Page content

Doe mee met de Week zonder Tarwe

Ontdek de voordelen van glutenvrij eten in de Week zonder Tarwe!

Jarenlang werd ons verteld dat brood goed voor je is. De laatste jaren zijn de meningen hierover flink verdeeld. Steeds vaker lezen we in de kranten en zien we op televisie dat brood en tarwe eigenlijk helemaal niet zo goed voor je is. Tenminste, niet voor iedereen. Maar hoe zit dat nou?

Tarwe is toch een graan, en granen zijn toch gezond? Maar waarom staat tarwe dan in de top 8 van voedselallergenen? Dit alles en meer leer je tijdens de nieuwe Miss Natural inspiratieweek: de Week zonder Tarwe. Doe jij mee?

Tijdens de Week zonder Tarwe van Miss Natural leer van alles over de voordelen van tarwevrij leven. Je ontvangt een week lang elke dag nieuwe informatie, tips, artikelen én lekkere recepten!

Je kunt je hier aanmelden voor de Week zonder Tarwe >>>

De Week zonder Tarwe is voor iedereen die meer wil weten over de voordelen van leven zonder tarwe en glutenvrij eten. Wil je weten wat tarwe kan doen met je lichaam, waarom niet iedereen even goed reageert op tarwe, waarom tarwe dik maakt, en wat lekkere en gezonde broodvervangers zijn? Of ben je op zoek naar lekkere tarwevrije recepten? Dan is de Week zonder Tarwe zeker iets voor jou!

Met natuurlijk een groet,