datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Het Universum draait wel om jou!
09 februari 2024 
7 min. leestijd

Het Universum draait wel om jou!

Welkom in mijn wereld! De EVA show! Waar het werkelijk allemaal om mij draait, haha! Ik heb zo vaak te horen gekregen dat het vooral niet de EVA show moet worden. Maar dat mag het dus wel! Daar gaat dit boek over. Over JOU, dat jij net als ik een leven mag leiden dat helemaal om jou draait.

De kracht van jouw eigenheid

Jij mag in jouw licht gaan staan en dat licht overal naartoe uitstralen. Dat is niet egoïstisch of zelfingenomen, dat is keihard nodig in een wereld waarin hard wordt geroepen dat jij je moet conformeren. Weet dat het veilig is om te schitteren als een prachtige edelsteen. Daarin schuilt de kracht van jouw eigenheid. Zo te leven is een constante dans tussen geduld en vertrouwen. Je leert te wachten op het juiste moment om in actie te komen, waarbij je volledig vertrouwt op de unieke reis die voor je ligt.

Het is veilig om jezelf te laten zien

Je hoeft niet bang te zijn om je ware zelf te laten zien, om je veelzijdige, multidimensionale aard te onthullen. Door jouw licht te stralen, laat je zien dat het veilig is dat te doen en nodig je anderen uit dat ook te doen. Samen stralen is vele malen krachtiger dan in je eentje stil blijven.

Ik laat je zien dat je vol trots in het midden van je eigen cirkel van authenticiteit kunt staan. Zodat je een baken van inspiratie bent voor degenen die de moed hebben om dichterbij te komen. Zoals jij nu doet door je open te stellen voor mijn verhaal!

Je bent niet voor iedereen!

Het pad van zelfontdekking begint met het omhelzen van al je eigenaardigheden. Ik ben niet voor iedereen en jij waarschijnlijk ook niet! En dat is een zegen. Het is een herinnering dat je niet hoeft te streven naar de goedkeuring van anderen, maar vooral naar de goedkeuring van jezelf. Als je jouw unieke licht laat schijnen, zul je niet alleen je eigen weg verlichten, maar ook die van anderen.

Wees de ster in je eigen film, zelfs als het script nog in de maak is. Je hebt geen haast! Groei en transformatie vergen tijd, net als een bloem die haar schoonheid pas onthult wanneer ze er helemaal klaar voor is.

De weg naar innerlijke bevrijding

Met mijn boek “Zoek het Zelf uit” wil ik je inspireren om vol vertrouwen in het leven te staan en te gaan voor al jouw dromen en verlangens, zonder je zorgen te maken over wat anderen van je denken! De titel is ontsproten aan mijn persoonlijke zoektocht. Ik ben ervan overtuigd dat de weg naar innerlijke bevrijding alleen kan komen door alles zelf uit te zoeken en te ervaren.


Ik ga jou niet vertellen hoe je dit moet gaan doen, maar ik neem je mee op mijn reis en de lessen die ik leerde. Zodat je na het lezen voelt, dit wil èn kan ik ook!


Ik was bang voor alles

Van een heel onzeker en verlegen meisje dat bang was voor alles, ben ik een zelfverzekerde, krachtige en uitgesproken vrouw geworden die een stem is voor velen. Ik ben op zoek gegaan naar de gebeurtenissen in mijn leven die een grote verandering met zich meebrachten om zo een rode draad te vinden. Ik heb gekeken waar mijn drive, mijn innerlijk vuur, creatiekracht, doorzettingsvermogen, aanpassingsvermogen, veerkracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en kracht vandaan komt. En hoe ik dat wist te transformeren naar zachtheid, afwachten, rust, gevoel, intuïtief, vertrouwen, geduld en ontvangen.

De vier fasen van mijn leven

Ik kan mijn leven in vier fasen verdelen;

De eerste fase is van mijn kindertijd tot mijn 16ewaarin ik onzeker, verlegen en bang was. Ik heb mijzelf niet lang kind gevoeld. Ik denk dat dit deels komt doordat ik geen broers of zussen had en veel onder volwassenen was. Ook mijn lengte speelde een rol, op mijn 12e was ik al 1.78m. Daarbij had ik altijd grote levensvragen die andere kinderen niet leken te hebben.

De tweede fase (van mijn 16e tot mijn 36e) was ik heel competitief, assertief, krachtig en zelfverzekerd. Allemaal mannelijke eigenschappen. Als ik iets in mijn hoofd had, dan deed ik het ook! Vaak zonder er lang bij na te denken. Heel impulsief. Mijn bewijsdrang kwam naar buiten en ik wilde vooral gezien en gehoord worden. Ik ben een echte doener, niet iemand die eerst lang nadenkt en plannen maakt. Ik heb altijd gedacht dat ik onderweg mijn lessen wel zou leren en dat ik mijn plan altijd kan bijschaven.

De derde fase begon in 2012, toen er een einde kwam aan de liefdesrelatie met de vader van mijn tweeling Bob en Lex. Wij waren 13 jaar samen geweest waarvan we ruim 5 jaar probeerden om ouders te worden. Toen zwanger worden niet lukte, voelde ik mij mislukt als vrouw. Ik verlegde al mijn grenzen door uiteindelijk een IVF-traject te starten. Dit voelde zo onnatuurlijk en er was geen aanwijsbare oorzaak gevonden. Ik was onverklaard onvruchtbaar. In deze periode in mijn leven werd mijn geduld en vertrouwen gevormd. Je zult begrijpen dat ik intens gelukkig was op het moment dat ik hoorde zwanger te zijn van een tweeling.

De reis van mijn hoofd naar mijn hart

Na deze breuk ben ik mijzelf verder gaan herontdekken. Nog steeds wel veel vanuit mijn hoofd, maar al veel meer in verbinding met mijn hart. Toen ik in 2014 direct natuurlijk zwanger werd van mijn dochter Indy, werd bij mij een oerkracht aangewakkerd en wist ik dat ik mijn zachte vrouwelijke kant verder moest gaan ontdekken. Dat had ik niet zo ervaren tijdens de zwangerschap van mijn twee jongens. Dit was anders!

Ik voelde dat ik een stem moest worden voor vrouwen. Ook vrijheid kwam als thema heel groot in mij op. Vrouwen en vrijheid. Ik ging op zoek en las online veel over feminisme en vrouwenonderdrukking. Ik ga terug in de tijd en kom uit bij Lilith.

Ook ga ik buikdansen en volg het jaartraject Tantrische Vrouwen Coach om bij mijn kern te komen, daar leerde ik me kwetsbaar opstellen, zonder bang te zijn om gekwetst te worden. Toen kwam mijn zachte kant naar boven.

Nu zit ik in mijn vierde fase. Ik heb me totaal overgegeven aan dat wat de bedoeling is en kan in mijn eigen energie blijven, ongeacht de chaos om mij heen. Als ik dit schrijf sta ik op het punt om te verhuizen naar mijn eigen plek in Eindhoven, nadat ik bijna twee jaar naast mijn moeder heb gewoond en mantelzorg voor haar heb gedaan. Nog steeds heb ik een hele grote innerlijke drive. Nu niet meer vanuit de noodzaak om bevestiging te krijgen, maar vanuit de liefde voor mijzelf, creatie en mijn hang naar avontuur.

Met de stroom mee

Waar ik eerst vasthield aan bepaalde dromen en doelen, vertrouw ik nu volledig op mijn reis. Bij elke verandering van koers bedenk ik dat er iets veel beters op mijn pad gaat komen. Ik vertrouw op het proces en ben één met de ervaring. Met de stroom mee!

Vertrouwen is de onzichtbare kracht die mij drijft om door te gaan, zelfs als de weg onduidelijk lijkt. Het is het geloof in mijzelf en de wetten van het universum, wetende dat elk obstakel een les draagt en elke tegenslag een kans is om sterker te worden.

Ik weet nu dat geduld en vertrouwen geen eindbestemmingen zijn, maar vrienden op mijn reis. Ik laat me door ze leiden terwijl ik voortdurend evolueer. Ik ben niet meer ontmoedigd als de weg zich kronkelig ontvouwt. Elke stap die ik zet, elke keuze die ik maak, draagt bij aan de reis van mijn leven.

Het universum draait wel om jou!

Ik laat mijn licht niet dimmen, maar laat het stralen als een heldere ster aan de hemel van mijn bestaan. Ik ben niet alleen op reis; ik ben een deel van het universum dat zichzelf ontdekt!

We zijn hier op aarde voor de ervaring, voor de beleving en vooral voor de FUN! Ja, plezier! Doe al die dingen waar jij blij van wordt en stel het niet langer meer uit. Ga voor al je passies, verlangens en onvervulde wensen. Zet jezelf op de eerste plek, want het universum draait wel degelijk om jou. Dat heeft het altijd al gedaan. Het is NU de tijd dat jij je dit herinnert. Ik beloof je dat je na het lezen van mijn verhaal geïnspireerd bent om zonder schaamte in de spotlight van jouw eigen leven te gaan staan, zonder bang te zijn wat anderen daarvan vinden!

Zoek het Zelf uit

Je kunt pas jouw innerlijk vuur vinden als je compleet in de overgave zit. Als je voelt dat het leven er is voor jou en dat jij de regie mag hebben over de invulling en de weg die je wilt nemen. Dit is een verhaal over het zelf uitzoeken. Zelf verantwoordelijkheid nemen en de regie pakken. Wat gebeurt er als je niet zelf de controle hebt over je leven? Dan bepaalt iemand anders wat je gaat doen!

Ik weet zeker dat jij ook diepe verlangens hebt, die vol passie en vuur naar buiten mogen komen. Geen excuses meer, nu is de tijd om in je kracht te gaan staan!

Let’s go! 

Eva van Zeeland

Volg de geboorte van mijn boek

2024 is het jaar van mijn boek! Al langer ben ik zwanger van het idee, maar dit jaar gaat het er echt van komen. Ik volg de methode van Blog tot Boek van Irene van Gent om het verhaal van mijn leven te schrijven. Mijn doel is om dit in drie maanden te doen. Dit betekent dat mijn boek al in mei 2024 af kan zijn. Wil je mijn proces van blogs tot boek volgen, dan nodig ik je uit om mijn blogs te lezen. Drie maanden lang deel ik elke vrijdag om 20:00 uur een nieuw blog. Je vindt ze op deze pagina. Ik kunt mijn blogs ook wekelijks ontvangen per e-mail. Zo mis je geen enkel verhaal en breng ik je ook als eerste op de hoogte van de verschijning van mijn boek!

Boek Eva van Zeeland

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading