Page content

Bestel boek Natuurlijk Eten!

Nu verkrijgbaar het boek Natuurlijk! Eten! van Irene van Gent

Afzender: Irene van Gent
Datum: 1 mei 2013

Beste lezer,

Natuurlijk, vers, eerlijk eten op een snelle en gemakkelijke manier. In mijn boek Natuurlijk! Eten! vind je recepten en inspirerende verhalen van mensen die elke dag genieten van natuurlijk eten. Dit boek is ontstaan vanuit mijn passie voor natuurlijk eten.

Gezond en gevarieerd eten is niet moeilijk

Na jaren te eten en er niet bij na te denken, werd ik me op een gegeven moment bewust van wat ik nu eigenlijk at. Ik ben toen gaan zoeken naar eten dat het beste bij mij past. Ik heb geleerd dat gezond en gevarieerd eten niet moeilijk is, als je de basis in de vingers hebt. Ik ben geboren met een ‘kookgen’, dat is fijn, zo weet ik gemakkelijk mijn eigen recepten te maken. Dit is alleen niet voor iedereen weggelegd. Daarom bied ik je mijn recepten en ideeën aan, zodat ook jij lekker en gezond kunt eten.

Aan het begin van elk hoofdstuk lees je iets over de basis stappen van een recept, zodat je later ook je eigen smaakcombinaties kunt maken!

Eten dat je lijf schoon maakt

Deze manier van eten is gezond en heeft als voordeel dat je lijf er schoon van wordt. Je zit hierdoor beter in je vel, hebt meer energie en je kunt de nodige kilo’s kwijtraken. Ook je smaakpapillen gaan veranderen, je gaat de smaak van echt voedsel weer herkennen en na een tijd heb je geen behoefte meer aan allerlei voorgeproduceerde fabrieksproducten. Producten gemaakt van zout, suiker en maïsmeel zonder vitamines en mineralen. Niet te vergelijken met eten dat rechtstreeks uit de natuur komt en hier vol mee zit.

Vers, van eigen bodem en uit het seizoen

Mijn belangrijkste motto is; Eet vers, zo veel mogelijk van eigen bodem en uit het seizoen.
Zo krijg je de lekkerste gerechten
en heb je weinig smaakmakers nodig.

Persoonlijke verhalen over natuurlijk eten

Zelf laat ik me graag inspireren door anderen. Daarom vind je in dit boek niet alleen mijn eigen verhaal op zoek naar lekker en vers eten. Tussen de recepten door vind je verhalen van mensen die natuurlijk eten. Zij vertellen hun persoonlijke verhaal over hoe zij over eten denken. Ze hebben allemaal hun eigen opvatting over eten en inspireren je op hun manier.

Download hier een preview van Natuurlijk! Eten!

Je gaat het volgende ontdekken in mijn boek:

   1. SIMPEL
    Dat je niet veel bijzondere ingrediënten nodig hebt om een heerlijke, natuurlijke en lekkere maaltijd te bereiden en dat de handelingen voor de bereidingen door iedereen eenvoudig zijn uit te voeren.
   2. SNEL
    Dat je geen uren in de keuken hoeft te staan om gezonde gerechten te bereiden. Met de handige basis stappen leer je hoe je ook je eigen smaakcombinaties kunt maken!
   3. SEIZOEN
    Wat de gezondheidsvoordelen zijn van het gebruik van verse groenten, kruiden en fruit uit het seizoen.
   4. STREEK
    Waarom je beter vlees haalt bij de biologische of ambachtelijke slager of boer, (vette) vis van de visboer en je beter (biologische) zuivelproducten uit de omgeving kunt gebruiken.
   5. SMAAKVOL
    Hoe je smaakvol kunt eten zonder voorverpakte producten met extra smaakmakers en kan genieten van de echte pure smaak. Hoe ook je smaakpapillen zullen gaan veranderen en je de smaak van echt voedsel weer gaat herkennen.
   6. SLANK
    Hoe natuurlijk eten er voor zorgt dat je lijf schoon wordt. Je zult hierdoor beter in je vel zitten, meer energie hebben en je kunt de nodige kilo’s kwijtraken.

Bestel Natuurlijk! Eten! als E-boek en ga direct aan de slag

Het boek Natuurlijk! Eten! met 50 Simpele, Snelle en Smaakvolle gerechten met producten uit het Seizoen en de Streek bestaat uit 106 pagina’s en is verkrijgbaar als handig e-book.

Veel plezier met maken en uitproberen, proeven en delen… eet smakelijk!

Irene van Gent