan vasthouden. Omdat hun is beloofd dat de grote papa-regering voor hun zal zorgen.

Maar voor degenen onder ons die kunnen zien hoe de geest van een psychopaat werkt en hoe in het verleden dezelfde verhalen tegen ons zijn gebruikt, begrijpen dat waar de regering ons ook tegen beschermt eigenlijk onze eigen slavernij is.

Dat is een reden waarom sommige mensen de waarheid niet kunnen zien, omdat deze veel te beangstigend is en hun psyche het niet aan kan dat hun wereldbeeld volledig zou instorten. Zij kunnen zelfs niet eens beseffen dat er zoveel kwaad en duister op dit vlak zou kunnen bestaan.

Maar diegenen onder ons die de psychopathische mentaliteit kennen, weten dat macht de echte valuta is en dat er geen betere manier is om macht uit te oefenen dan door angst.

2. Het leven is een voortdurende strijd

De tweede reden waarom mensen de waarheid niet kunnen zien is omdat hun leven een voortdurende strijd is. Zij zijn te druk met overleven dat ze gewoon geen energie hebben om na te denken. Hun leven is zo vol dat ze na een dag hard werken willen ontspannen met het verstand op nul en zich niet willen bezighouden met het analyseren van de werkelijkheid en al het nieuws doorzoeken en kijken naar belangenverstrengeling of een onderliggende agenda. Zij zijn te uitgeput om de verbanden te zien.  Ze willen het niet weten.

3. Leven in een totale fantasie

De derde reden waarom sommige mensen de waarheid niet kunnen zien is omdat ze zijn nooit echt onrecht in hun leven zijn tegengekomen op de een of andere manier zijn ze erin geslaagd hun leven te leven in de totale fantasie waar ze in geloven dat de regering rechtmatig verkozen is en de mensen die aan de macht zijn, zorgzame mensen zijn en dat de wetten die zij gebruiken allemaal gerechtvaardigd en moreel zijn en zij zien het leven door een roze bril. Waar ze geloven dat alles is wat mensen beweren dat het is deze mensen zijn zo naïef dat ze niet geloven dat iemand tegen hen kan liegen.

Nou als die persoon het zo zegt in het nieuws dan moet het wel zo zijn.

Oh als deze fabrikant zegt dat dit product goed voor mij is dan moet het wel goed voor mij zijn.

Als de dokter zegt dat ik deze medicijnen moet nemen dan moet ik het nemen.

Er is nooit iets met hen gebeurd dat hun vertrouwen in het systeem aan het wankelen heeft gebracht, laat staan heeft geschokt. En daarom bestaat onrecht niet voor hen en leven ze in een droomwereld. En als iemand ze dan gaat porren en zeggen; je gelooft in een fantasie, de de realiteit is eigenlijk gruwelijk, kijk om je heen!

Dan zeggen ze; Nee, Nee, Nee, Nee, ik wil het niet weten!
 Ik ben blij met mijn leven, ik heb mijn oogkleppen opgedaan.

Nee jij bent het probleem, want jij probeert barsten in mijn bubbel te maken!
Ga uit mijn leven, waarin ik wil doorleven in mijn rooskleurige perfecte wereld!

4. Zwaar gehersenspoeld en geconditioneerd

Dan is er de vierde reden waarom mensen de waarheid niet kunnen zien omdat ze zo zwaar zijn gehersenspoeld en geconditioneerd en geloven in alles wat de overheid hun verteld. Zij nemen alles voor waarheid aan wat vanuit de overheid, media, deskundigen en wetenschappers komt, en doen dit met zoveel toewijding en overtuiging dat het lijkt op aanbidden. Het aanbidden van een god. En dus voelen deze mensen dat jij hun beledigt als jij aan hun GOD komt.

Wanneer je ze vertelt dat onze minister slechts een marionet is voor een machtscultus die eigenlijk bezit heeft van al onze regeringen wereldwijd, Maar vanwege ernstige conditionering, zullen deze mensen vechten tot het einde, vechten voor hun regering, zelfs als dat betekent dat alle mensenrechten geschonden worden.

Dat maakt niet uit omdat de overheid altijd gelijk heeft.

Dus nu zie je dat sterke overtuigingen en innerlijke wonden ons vermogen blokkeert om de waarheid echt te zien zoals het is. Wanneer we bovendien door de mainstream media en onze overheid gebombardeerd worden met angst, de laatste trillingsfrequentie, zijn we ook letterlijk niet meer in staat om helder na te denken.

5. Lichaam en geest vergiftigd

Tot slot zie ik nog een belangrijke vijfde reden waarom mensen simpelweg niet meer in staat zijn om de waarheid te doorzien. En dat heeft te maken dat ons lichaam en daarmee ook onze geest letterlijk vergiftigd is.

Er worden bestrijdingsmiddelen gebruikt op onze gewassen, fabrikanten gebruiken suiker en kunstmatige zoetstoffen als goedkope smaakmaker en stoppen dit in al onze voeding. Eet maar eens bewust 40 dagen geen suiker en ontdek dat de watten in je hoofd zullen verdwijnen alsmede ook heel veel vage klachten en kwaaltjes waarvan je huisarts zegt dat deze tussen je oren zitten.

En ook e-nummers en zogenaamde natuurlijke aroma’s werken verslavend waardoor je er ook meer van wil eten. We eten voornamelijk vulling en geen voeding meer. Dieren worden behandeld met antibiotica, groeihormonen en met angst naar de slachtbank gebracht om vervolgens vermoord te worden voor ons eten. We eten letterlijk bang vlees!

Aan tandpasta wordt fluoride toegevoegd en in heel veel landen ook het drinkwater. En fluoride tast de pijnappelklier aan!  Oude beschavingen waaronder de Egyptenaren en de Romeinen waren op de hoogte van de krachten van de pijnappelklier en maakten dit in hun symboliek duidelijk door middel van de afbeelding van een oog. Op de achterkant van het dollarbiljet prijkt het alziend oog, wat verwijst naar het vermogen van een individu of een groep individuen om de gedachten en handelingen van mensen in de fysieke wereld door middel van de pijnappelklier te controleren. Tijdens de slaap worden chemische stofjes vrijgelaten in het brein die verantwoordelijk zijn voor gevoelens van verbondenheid met een hogere bron.

Ook in ons drinkwater zitten residuen van medicijnen en zware metalen en al vanaf de zwangerschap en gedurende onze kinderjaren worden er heel veel lichaamsvreemde stoffen geïnjecteerd onder het mom van veiligheid.

En dan sprak ik nog niet over chemtrails, nanobots en gezondheidsklachten door straling!

Het is niet toevallig dat mensen die bewust zijn ook nadenken over wat ze in hun lichaam stoppen en dat biologische voeding en een natuurlijke levensstijl zorgt voor een heldere geest!

Iemand overtuigen van jouw waarheid heeft geen zin

Er zijn dus een aantal bewuste en onbewuste factoren die een rol spelen in het wel of niet zien van de waarheid. Iemand te proberen te overtuigen van jouw waarheid heeft dus in een aantal gevallen totaal geen zin, dus bespaar je de moeite, energie en vooral frustratie.

Een bewustwordingsproces is iets dat iedereen individueel mag maken, je mag zelf de ontdekkingen doen, het aha-moment ervaren. Dit is geen quick-fix waarbij je stappen in het proces kunt overslaan. En ik weet als geen ander dat het een hele uitdaging is als jouw omgeving met familie en vrienden niet zien wat jij ziet. En dat er ook dierbare mensen uit jouw omgeving zijn die jou niet meer willen zien. Maar weet, je bent niet alleen!

Niet iedereen hoeft wakker te worden

Het is in mijn ogen ook niet belangrijk dat iedereen wakker wordt. Ik geloof namelijk in de Tipping Point. Een gelijknamig boek van Malcom Gladwell over hoe kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken. Tipping point of kantelpunt is dat magische moment waarop een idee, trend of sociaal gedrag een drempel overschrijdt en zich als een lopend vuurtje verspreidt. Vergelijk het met een ritje in de achtbaan waar je langzaam omhoog getakeld wordt en dan op het hoogste punt naar beneden roost met enorme snelheid.

Wij kunnen onze eigen epidemie creëren!

Je hebt vast ook wel van het 80/20-principe gehoord, dat is het idee dat in elke situatie ongeveer 80 procent van het “werk” zal worden gedaan door 20 procent van de mensen. In de meeste samenlevingen pleegt 20 procent van de criminelen 80 procent van de misdaden. Twintig procent van de automobilisten veroorzaakt 80 procent van alle ongevallen. Twintig procent van de bierdrinkers drinkt 80 procent van al het bier. Bij epidemieën wordt deze disproportionaliteit echter nog extremer: een klein percentage van de mensen doet het grootste deel van het werk.

Dus jij prachtige wakkere ziel, bewuste mens, lichtwerker, waarheidszoeker, open mind wezen, we zijn er bijna. Deze bal kan niet langer onder water gehouden worden. Wij zijn bijna aan de top!

De kracht van het collectieve veld

Nog een laatste voorbeeld zodat je echt inziet dat niet iedereen de waarheid hoeft te zien om uiteindelijk mee te gaan naar de mooie nieuwe wereld.

Ik geloof namelijk in het bestaan van een collectief veld waaruit wij onze kennis kunnen downloaden en uploaden.

Behalve het individuele bewustzijn dat iedereen heeft, bestaat er ook een collectief bewustzijn. Dit kun je zien als een soort onzichtbaar veld dat om de planeet heen hangt, en waarin alle vergaarde kennis aanwezig is. Zou Elon Musk daarom al zijn satellieten de lucht in schieten om dit veld te verstoren?

Dieren staan veel sterker met het collectief bewustzijn in verbinding dan mensen, en dit verklaart hoe ze op instinct dingen kunnen die ze nooit bewust geleerd hebben. In veel gevallen hebben ze er zelf de hersencapaciteit ook niet voor om te kunnen begrijpen wat ze precies doen, zoals een kolonie mieren die een fantastische ondergrondse burcht kan bouwen, compleet met ventilatiesystemen. Omdat ze kunnen tappen uit alle ervaringen die alle mieren ooit eerder gehad hebben, weten ze precies wat ze wel en niet moeten doen om een mooie burcht te bouwen.

Een ander kenmerk van het collectief bewustzijn van mieren is dat ze altijd weten of hun koningin nog in leven is of niet. Je kunt de koningin rustig uit de burcht verwijderen en meenemen naar de andere kant van de wereld, dan zal iedere mier gewoon doorgaan met zijn taak. Maar zodra ze gedood wordt, wordt al het werk in de burcht meteen neergelegd.

Het honderd apeneffect

De honderdste aap of het honderd-apeneffect verwijst naar het idee dat een bepaald gedrag spontaan in het gemeenschappelijk bewustzijn terechtkomt wanneer genoeg mensen het aangeleerd hebben. Een verspreiding van een idee of vaardigheid springt dan naar de rest van de populatie over als het door een bepaalde kritieke massa gekend is. Op dezelfde manier gaat dit aspect van bewustzijn op voor mensen. Angstige mensen ervaren afscheiding en zullen zeggen dat veel onmogelijk is. Kosmisch bewustzijn gaat daarentegen over leven in harmonie met het universum. Dit brengt een spirituele revolutie met zich mee.

Leven vanuit je hart

Wanneer je elke dag vanuit je hart onvoorwaardelijke liefde, vrede en vreugde wenst voor de hele aarde, versterkt het veld en wordt op den duur een kritieke massa bereikt. Op dat punt wordt de nieuw verkregen wijsheid en kennis gedeeld met iedereen.

En dit is wat er gebeurt met de collectieve ziel van de mensheid nu. Onze aarde wordt aangevallen en ons wordt verteld dat ons lichaam niet ons eigendom is en wij worden bedreigd met verplicht medische onderzoeken en behandelingen als injecties tegen onze vrije wil.

Het einde van de mensheid

Dat is het einde van de mensheid, als we toegeven aan deze slavernij zullen wij onszelf verliezen en we zullen alles verpesten voor de komende generaties. Want als we geen lichamelijke autonomie hebben, dan hebben we geen vrijheid. Als we niet eens de vrijheid hebben om te kiezen. Als we een vaccinatie moeten nemen, wat voor vrijheid hebben we dan nog over? Ons lichaam is onze heilige tempel en de overheid  heeft niet het recht om het te schenden, onder welke omstandigheden dan ook!

Wij moeten nu een standpunt innemen

Wij moeten in de ogen van onze onderdrukkers kunnen kijken en NEE zeggen! Je hebt niet meer rechten dan mij, wij zijn allemaal gelijk! Wij hebben allemaal gelijke rechten en volgens de natuurwetten heb je niet het recht om mij te dwingen in een medische behandeling tegen mijn vrije wil.

Wees een vuurtoren en laat jouw licht schijnen

Dit is wat we nu moeten doen. Dus ik roep iedereen op die de waarheid kan zien om een vuurtoren te worden, jouw licht te laten schijnen en om een stem te zijn voor alle komende generaties zodat ook zij kunnen leven in vrijheid en liefde.

Deel deze video met alle wakkere zielen, bewuste mensen, lichtwerkers, waarheidszoekers en open minde wezens!

Wanneer doorzag jij wat er echt gaande was in de wereld? Deel het in een reactie en inspireer anderen.

Veel liefs Eva van Zeeland

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
rj | Het lichaam liegt nooit
Door

rj | Het lichaam liegt nooit

op 05 Nov 2020

word jouw eigen partner

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading