10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Update Superfoods David Wolfe
29 oktober 2012 
1 min. leestijd

Update Superfoods David Wolfe

Superfoods

Het afgelopen jaar ben ik begonnen met het beschrijven van de verschillende Superfoods uit het boek van David Wolfe. Door tijdgebrek heeft dit even een tijdje stil gestaan, de komende weken zal ik echter de lijst met Superfoods afmaken.

Om je weer een beetje bij te praten een kleine update over wat Superfoods zijn en welke we ondertussen allemaal al behandeld hebben.

Superfoods zijn een voedingsmiddel én een medicijn, ze bevatten elementen van beide. Superfoods helpen je bij je weg naar het ultieme gezonde lichaam en het ideale gewicht.

Tot nu toe hebben we de volgende Superfoods al behandeld

  1. Goji bes
  2. Raw Chocolate
  3. Maca, het medicijn tegen libidoproblemen en zwangerschapsproblemen
  4. Bijenproducten, een van de meest natuurlijke ontstekingsremmers
  5. Spirulina, de basis van de voedselketen

De komende weken praat ik je bij met de laatste Superfoods

  1. AFA Blauw-groene algen
  2. Fytoplankton
  3. Aloe Vera
  4. Hennep zaad
  5. Kokosnoten en kokosproducten

Superfoods volgens David Wolfe

Deze bovenstaande lijst is samengesteld door David Wolfe, hij bestempelt bovenstaande ingrediënten als zijn Superfoods. Hij geeft in zijn boek Superfoods echter ook nog een lijst van ingrediënten die wellicht niet in zijn top tien staan, maar die toch het noemen waard zijn en wellicht wel in jouw Superfood top tien komen: Acai bes, Camu camu bes, Chlorella, Inca bessen, Kelp, Noni en Yacon.

Aan deze ingrediënten zal ik ook nog aandacht aan besteden in het afsluitende artikel.

Welke superfoods eet jij?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Astrid
Door

Astrid

op 16 Nov 2014

Hallo miss Natural, Ik ben heel blij met jouw informatie over de superfoods van david wolfe. Alleen vind ik het zo jammer dat veel van die superfoods hierheen gevlogen moeten worden en daarmee het milieu zo belasten. Terwijl er zoveel superfoods hier in het weiland staan. Zijn boodschap is goed hoor, daar twijfel ik geen moment aan. Maar deze man is inmiddels ook al zo vermogend dat hij die superfoods en biologisch eten kan betalen. Ik kan dat niet altijd en fiets regelmatig hier de velden in om zo mijn groen binnen te krijgen. Het verbaast mij eigenlijk dat zo,n man als david wolfe niet stilstaat bij dat milieu aspect. Maar ik pak altijd heel veel op van je site, staan leuke dingen op, informatief ook.

jan
Door

jan

op 17 Mar 2015

Superfoods bestaan niet het is een grote marketing truc. 100 jaar geleden aten ze het ook al. Alleen toen had het de naam superfood niet. En david wolfe heeft puur copy paste gedaan . Niks zelf bedacht! Er zijn zoveel goedkopere alternatieven zoals pruimen / abricozen en bosbessen. Of gewoon droge witte zilvervlies rijst

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.