datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ik ben een Zonaanbidder
21 juni 2024 
3 min. leestijd

Ik ben een Zonaanbidder

Het is 21 juni 2024, de zomer is officieel van start gegaan. Ik kijk naar buiten en het is bewolkt en we hebben al weken dagen met veel regen gehad. Zodra ik de zon toch zie verschijnen ga ik naar buiten en richt mij tot de warme stralen.  

De zon, bron van al het leven

Stralen als de zon, warm zijn als de zon. Ik ben de zon, een zonaanbidder. Wie aanbidt mij? Word ik aanboden? Deze vragen spelen door mijn gedachten terwijl ik in de vroege ochtend de eerste stralen voel op mijn huid. De zon, bron van al het leven op aarde, schijnt onvoorwaardelijk. Zonder zon, geen leven. Wie straalt, die leeft! GeZONd zijn betekent vol levenskracht zijn.

Het is weer de tijd om naar buiten te gaan, in het zonlicht te gaan staan. De warmte van de zon is niet alleen fysiek, maar ook mentaal en spiritueel. Het licht voedt mijn ziel en mijn lichaam, een energiebron die mij elke dag opnieuw oplaadt. Het is als een wedergeboorte, elke keer wanneer ik de eerste stralen op mijn gezicht voel. Ik ontvang, ik warm op, ik reik uit en ik laat los. De spanning en de zorgen van de dag vallen van me af als ik mezelf openstel voor de zon.

Verwarm jezelf, omarm jezelf, de zon is er ook in jou.

Stralend als de zon!

De kracht om te stralen en anderen te verwarmen zit in ieder van ons. Durf te stralen, durf je licht te laten zien. En als iemand jouw licht te fel vindt, dan dragen ze maar een zonnebril! Jouw licht is jouw kracht, jouw unieke energie die de wereld nodig heeft.

De zon geeft ons niet alleen warmte en licht, maar ook diepere voordelen. De stralen dringen door tot op celniveau, geven DNA upgrades en verjongen ons lichaam.

Verwarmen, ontladen en opladen – een natuurlijk ritme dat ons helpt in balans te blijven. De zon maakt ons levendig, laat ons verkleuren en inkleuren, gloeien en bloeien. Elke zonnestraal is een zegen, een kans om dichter bij onze ware essentie te komen.

De zon is mijn vader en moeder. Ik ben een zonnekind, een kind van de zon, de bron, het leven, is GOD de zon, vraag ik mij af? 

Dit gevoel van verbondenheid met de zon gaat dieper dan alleen maar fysieke aanwezigheid. Het is een spirituele band, een erkenning van de zon als de ultieme bron van alles wat leeft. De zon is zowel het begin als het einde, de cirkel van leven die ons allemaal omvat.

Als zonaanbidder zoek ik dagelijks de warmte en het licht op. Ik weet dat de zon altijd terugkomt, zelfs na de donkerste nachten en de meest bewolkte dagen. De zon leert me om te stralen, om te verwarmen en om te geven zonder iets terug te verwachten. Het leert me dat er kracht zit in eenvoud, in het gewoon zijn, in het leven in het moment.

sunset

Verbind je met de zon

Creëer dagelijkse of wekelijkse rituelen die je helpen je verbonden te voelen met de zon. Dit kan zo simpel zijn als elke ochtend de zonsopgang bekijken of een middagwandeling maken in de zon. Rituelen geven structuur en versterken je verbinding met je innerlijke zon. 

Kristallen zoals citrien en zonnetopaas worden geassocieerd met zonne-energie. Draag ze bij je of plaats ze in je leefruimte om je te helpen herinneren aan je innerlijke kracht en licht.

Kleuren hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand en energie. Draag kleding in zonnige tinten zoals geel, oranje en goud om je innerlijke zon te stimuleren en je humeur te verbeteren.

Een van mijn lievelingskleuren in de zomer om te dragen is geel. Als ik geel draag voel ik mij vrolijk, energiek en stralend. Kijk wat het dragen van deze kleur voor jou kan doen.

In het volgende blog geef ik je meer tips om de zon binnen te laten in je leven.

Sta jezelf toe om te stralen als de zon, om je licht te delen met de wereld. Verwarm anderen met je aanwezigheid en ontvang de warmte die terugkomt. Want in de stralen van de zon vinden we onszelf, onze ware kracht, onze verbinding met alles wat is.

De zon, een symbool van leven, van kracht, van goddelijke energie.

Jouw mantra voor vandaag: Ik ben een zonnekind, en ik straal!

Boek Eva van Zeeland

Volg de geboorte van mijn boek

2024 is het jaar van mijn boek! Al langer ben ik zwanger van het idee, maar dit jaar gaat het er echt van komen. Ik volg de methode van Blog tot Boek van Irene van Gent om het verhaal van mijn leven te schrijven. Wil je mijn proces van blogs tot boek volgen, dan nodig ik je uit om mijn blogs te lezen. Drie maanden lang deel ik elke vrijdag om 20:00 uur een nieuw blog. Je vindt ze op deze pagina. Je kunt mijn blogs ook wekelijks ontvangen per e-mail. Zo mis je geen enkel verhaal en breng ik je ook als eerste op de hoogte van de verschijning van mijn boek!

Boek Eva van Zeeland


Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading