datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

De HelloFresh box: gezond, gemakkelijk en inspirerend
15 augustus 2013 
4 min. leestijd

De HelloFresh box: gezond, gemakkelijk en inspirerend

Gezond en gemakkelijk, daar houden we van bij Miss Natural. En ook van wat nieuwe kook-inspiratie op zijn tijd, voor mij persoonlijk. Ik was dan ook dolblij dat ik de HelloFresh box mocht testen voor Miss Natural!

HelloFresh is de naam van de organisatie waar je terecht kunt voor kant-en-klare boxen vol met verse ingrediënten. Niet alleen groente en fruit, maar bijvoorbeeld ook vlees, vis, rijst en pasta. Gezond, en super lekker! Daarbij krijg je elke week nieuwe recepten met de ingrediënten uit de box, die zijn gemaakt door voedingsexperts. Zelf mocht ik de speciale ‘Annabel Langbein box’ testen.

De filosofie van HelloFresh

De naam zegt het al: bijHelloFresh draait het om verse producten, die ook nog eens heel lekker zijn. Verse producten komen direct van de leverancier in de box terecht. De selectie van de producten voor de HelloFresh Boxen begint al bij de ontwikkeling van de recepten. Er wordt bijvoorbeeld ook vaak voor groenten gekozen die niet bij iedereen bekend zijn en die je ook niet snel in de supermarkt zult terugvinden. Met HelloFresh leer je dus nieuwe producten kennen en, heel handig, er wordt meteen vertelt hoe je ze kunt bereiden. Ook wordt er rekening gehouden met de seizoenen en zijn de recepten makkelijk klaar te maken, in gemiddeld 30 minuten. Lekker, gezond, gemakkelijk en duurzaam dus!

Zo werkt het

Elke week ontwikkelt HelloFresh gezonde en lekkere recepten die een gebalanceerd en gevarieerd voedingspatroon garanderen. Je kunt kiezen uit een box met drie of een met vijf maaltijden. De passende ingrediënten voor drie of vijf complete maaltijden zijn van hoge kwaliteit en natuurlijk altijd vers.

De HelloFrsh box wordt op maandagavond gratis bij je thuis bezorgt. Na het ontvangen van de box zet je met de ingrediënten en het receptenboekje binnen 30 minuten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel.

Er zijn verschillende boxen verkrijgbaar: de Originalbox, de Veggiebox en de Topsportbox. Daarnaast kun je ook kiezen voor een Proefbox of een Fruitbox. En je hebt de mogelijkheid om eenHelloFresh box cadeau te doen aan iemand ander.

HelloFresh in de test

Ik kreeg een box van HelloFresh voor drie maaltijden, met daarbij heerlijke recepten van Annabel Langbein. De inhoud van deze box was:

  • Gegrilde zalm met aardappelen en sperziebonen met citroen
  • Gebakken kippendij met limoenblad, chilipeper en groenten
  • Paccari (een pastasoort, red.) met ricotta, spinazie en rode peper

Bij het zien van de ingrediënten en het receptenboekje liep het water me al in de mond en ik kon niet wachten om de producten klaar te maken!

Als eerste was de Paccari aan de beurt. Omdat mijn vriend geen kaas lust, heb ik hiervan twee varianten gemaakt: een met ricotta en een zonder. Allebei zeer geslaagd! Zowel mijn vriend als ik, maar ook mijn zoontje (4 jaar) hebben heerlijk gesmuld. De andere ingrediënten heb ik niet geheel volgens de bijbehorende recepten klaargemaakt. Dat wil zeggen: de kippendijen wel volgens het boekje, maar met de sperziebonen die eigenlijk voor het zalmrecept bedoeld waren. En de zalm hebben we later van de gril gegeten.

Lekker, gezond, eenvoudig en inspirerend!

Ik was blij verrast door de versheid van alle producten, zowel de groenten als het vlees en de vis. Deze waren ook merkbaar van zeer goede kwaliteit, evenals de pasta, rijst en kruiden die ook nog in het pakket zaten. De box bevatte zo’n beetje de helft van onze weekboodschappen en heeft wat dat betreft een goede ‘prijs-kwaliteit verhouding’.

Bovendien vind ik het receptenboekje bij de box echt geweldig. Het bevat lekkere, originele en gezonde recepten. Ik vond het fijn om weer eens wat nieuws te koken en heb me helemaal laten inspireren door HelloFresh en Annabel Langbein. Een bijkomend voordeel was natuurlijk dat de rest van het gezin ook lekker mee heeft genoten! In het receptenboekje staan overigens ook bij elk recept de voedingswaarden vermeld, leuke wetenswaardigheden over de ingrediënten en tips voor het bewaren als je wat over hebt. Ook erg handig dus!. Kortom: een aanrader!

Maak kans op een HelloFresh box bij Miss Natural

Miss Natural mag twee 3-maaltijden boxen van HelloFresh weggeven! Wil jij kennis maken met de heerlijke verse producten van HelloFresh? Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom en wellicht wordt de box straks bij jou thuisbezorgd!

Let op! Alleen Miss Natural leden maken kans. Je kunt bovenaan de site gratis lid worden.

Bestel je eerste box met maar liefst €10,- korting. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

Bestel bij HelloFresh met korting

Wil jij ook eens HelloFresh proberen? De Familybox of kies je liever voor een Originalbox of Veggiebox? Met Miss Natural krijg je nu korting op je eerste bestelling!

Korting: €10,- korting op je eerste én tweede box
Code: HFTEST2X10
Looptijd: 1-08 t/m 31-12-2016

Actievoorwaarden

Bij bestelling van een Original- Veggie- of Familybox krijg je op de eerste 2 boxen €10,- korting per box. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice.

Waarom zou jij blij worden van een HelloFresh box?

De 3 winnaars zijn geworden:

Jolanda V, Imke, en Soumaya.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen een HelloFresh box! Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Soumaya
Door

Soumaya

op 15 Aug 2013

Ik zou wel graag zo een box willen uitproberen. Dit wil ik omdat ik het me niet veel kan veroorloven om biologisch te kopen als 'student'. Ik weet niet of het de bedoeling is om een voorkeur door te geven, mijn voorkeur gaat naar een veggiebox, omdat ik geen vlees/vis eet!

Anne
Door

Anne

op 15 Aug 2013

Het lijkt me heerlijk om van verse en biologische producten maaltijden te maken voor mijn twee smulpaapjes, mijn man en mijzelf! Alleen de foto's geven mij al inspiratie voor heerlijke maaltijden.

Loreen
Door

Loreen

op 15 Aug 2013

Lijkt me ontzettend leuk en inspirerend om een hello fresh box opgestuurd te krijgen :) Ik ben meestal vrij creatief met koken, dus het lijkt mij erg leuk om dan ter plekke te bedenken wat ik met de ingrediënten ga maken. Super goed initiatief in ieder geval!

Aukje
Door

Aukje

op 15 Aug 2013

Ik ben benieuwd naar de HelloFresh box, het lijkt me ideaal om gezonde, gevarieerde voeding thuisbezorgd te krijgen.

Wilhelmina
Door

Wilhelmina

op 15 Aug 2013

Heb toevallig eergisteren zo'n doos besteld. Ben erg benieuwd, krijg m dinsdagavond binnen. Is de inhoud eigenlijk wel biologisch? Kan dat namelijk nergens terugvinden. En kan ik de kortingscode nog gebruiken voor een volgende box? Vind het in iig een heel leuk initiatief!!

Barbara
Door

Barbara

op 15 Aug 2013

Meteen de box besteld, met de kortingscode... Ik ben benieuwd.... Leuk! Nog een vraagje (vraag is hierboven al een keer gesteld....), maar zijn de producten biologisch?

Angela
Door

Angela

op 15 Aug 2013

Angela Kammie · Verzorgende IG bij Stichting PaletIk zou ontzettend zo'n box willen winnnen, omdat ik 1 van de ongelukkigen ben met lipoedeem wat een chronisch nog onbekend vetophopingziekte is, mede veroorzaakt door ons eten, de pil en chemische troep. Nu blijk ik o.a. ook nog eens tarwe, koemelk e.d. allergie te hebben en weet dus niet meer hoe en wat ik moet eten. Zo'n box met vooral de receptenboek zou mij hopelijk op de goede weg kunnen leiden.

Hannah
Door

Hannah

op 15 Aug 2013

Goede tip! Super initiatief! Leuk om te proberen ter ondersteuning van eten zonder suiker.. Ga zeker ook even op de website van hello fresh kijken!

dar lady
Door

dar lady

op 18 Aug 2013

leuk lijkt me dat ik vind koken steeds leuker worden vooral veel nieuwe dingen uitproberen :D

dar lady
Door

dar lady

op 18 Aug 2013

vraag me trouwens wel af hoe duur dat eigelijk is helaas hou ik niet veel over in de maand en gezond eten is duur nu kies ik ervoor zo gezond mogelijk te leven. en laat ik een hoop andere dingen zoals vakantie en dagje weg komen zeer sporadisch voor .ik voel me daardoor wel veel beter en probeer te sparen voor die dingen daarom zou ik graag zon box winnen ik kan het denkelijk normaal gesproken niet veroorlofen

Mascha
Door

Mascha

op 19 Aug 2013

Klinkt goed, zo'n HelloFresh box. Ik kan, met mijn kritische tafelgenoten van (bijna)puber dochters, wel wat goede inspiratie gebruiken! Ook het verkrijgen van goede, verse ingrediënten op deze manier klinkt fijn. Wij werken beiden en komen dus niet veel verder dan de supermarkt. Ik zou dit graag eens proberen!

Katinka
Door

Katinka

op 19 Aug 2013

Leuk initiatief! Ik heb net een kijkje genomen op de site van 'Hello Fresh'.. op de site bieden ze op het moment €20,- korting aan;)"Bestel nu en ontvang €20,- op de Originalbox of Veggiebox van HelloFresh!* *Actievoorwaarden: HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. De kortingscode is geldig bij een afname van 2 HelloFresh Boxen. De kortingscode is niet geldig op een Proefbox , Fruitbox en cadeaubon."En deze vraag zag ik een aantal keer staan, dus ook gelijk het antwoord van de site gehaald ;)"Zijn alle ingrediënten biologisch? De producten in onze box hebben niet altijd een biologisch keurmerk. We selecteren producten op basis van enkele criteria: de producten moeten vers en lekker zijn, het moet duidelijk zijn waar de producten vandaan komen en ze moeten zijn geproduceerd met respect voor de natuur, het milieu en dierenwelzijn. Dit vinden wij belangrijker dan een keurmerk en dit betekent dat niet al onze producten een biologisch keurmerk hebben. Kijk voor meer informatie over onze selectiecriteria onder het kopje filosofie. "http://www.hellofresh.nl/faq/

linda
Door

linda

op 21 Aug 2013

Hoi,WAt een leuke actie. Ik doe graag mee! Momenteel omdat ik een hersenschudding heb eb geen boodschappen kan doen. Voor mijn partner omdat hij nu boodschappen doet en moet koken maar dit nogal moeilijk vindt. En voor dadelijk als ik weer fulltime werk en weer wat tijd kan besparen dmv zo'n box. Ik wil het dus graag uitproberen!

Ilse Wolf
Door

Ilse Wolf

op 28 Aug 2013

Heel leuk! Ik ga niet gillen dat ik hem graag wil hebben omdat ik zo ziek ben. Ik ben eigenlijk vooral ontzéttend nieuwsgierig, en kan als student altijd een extraatje gebruiken!

Silke van Deelen
Door

Silke van Deelen

op 28 Aug 2013

Wat een leuke actie! Na 16 weken zwangerschap ben ik nu eindelijk weer wat minder misselijk en in staat om mijn 'oude' hobby weer op te pakken: lekker koken! Een box vol ingrediënten en heerlijke recepten komt daar uitstekend bij van pas! Ik krijg er eindelijk weer zin van om in de keuken te gaan staan :)

Kim van Zutphen
Door

Kim van Zutphen

op 11 Sep 2013

Wat een brilliant idee! Een huishouden waar beide partners fulltime werken is niet de optimale omgeving voor gezonde maaltijden. Elke dag een bezoek aan de supermarkt verleid toch altijd weer tot een extra snakje voor bij de borrel of koffie. Nu ik de laatste tijd meer aandacht besteed aan gezond en mindfull eten is deze box de ideale aanvulling voor mij. Goh wat zou ik hem graag uitproberen. Zo kan ik mijn vriend meteen laten zien dat gezond eten met veel groentes ook heel lekker kan zijn.

loreen de graaf
Door

loreen de graaf

op 14 Oct 2013

De link naar het contact formulier werkt niet. Ik vul mijn adres gegevens wel via mijn profiel aan :)

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading