datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Hoera! Miss Natural bestaat 5 jaar en viert dit met cadeaus!
03 april 2016 
7 min. leestijd

Hoera! Miss Natural bestaat 5 jaar en viert dit met cadeaus!

Het is een mooi moment om eens stil te staan en terug te kijken op wat er de afgelopen 5 jaar is gebeurd. Terugblikken en stilstaan is niet iets dat ik vaak doe, ik ben meer een voor-uit-kijker. Toch is het belangrijk om niet als maar te blijven doorrazen en gasgeven, maar ook in het moment te zijn en successen te vieren.

Dus dat ga ik deze maand dan ook doen, alle Miss Natural hoogtepunten vieren! Graag doe ik dat samen met jou, want wie jarig is trakteert. In het hele nummer van Miss Natural magazine staan 30 leuke cadeaus waar je kans op maakt.

Hoe ik Miss Natural begon

In 2011 deed ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en mijn ogen werden geopend. Op dag 3 van de opleiding wist ik dat ik met deze kennis een groot publiek wilde bereiken. Al brainstormend in het bos wandelend met mijn hond kwam ik op de naam Miss Natural en schreef ik in 1 week het complete bedrijfsconcept. Niet lang daarna ging de website Miss Natural online en startte ik met het delen van mijn nieuw opgedane kennis. Voornamelijk over voeding en supplementen, biologisch en suikervrij eten en gifvrij en natuurlijk leven. Op dat moment was ik nog eigenaar van mijn eerste bedrijf in de fitnessbranche. Sinds februari 2007 ben ik namelijk ondernemer. In de zomer van 2012 verkocht ik dat bedrijf en ging ik fulltime aan de slag met Miss Natural Lifestyle.

Cursus over suikervrij eten

In januari 2012 werd op Miss Natural de cursus ‘40 dagen zonder suiker’ gelanceerd. De naam voor de cursus bedacht ik naar aanleiding van het toen populaire TV-programma “40 dagen zonder Sex”. Al snel meldden zich tientallen mensen aan voor deze online cursus, of liever gezegd verandering in levensstijl. Met geweldige resultaten! Vol trots hebben we gelezen wat een leven zonder suiker voor zoveel mensen heeft gedaan en nog steeds doet. Het is duidelijk dat steeds meer mensen weten wat de negatieve invloed van suiker is op ons lichaam en onze geest. Helaas ziet de Suiker Stichting dat nog anders. Zij blijven campagne voeren om suiker te promoten. Belachelijk natuurlijk, vinden wij van Miss Natural. En gelukkig staan we daar niet alleen in! Meer en meer mensen weten dat suiker ongezond voor je is. De cursus was en is nog steeds het meest gevolgde programma van Miss Natural en ik ben ook enorm trots dat inmiddels duizenden mensen bewust en suikervrij hebben kunnen maken.

Miss Natural Awards

Een andere primeur in 2012, was de organisatie van de Miss Natural Awards. Hiervoor kon iedere vrouw die een natuurlijke levensstijl aanhangt, zich opgeven. Uiteindelijk werden er uit al die inzendingen 10 finalisten bekend gemaakt. Zij mochten strijden om de titel Miss Natural 2012. Naast deze eer ontving de winnaar een geweldig pakket met allemaal natuurlijke prijzen. Op 28 april 2012 werd de winnares bekend gemaakt tijdens het Miss Natural Awards event in de Tuinen van Appeltern.

zoya-nagellakOp zaterdag 20 april 2013 werd voor de tweede keer de Miss Natural Awards georganiseerd. Nog uitgebreider, leuker en inspirerender dan de eerste! De dag, die plaatsvond op een prachtige locatie in het midden van het land, werd gevuld met geweldige lezingen van Albert Sonnevelt, Geiske de Ruig, Yvonne van Stigt en Richard de Leth.

Tijdens de laatste Miss Natural Awards op 19 april 2014 gingen we ook Miss Natural Awards uitreiken aan natuurlijke merken en bekende inspirators. Met deze vakprijs voor de retail heeft Miss Natural tot doel de verkrijgbaarheid van natuurlijke en biologische producten stimuleren. De voorwaarden waar de merken/producten aan moeten voldoen zijn; biologisch gecertificeerd, zonder geraffineerde suiker en E-nummervrij.

wedden-dat-het-lekker-isNominaties

2013 was voor Miss Natural een jaar van erkenning. Miss Natural en de cursussen werden veelvuldig genoemd in kranten en tijdschriften en het aantal bezoekers steeg tot wel 200.000 per maand. En het aantal blijft groeien! De erkenning van Miss Natural bleek niet in de laatste plaats uit de nominaties voor een tweetal veelbetekenende awards: de telegraaf VROUW Awards en de VIVA 400. Bij beide awards bleef het lang spannend. De telegraaf VROUW Award ging aan onze neus voorbij. In de VIVA 400 eindigde Miss Natural maar liefst in de top 5 van onze categorie. Wat waren we trots!

Het Natuurlijk Spreekuur

In maart 2013 kwam Miss Natural met het ‘Natuurlijk Spreekuur’. Vanaf toen werd er bijna wekelijks een live spreekuur via de webcam georganiseerd. De eerste paar keren voornamelijk samen met orthomoleculair arts Geiske de Ruig die gespecialiseerd is in de werking van de darmen, ontgifting en voedselintoleranties. Later kwamen er meer thema’s aan bod, zoals leven zonder suiker, emotie-eten en natuurlijke huidverjonging. En wat zijn deze webinars en online workshops nog steeds populair.

Natuurlijk leven op Ibiza

In oktober 2013 organiseerde Miss Natural voor het eerst een Inspiratie en Relaxweek op Ibiza. Verblijven op een prachtig eiland, midden in de natuur, even helemaal tot rust komen, leuke mensen ontmoeten en genieten van de ondergaande zon. Maar ook: meer leren over Paleo voeding en koken, deelnemen aan een wijnproeverij, een total body scan ondergaan en persoonlijk voedingsadvies. Dat alles was mogelijk tijdens deze week, wat voor veel mensen een prachtige ervaring bleek te zijn. In oktober 2015 was er een Miss Natural Detox Vakantie op Ibiza en in november op Fuerteventura.

Aan tafel met fabrikanten

Omdat bewustwording niet alleen van toepassing is bij de consument ging ik in 2012 al in gesprek met voedingsfabrikanten. Mijn eerste “Aan tafel gesprek” was met Alpro, helaas is de video daarvan nooit online gekomen omdat ik daarvoor geen toestemming kreeg. In de loop der jaren sprak ik verder nog met marketing directeuren, product managers, communicatie hoofden en R&D mensen van FrieslandCampina, Peijnenburg, Unilever en Honig-Heinz. Mijn voornamelijk doel van deze gesprekken is om te praten over toegevoegde suiker en kunstmatige zoetstoffen en misleidende marketing.

Miss Natural Lucky Member

Sinds augustus 2014 is er het Lucky Member lidmaatschap. Na het volgen van een cursus wil je uiteraard jouw natuurlijk nieuwe levensstijl behouden. Dit lidmaatschap is om je te blijven motiveren en inspireren. Leden ontvangen elke maand 15 heerlijke natuurlijke recepten, Miss Natural magazine thuis, 50% korting op e-learning, gratis producten testen, leuke cadeaus en nog veel meer!

schulp-biologische-sappenInspiratieweken

De afgelopen jaren hadden we heel veel inspiratieweken bij Miss Natural. Deze weken stonden in een bepaald thema en daar kon iedereen gratis aan deelnemen. Zo hadden we de Detox Week, Week zonder E-nummers, Oer Week, Natural Beauty Week, Super Natural Kids Week, Week zonder Suiker, Week zonder Tarwe en Groente Challenge. Op dit moment zijn we bezig met de Suikervrije Weken. ekoplaza

Miss Natural magazine

Al heel wat jaren had ik een eigen magazine op mijn doelenlijstje staan. Zo had ik in 2012 al bijna een gedrukt magazine voor Miss Natural gerealiseerd, maar is dit op het laatste moment toch niet door gegaan. Maar zoals dat gaat met mooie dromen, blijven ze terugkomen en dan wel in juli 2014 in de vorm van een online magazine! En dat is eigenlijk veel meer van deze tijd en bovendien ook nog eens super handig. Toch kwam er een paar maanden later in december 2014, na 2 online versies,  eindelijk ook een gedrukte versie en heb ik nu nummer 10 in handen. Nog iets om te vieren! Wil je ook het nieuwe Miss Natural magazine thuis ontvangen? Word dan vandaag Lucky Member en ik stuur hem naar je op per post!

air-so-pureWin leuke cadeaus t.w.v. €1.085,-

Wie jarig is trakteert! Deze maand geef ik dan ook een heleboel leuk cadeaus weg die passen binnen de Miss Natural Lifestyle. Dit zijn de 30 cadeaus waar je kans op kunt maken;

 • 5 x Clean Start 21 dagen detox t.w.v. €47,-
  Maak je lichaam schoon met een milde 21 dagen detox en voel je energieker! Inclusief 100 natuurlijke en suikervrije recepten
 • 5 x Zoya nagellakset t.w.v. €44,99
  De nagellak van Zoya bevat alleen gezonde, natuurlijk ingrediënten en is vrij van dierlijke producten.
 • 5 x Cadeaubon van Ekoplaza t.w.v. €50,-
  Doe je boodschappen bij Nederlands grootste biologische supermarktketen Ekoplaza.
 • 5 x Eerste Hulp van Schulp sappenpakket t.w.v. €30,-
  Ervaar de kracht van zuiver biologisch sap. Ontvang een pakket met 6 natuurzuivere sappen.
 • 5 x Luchtzuiverende plantenset van Air So Pure t.w.v. €25,-
  De plantenset van Air So Pure bestaat uit een Hedra Helix Wonder en een Spathiphyllum
 • 5 x Boek ‘Wedden dat het lekker is!” t.w.v. €19,95
  Door goed te eten word je groot en sterk. Topvoetballers delen in het boek “Wedden dat het lekker is” hun favorieten recepten

Met welk cadeau kan ik jou blij maken?

Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. De winnaars zijn al bekend gemaakt.

Waarmee heeft Miss Natural jou in de afgelopen 5 jaar kunnen inspireren?
Laat het mij weten onderaan in een reactie!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Annemieke V
Door

Annemieke V

op 04 Apr 2016

Van harte gefeliciteerd. Waar jij mij vooral door hebt geïnspireerd? Door mij 'te leren' hoe suikervrij te gaan leven. Vooral je ervaringsverhalen hierin en de tips/recepten hielpen me enorm! Dank!! Ga zo door!

Meike
Door

Meike

op 04 Apr 2016

Proficiat! Kom nog niet zo lang op deze site, maar alle informatie over gezond en suikervrij eten is erg nuttig. Bedankt!

Wynda
Door

Wynda

op 04 Apr 2016

Gefeliciteerd! Dat jullie nog lang hier mee door mogen gaan! Met veel tips en adviezen!

Wynda
Door

Wynda

op 04 Apr 2016

Van harte gefeliciteerd! Succes met het doorgaan op deze site!

Bo
Door

Bo

op 13 Apr 2016

Miss Natural heeft mij in die 5 jaar erg geïnspireerd en gemotiveerd om gezonder en bewuster te eten. Ik hoop nog jaren plezier te hebben van deze site en/of magazine!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading