datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Gezonde cupcakes van Biolicious Bakery op de Miss Natural Awards
09 april 2013 
2 min. leestijd

Gezonde cupcakes van Biolicious Bakery op de Miss Natural Awards

Cupcakes toveren een glimlach op ons allemaal, het zijn boodschappers van liefde. En ze kunnen ook prima passen in een natuurlijke levensstijl, mits ze ook gezond zijn en niet in elkaar gekunsteld zijn van chemicaliën. Roxane en Roos Young pleiten voor gezond en lekker snoepen. Dat dit mogelijk is bewijzen zij met hun bedrijf ‘Biolicious Bakery’, dat heerlijke cupcakes levert met louter biologische ingrediënten. En wie naar de Miss Natural Awards komt, kan proeven van deze gezonde cupcakes!

Biolicious Bakery

Biolicious Bakery werd opgericht door de zussen Roxane en Roos Young. Allebei hebben ze altijd al een zwak voor zoet gehad. Maar op een gegeven moment kwamen ook zij erachter dat suiker nou niet bepaald prettig is voor je lichaam en geest. De trek naar zoet bleef echter. “Als Sugarholic heb ik ontdekt dat ik na de 37e stoppoging, gewoon geen leven zonder zoet kan of wil voorstellen”, vertelt Roxane. En daarom ging ze op zoek naar een oplossing. Deze zoektocht resulteerde in de meer dan smakelijke cupcakes van Biolicious Bakery. “Ik ben hier om je te vertellen dat je jezelf niets hoeft te onthouden, je mag je nog steeds te buiten gaan maar dan wel met de gezonde varianten, zodat je voorgoed vaarwel kunt zeggen tegen de strijd, het schuldgevoel en de extra chocoladerollen!”Zus Roos kon zich nooit voorstellen dat biologische cupcakes lekkerder zouden smaken dan “de real deal”, maar van dat idee is ze inmiddels afgestapt. “Door de Culinaire reis die ik de afgelopen jaren heb afgelegd in vele toprestaurants, patisserieën en ook in London & New York de beroemdste Cupcakes heb mogen proeven, heb ik geleerd dat kwaliteit, verse producten en ook biologische ingrediënten een enorme invloed hebben op wat je eet”, laat zij weten.

Logisch: biologisch

Biolicious Bakery gebruikt Biologische, meel, boter, eieren en ‘suiker’. Waarom Biologisch? Biologische producten zijn Puur, dus zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen, pesticiden en andere additieven. Niet-biologische producten bevatten allerlei synthetische en chemische stoffen, waaronder heel wat toxische stoffen die giftige afvalstoffen in ons lichaam vasthouden. Reden genoeg voor de meiden om hier geen gebruik van te maken.

“Omdat het een grote uitdaging is om gezond te zijn in de wereld van vandaag, willen wij je graag de middenweg tonen. Je hoeft geen nee te zeggen tegen al het lekkers waar je dagelijks mee wordt verleid. Je mag volmondig ‘Ja’ zeggen maar dan wel tegen een Biolicious Cupcakeje! Biolicious Bakery laat je proeven van de zoete Hemel, zonder het schuldgevoel achteraf en laat je beseffen dat gezond ook lekker of zelfs lekkerder kan zijn dan de reguliere Zoetheden.”

Biolicious Bakery bij de Miss Natural Awards

Na dit verhaal over cupcakes, loopt het water je waarschijnlijk in de mond en kun je, net als ik, vast niet wachten tot je ze mag proeven. Zorg daarom dat je aanwezig bent bij de Miss Natural Awards 2013 op 20 april. De meiden van biolicious Bakery zullen deze dag aanwezig te zijn om je te laten smullen. Tijdens de lunch zijn ze aanwezig om je kennis te laten maken met hun overheerlijke gezonde cupcakes, maar er zullen ook lekkere prijzen worden verloot onder alle  aanwezigen. Zorg dus dat je erbij bent!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2013?

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Mirjam
Door

Mirjam

op 09 Apr 2013

Zin in de 20e, hier lekker van snoepen! Sowieso zin in de hele dag, daar heb ik de lange reis (vanuit Maastricht) wel voor over!

Roxane
Door

Roxane

op 10 Apr 2013

Na de lange reis zullen de Cupcakes voor je klaar staan!

Mayke
Door

Mayke

op 10 Apr 2013

Gezellig Mirjam zien we je dan :)

Lillian
Door

Lillian

op 09 Apr 2013

Ze stonden afgelopen weekend, net al ik, op de Zuid Nederlandse beurs in Eindhoven. Ik heb toen een cupcake mogen proeven en ze zijn de lekkerste cupcakes die ik ooit geproefd heb! Nu nog meer zin in de 20e, kan ik ze weer proeven!

Roxane
Door

Roxane

op 10 Apr 2013

Dankje Lillian, tot de 20ste weer!

nicole vrehen
Door

nicole vrehen

op 09 Apr 2013

mmmmmm volgens mij moeten we de dagen van te voren maar niets meer eten hahahaha anders past al dat lekkers erniet in. @mirjam ik kom vanuit sittard :-)

Roxane
Door

Roxane

op 10 Apr 2013

Haha, dat klopt hou genoeg ruimte over want deze wil je niet missen!

Mayke
Door

Mayke

op 10 Apr 2013

Je kan ook een doosje mee naar huis nemen Nicole, kun je er samen met je gezin 's avonds of de dag er na nog van genieten :) ze zijn zooo lekkerrr

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading