datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Spreek je uit!

“Nee! Nee! Nee! Nee, ik ga niet!” riep mijn dochter vanmorgen. “Ik ga niet naar school. Ik wil niet! Ik haat school.”  

Ze heeft deze week CITO toets en wil niet. Ik bewonder haar krachtige nee. Als zij iets niet wil, is het heel lastig haar te overtuigen om datgene te gaan doen wat ze moet. Ik heb alle dreigementen uit de kast moeten halen om haar toch achter op de fiets te krijgen.  

Ik wil niet

Al van jongs af aan word je geleerd dat je dingen moet doen die je niet leuk vindt. Die je eigenlijk niet wilt doen. Zelfs als we eenmaal volwassen zijn we nog niet in staat om duidelijk ‘Nee’ te zeggen tegen alles wat we ‘eigenlijk’ niet willen. Als je het niet voor jezelf moet doen, dan doe je het voor de ander.  

Niet voor jezelf

Van dit schuldgevoel hebben ze in 2020 gretig gebruik gemaakt. ‘We doen het voor elkaar’ was het mantra. Ik ben hier zo boos over geweest. Waarom ben ik verantwoordelijk voor het gedrag van iemand anders en zijn gezondheid? Op een geniale manier werd de massa meegezogen in de grootste leugen van de eeuw. Marketing van de bovenste plank.  

Voor mij als marketeer zo duidelijk zichtbaar. Daarom kon ik niet anders dan mijzelf uitspreken. Ik vond hier namelijk echt iets van. Ik heb altijd een hele duidelijke eigen mening gehad. Dat zie ik nu ook terug bij mijn achtjarige dochter.  

Ik was boos

“Nee, ik doe niet mee!” riep ik dan ook als een tweejarige die net haar eigen wil heeft ontdekt. Wat was ik ook boos op alle mensen die net als ik door hadden dat we voor de gek gehouden werden, maar toch meededen omdat ze niet buiten de boot wilden vallen. Bang om familie, vrienden of hun baan te verliezen. En nog belangrijker hun reputatie of zelfs perfecte tijdlijn op social media. Stel je voor dat je echt gaat delen wat je van binnen denkt en voelt. Dat durven de meeste mensen niet. Het is gevaarlijk buiten de kudde. Daar loeren de wolven. Ik ben niet bang voor de wolven. Ik kijk ze recht in de ogen en glimlach naar ze.  

Ik doe niet mee! 

22 november 2021


Ik ben normaal heel rustige en kalm, maar vandaag ben ik getriggerd. 

Dit gaat al lang niet meer over: We doen het maar even voor elkaar en voor de gezondheid. Nee, daar gaat het niet meer over en jij weet het ook, zeg ik tegen een vriendin van mij. Wanneer ga jij je nu uitspreken? Wanneer denk jij dat het tijd is om op te staan en te laten horen hoe jij over deze situatie nadenkt? Wanneer is het voor jou de tijd om echt je mond open te trekken?

Ik ben vandaag zo boos op haar en alle mensen die gewoon nog in stilte blijven. Die gewoon zien wat er gebeurt en gewoon vrolijk met hun qr-code overal naar binnen gaan. Die gewoon lekker meedoen in het systeem of hun qr-code zelfs gekocht hebben. Want dat kan natuurlijk ook.  

Wanneer ga jij je uitspreken? Je bent toch ook wakker!  Wanneer is het voor jou echt te laat?  Wanneer denk je: nu ga ik me echt wel uitspreken! Nee, dat doe je niet! Want je bent te bang dat je klanten gaat verliezen of zelfs je perfecte tijdlijn gaat verpesten. Stop daarmee!  Ik ben zo klaar met dit hypocriete gedrag!  Hoe ga je dadelijk weer de feestdagen in? Ga je gezellig schijnheilig bij je familie zitten?  Waar ga je nog over praten?  

Ik ben echt zo boos! 

Hoe kun jij je familie nog in de ogen kijken? Ga jij daar met Kerst nog gezellig zitten of met de Sinterklaas?  In mijn familie vieren we nu al voor het derde jaar gaan geen Sinterklaas meer omdat ze bang zijn om bij elkaar te komen. Wanneer ga jij je uitspreken? Wanneer is het genoeg? Tot ze echt iedereen monddood maken?  Dat je echt alleen nog maar overal naar binnen kan als je je bewijs hebt dat je gezond bent?  

Ik ben er echt helemaal klaar mee! 

Dus ga je alsjeblieft uitspreken! Sta op!  Anders ben jij straks medeverantwoordelijk voor de grootste genocide die er nu plaatsvindt! Het is echt twee voor twaalf! Het is echt zo bijna te laat!  Kijk naar andere landen. Sta alsjeblieft op! Wat je op de televisie ziet, die rellen, dat zijn wij niet, dat zijn niet de mensen die bewust en wakker zijn en alles doorzien. Haal die oogkleppen eraf en kom uit die bubbel! Wanneer ga jij je uitspreken? Op de barricade staan? Ga iets doen!  Je redt het niet hoor door alleen maar naar binnen te keren. Het is echt gewoon tijd dat we van ons laten horen: Tot hier en niet verder!  Kom op zeg! Er is wel iets veel belangrijkers aan de hand dan je perfecte tijdlijn! En die klanten die niet met je resoneren, die gaan maar ergens anders heen.  Er zijn genoeg mensen die wel resoneren met je als je je waarheid gaat spreken. Dus als je één tip mag hebben van mij vandaag: Ga je waarheid spreken!


Lees ook 5 Redenen WAAROM heel veel 😷 mensen DE WAARHEID niet kunnen zien 👁️Zet je masker af

Dat is sowieso beter voor je hele lichaam als je niet een toneelspel hoeft te spelen of een masker hoeft op te zetten. Ongeacht of dit nu een echt mondmasker is, want je weet ook dat die dingen niet werken. Dus loop niet meer met zo'n stom masker op net als iedereen. De meeste mensen weten gewoon dat die dingen niet werken en dragen hem toch! 

Zeg NEE! Doe gewoon niet meer mee! Zet hem af en stopt ermee! 

Ik hoop dat mijn dochter haar eigen sterke wil blijft behouden en nog vaak 'Nee' tegen mij en de wereld zal zeggen als zij dit zo voelt. Ik zal haar daar zeker in stimuleren.

Spreek jij jouw waarheid?

Volg de geboorte van mijn boek

2024 is het jaar van mijn boek! Al langer ben ik zwanger van het idee, maar dit jaar gaat het er echt van komen. Ik volg de methode van Blog tot Boek van Irene van Gent om het verhaal van mijn leven te schrijven. Mijn doel is om dit in drie maanden te doen. Dit betekent dat mijn boek al in mei 2024 af kan zijn. Wil je mijn proces van blogs tot boek volgen, dan nodig ik je uit om mijn blogs te lezen. Drie maanden lang deel ik elke vrijdag om 20:00 uur een nieuw blog. Je vindt ze op deze pagina. Ik kunt mijn blogs ook wekelijks ontvangen per e-mail. Zo mis je geen enkel verhaal en breng ik je ook als eerste op de hoogte van de verschijning van mijn boek!

Boek Eva van Zeeland

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine