Gratis magazine voor jou!
Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips voor jouw natuurlijke levensstijl en groei!

Page content

article content

Gezonde cupcakes van Biolicious Bakery op de Miss Natural Awards

Cupcakes toveren een glimlach op ons allemaal, het zijn boodschappers van liefde. En ze kunnen ook prima passen in een natuurlijke levensstijl, mits ze ook gezond zijn en niet in elkaar gekunsteld zijn van chemicaliën. Roxane en Roos Young pleiten voor gezond en lekker snoepen. Dat dit mogelijk is bewijzen zij met hun bedrijf ‘Biolicious Bakery’, dat heerlijke cupcakes levert met louter biologische ingrediënten. En wie naar de Miss Natural Awards komt, kan proeven van deze gezonde cupcakes!

Biolicious Bakery

Biolicious Bakery werd opgericht door de zussen Roxane en Roos Young. Allebei hebben ze altijd al een zwak voor zoet gehad. Maar op een gegeven moment kwamen ook zij erachter dat suiker nou niet bepaald prettig is voor je lichaam en geest. De trek naar zoet bleef echter. “Als Sugarholic heb ik ontdekt dat ik na de 37e stoppoging, gewoon geen leven zonder zoet kan of wil voorstellen”, vertelt Roxane. En daarom ging ze op zoek naar een oplossing. Deze zoektocht resulteerde in de meer dan smakelijke cupcakes van Biolicious Bakery. “Ik ben hier om je te vertellen dat je jezelf niets hoeft te onthouden, je mag je nog steeds te buiten gaan maar dan wel met de gezonde varianten, zodat je voorgoed vaarwel kunt zeggen tegen de strijd, het schuldgevoel en de extra chocoladerollen!”Zus Roos kon zich nooit voorstellen dat biologische cupcakes lekkerder zouden smaken dan “de real deal”, maar van dat idee is ze inmiddels afgestapt. “Door de Culinaire reis die ik de afgelopen jaren heb afgelegd in vele toprestaurants, patisserieën en ook in London & New York de beroemdste Cupcakes heb mogen proeven, heb ik geleerd dat kwaliteit, verse producten en ook biologische ingrediënten een enorme invloed hebben op wat je eet”, laat zij weten.

Logisch: biologisch

Biolicious Bakery gebruikt Biologische, meel, boter, eieren en ‘suiker’. Waarom Biologisch? Biologische producten zijn Puur, dus zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen, pesticiden en andere additieven. Niet-biologische producten bevatten allerlei synthetische en chemische stoffen, waaronder heel wat toxische stoffen die giftige afvalstoffen in ons lichaam vasthouden. Reden genoeg voor de meiden om hier geen gebruik van te maken.

“Omdat het een grote uitdaging is om gezond te zijn in de wereld van vandaag, willen wij je graag de middenweg tonen. Je hoeft geen nee te zeggen tegen al het lekkers waar je dagelijks mee wordt verleid. Je mag volmondig ‘Ja’ zeggen maar dan wel tegen een Biolicious Cupcakeje! Biolicious Bakery laat je proeven van de zoete Hemel, zonder het schuldgevoel achteraf en laat je beseffen dat gezond ook lekker of zelfs lekkerder kan zijn dan de reguliere Zoetheden.”

Biolicious Bakery bij de Miss Natural Awards

Na dit verhaal over cupcakes, loopt het water je waarschijnlijk in de mond en kun je, net als ik, vast niet wachten tot je ze mag proeven. Zorg daarom dat je aanwezig bent bij de Miss Natural Awards 2013 op 20 april. De meiden van biolicious Bakery zullen deze dag aanwezig te zijn om je te laten smullen. Tijdens de lunch zijn ze aanwezig om je kennis te laten maken met hun overheerlijke gezonde cupcakes, maar er zullen ook lekkere prijzen worden verloot onder alle  aanwezigen. Zorg dus dat je erbij bent!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2013?

 

 

GRATIS MAGAZINE t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Je kunt je elk moment weer afmelden
Deel jouw mening

Comment Section

8 reacties op “Gezonde cupcakes van Biolicious Bakery op de Miss Natural Awards


Door nicole vrehen op 9 april 2013

mmmmmm volgens mij moeten we de dagen van te voren maar niets meer eten hahahaha anders past al dat lekkers erniet in.
@mirjam ik kom vanuit sittard 🙂


Door Roxane op 10 april 2013

Haha, dat klopt hou genoeg ruimte over want deze wil je niet missen!


Door Mayke op 10 april 2013

Je kan ook een doosje mee naar huis nemen Nicole, kun je er samen met je gezin ’s avonds of de dag er na nog van genieten 🙂 ze zijn zooo lekkerrr


Door Lillian op 9 april 2013

Ze stonden afgelopen weekend, net al ik, op de Zuid Nederlandse beurs in Eindhoven. Ik heb toen een cupcake mogen proeven en ze zijn de lekkerste cupcakes die ik ooit geproefd heb!
Nu nog meer zin in de 20e, kan ik ze weer proeven!


Door Roxane op 10 april 2013

Dankje Lillian, tot de 20ste weer!


Door Mirjam op 9 april 2013

Zin in de 20e, hier lekker van snoepen! Sowieso zin in de hele dag, daar heb ik de lange reis (vanuit Maastricht) wel voor over!


Door Roxane op 10 april 2013

Na de lange reis zullen de Cupcakes voor je klaar staan!


Door Mayke op 10 april 2013

Gezellig Mirjam zien we je dan 🙂

Plaats een reactie


*