Page content

SuperFood voor een SuperBaby zwangerschap recepten

SuperFood voor een SuperBaby zwangerschap recepten

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? En wil je niet onnodig kilo’s aankomen, maar juist energiek blijven en jouw baby de beste start geven?

Hoi, mijn naam is Catherina, ik ben 28 jaar en ongeveer 3 jaar bezig met mijn gezonde levensstijl. Ik eet suiker-, tarwe- en zuivelvrij en geen fabrieksvoer. In de plaats eet ik veel superfoods, groente en fruit. Ik vind het heerlijk om in de keuken allerlei nieuwe lekkere recepten uit te proberen. Ik ben altijd wel op zoek of aan het experimenteren. Ik probeer zoveel mogelijk alles zelf te maken van verse en onbewerkte producten recht uit de grond.

Voeding is ontzettend belangrijk voor je eigen gezondheid en een gezonde baby, tijdens de zwangerschap en de rest van zijn leven. Voeding is een van de belangrijkste manieren om zwangerschapsvergiftiging en hoge bloeddruk te voorkomen. Gezonde en goed doorvoede moeders baren gezonde baby’s.

Vooral tijdens mijn zwangerschap ben ik zeer bewust bezig geweest met voeding, immers alles wat je neemt gaat rechtstreeks naar je baby. En je wilt je baby natuurlijk voorzien van het allerbeste!

Een baby uit gezonde en goed opgebouwde cellen

Mijn kleine man is nu inmiddels alweer 5 maanden oud, supergezond en sterk en dat heb ik allemaal te danken aan mijn goede zorgen voor mijn eigen lichaam. Tijdens mijn zwangerschap en eigenlijk al 2 jaar daarvoor, ben ik veranderd in een echte Miss Natural. Ik let ontzettend goed op wat ik eet, de slogan ‘Je bent wat je eet’ zit altijd in mijn achterhoofd, elke cel in je lichaam word namelijk gevoed door wat je eet en om de zoveel tijd worden de cellen in je lichaam vernieuwd. En je wilt natuurlijk dat je lichaam uit gezonde en goed opgebouwde cellen bestaat! Helemaal als je zwanger wilt worden, jouw baby wordt immers opgebouwd uit jouw eigen lichaamscellen en die van jouw partner. Starten met een gezonde levensstijl pas op het moment dat je al zwanger bent is dus niet aan te raden.

Gezond en fit door mijn zwangerschap

Als ik naar mijn kleintje kijk kan ik me eigenlijk niet eens meer voorstellen dat ik zwanger ben geweest, ik heb me namelijk continu gezond en fit gevoeld en echt nergens last van gehad. Oké, behalve op het einde dan dat ik mijn sokken en schoenen niet meer makkelijk aan- en uit kreeg, haha! Maar voor de rest werd ik altijd fit wakker, werkte 40 uur per week, deed nog aan gewone yoga (tot 3 dagen voor de bevalling!) en ging 2 keer per week 10 kilometer hardlopen en baantjes zwemmen. Ik weet zeker dat ik dit allemaal te danken heb gehad aan mijn gezonde voedingspatroon, conditie en dus mijn algehele gezondheid.

Je voedingspatroon is heel belangrijk!

De eerste drie maanden van je zwangerschap zijn voor je kindjes welzijn ontzettend belangrijk, in die periode word namelijk alles aangelegd. Daarna hoeft hij in feite alleen nog maar te groeien. Hoe gezonder jij bent, hoe gezonder en sterker je kindje word ‘gebouwd’. Maar ook na die eerste 3 maanden gebeurt er nog een hoop, je baby groeit en ontwikkeld verder door en ook met jou gebeurt er een hoop want je baby trekt een hoop voedingsstoffen bij jou weg, en je gaat een hoop extra kilo’s met je meedragen. Je voedingspatroon is daarom zo belangrijk voor een sterk lichaam zodat je dat allemaal aankan.

Puur natuur en geen fabrieksvoedsel

Veel mensen zeiden tegen mij, nu je zwanger bent en toch dik word kun je het er lekker van nemen. Lekker veel eten en lekker veel snoepen. Nou echt, ik moest er niet aan denken! Je hoort weleens van die verhalen dat mensen kilo’s spekjes, chocolade of Mc Donalds weg eten. Dan denk ik echt, wat zonde voor je kindje en jezelf! Mijn voedingspatroon bestond en bestaat uit veel biologische groente, fruit, noten, zaden, vis, vlees en ook veel superfoods. En natuurlijke supplementen zoals spirulina, chlorella en ook vitamine D. Suikers, transvetten, frisdranken, koffie en ander fabrieksvoedsel komen in mijn menu absoluut niet voor, ik moest er niet aan denken dat mijn kindje die ook binnen zou krijgen. Ik heb geen last gehad van snaaigedrag, en ik denk dat het kwam omdat mijn lichaam genoeg voedingstoffen had en er niet om ging ‘vragen’.

Omdat ik het jou ook gun om zo’n fijne zwangerschap te ervaren en vol trots te genieten van je superbaby, heb ik een e-book geschreven met 50 heerlijke recepten voor tijdens je zwangerschap. Maar begin er gerust eerder al mee! Die energie kun je goed gebruiken voor het shoppen voor de babyuitzet, het sporten en straks voor de bevalling.

50 Energieke Zwangerschap Recepten geven jouw baby de allerbeste voedingsstoffen! Bovendien zijn het lekkere recepten die ook nog eens eenvoudig zijn om te maken. In dit e-book staan per trimester recepten ingedeeld die jou lichaam zo goed mogelijk voorzien van de voedingsstoffen die deze nodig heeft om jou en je baby te ondersteunen. Voedingsstoffen die jou en je baby energie geven, die jullie nu beiden juist zo hard nodig hebben.

Zwanger vol energie en zonder kwaaltjes

De basis is zoveel mogelijk puur natuur voedsel en biologisch. Veel groente en fruit en veelvuldig gebruik van superfoods. Superfoods zijn echte cadeautjes van de natuur, ze zitten boordevol vitaminen en mineralen, meer dan in ‘gewone’ groente en fruit. De recepten zijn suiker- en melkvrij, want ook die onttrekken energie en voedingsstoffen aan je lichaam. De granen die in de recepten worden gebruikt zijn rijk aan vezels en mineralen zoals speltmeel en havermout. En de vetten zijn voornamelijk van plantaardige basis, maar ook vlees en vis worden afgewisseld.

Nu tijdelijk Speciale Bonussen voor snelle beslissers!

Je ontvangt nu bij het e-book “SuperFoods voor een SuperBaby” tijdelijk de volgende extra’s;

Herstellen van je bevalling tijdens de kraamtijd

BONUS 1
E-book “Kraamweek Menu & Boodschappenlijst” t.w.v. €5,-

Je kraamtijd is een belangrijke periode om te herstellen van je bevalling. Naast voldoende rust is ook voeding heel belangrijk. In de drukte schiet het gezonde eten er soms wel bij in, en dat is jammer want je lichaam heeft het juist hard nodig. Voorkom dat je de hele dag aan het brood zit en ’s avonds aan een afhaalmaaltijd. Je ontvangt als bonus bij “SuperFoods voor een SuperBaby” nu het een “Kraamweek Menu & Boodschappenlijst” om optimaal te herstellen na je bevalling!

Met dit menu en boodschappenlijstje kun je ervoor zorgen dat je vooraf al een aantal producten in huis kunt halen en kunt voorbereiden. Zodat je alleen nog maar je man en/of kraamverzorgster aan het werk kunt zetten. De meeste producten heb je misschien al in huis of aangeschaft om de recepten uit het e-book te maken, fijn!
Dat maakt je boodschappenlijstje alleen maar korter!

Baby’s eerste hapjes voor een goede groei

BONUS 2
E-book “10 Super Snelle & Simpele 1e Hapjes t.w.v. €7,95

Voeding is ontzettend belangrijk voor je kleine om goed te groeien en zich goed te ontwikkelen. Rond de 6 maanden is je kleine eraan toe om aan hapjes te gaan beginnen. Zelf gezond koken voor je kindje is natuurlijk het allerbeste. Het eten is namelijk vers, je weet precies wat je kleintje binnenkrijgt en hij leert alle smaakjes kennen zodat hij later ook geen lastige eter word.

Daarom krijg je als bonus bij “SuperFoods voor een SuperBaby” nu ook het e-book met “10 Super Snelle & Simpele 1e Hapjes” voor een goede groei en ontwikkeling! Hiermee kun je binnen een paar minuten al een heerlijk hapje voor je kleintje op tafel toveren. Hij zal je er dankbaar voor zijn!

 

50 Energieke Zwangerschap Recepten

In het receptenboek staan tevens adviezen over welke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden en welke voedingssupplementen je veilig kunt nemen tijdens je zwangerschap. Dit 57 pagina tellende e-book met 50 recepten geven jou en je baby de allerbeste voedingsstoffen!

Nu tijdelijk speciale introductie aanbieding!

De prijs voor dit e-book is tijdens de introductie €24,95 en
hierbij ontvang je de volgende 3 Bonus Producten;

BONUS 1
E-book “Kraamweek Menu & Boodschappenlijst” t.w.v. €5,-
om optimaal te herstellen na je bevalling!

BONUS 2
E-book “10 Super Snelle & Simpele 1e Hapjes” t.w.v. €7,95
voor een goede groei en ontwikkeling!

BONUS 3
Toegang tot de besloten Facebook groep “Miss Natural Mama”
praat met andere moeders over natuurlijk opvoeden


Geef jouw baby ook de beste start door optimaal voor jezelf te zorgen met deze SuperFood recepten!

Met natuurlijk een groet,
Miss Natural Lifestyle