10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Kijk jij het TV programma Niets Liever Dan Een Kind op SBS6?
01 oktober 2019 
1 min. leestijd

Kijk jij het TV programma Niets Liever Dan Een Kind op SBS6?

Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland en België veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om die vurige kinderwens te vervullen, maar die trajecten vergen vaak veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen.

Met je kinderwens op TV

In Niets Liever Dan Een Kind volgt presentatrice Leonie ter Braak 4 stellen en 2 alleenstaanden voor wie zwanger worden nog niet zo eenvoudig is. Ze volgde deze personen anderhalf jaar lang door de ziekenhuisgangen, in de wachtkamers maar ook thuis bij hen op de bank. Ze vond het erg belangrijk om het gevecht, het doorzettingsvermogen en het verdriet van deze mensen te laten zien.

Het programma brengt het lastige traject in beeld. Sommige kinderwensen zullen slagen, terwijl andere een teleurstelling te verwerken krijgen. De hoofdpersonen uit het programma zullen ook op verschillende momenten tijdens het traject bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen.

Na vier jaar eindelijk zwanger?

Zo proberen Lisette (35) en Dennis (34) al jaren zwanger te worden, maar na meerdere medische onderzoeken en vele teleurstellingen is het nog steeds niet gelukt. Het stel wijkt uit naar een kliniek in Duitsland waar gepoogd wordt om voor de dertiende keer een embryo terug te plaatsen.

Onbekende spermadonor

Ook de kinderwens van de vrijgezelle Marleen (36) is groot. Zo groot dat ze een spermadonor vond. Ze ontmoet de onbekende man in een hotel en tijdens deze eerste ontmoeting zal Marleen gelijk besluiten wel of niet te insemineren.

Vervelende opmerkingen van buitenaf

Lisa (29) en Rob (36) uit Leende blijven hopen op een wonder want na zoontje Luá lijkt een tweede kind heel ver weg: Rob blijkt sterk verminderd vruchtbaar. Een enorme tegenslag voor het koppel want daarmee worden de gevoelens dat hun gezin nog niet helemaal compleet is alleen maar sterker. Niet iedereen in hun omgeving snapt dat gevoel en dat zorgt voor onbegrip.

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.