datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Kijk jij het TV programma Niets Liever Dan Een Kind op SBS6?
01 oktober 2019 
1 min. leestijd

Kijk jij het TV programma Niets Liever Dan Een Kind op SBS6?

Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland en België veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om die vurige kinderwens te vervullen, maar die trajecten vergen vaak veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen.

Met je kinderwens op TV

In Niets Liever Dan Een Kind volgt presentatrice Leonie ter Braak 4 stellen en 2 alleenstaanden voor wie zwanger worden nog niet zo eenvoudig is. Ze volgde deze personen anderhalf jaar lang door de ziekenhuisgangen, in de wachtkamers maar ook thuis bij hen op de bank. Ze vond het erg belangrijk om het gevecht, het doorzettingsvermogen en het verdriet van deze mensen te laten zien.

Het programma brengt het lastige traject in beeld. Sommige kinderwensen zullen slagen, terwijl andere een teleurstelling te verwerken krijgen. De hoofdpersonen uit het programma zullen ook op verschillende momenten tijdens het traject bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen.

Na vier jaar eindelijk zwanger?

Zo proberen Lisette (35) en Dennis (34) al jaren zwanger te worden, maar na meerdere medische onderzoeken en vele teleurstellingen is het nog steeds niet gelukt. Het stel wijkt uit naar een kliniek in Duitsland waar gepoogd wordt om voor de dertiende keer een embryo terug te plaatsen.

Onbekende spermadonor

Ook de kinderwens van de vrijgezelle Marleen (36) is groot. Zo groot dat ze een spermadonor vond. Ze ontmoet de onbekende man in een hotel en tijdens deze eerste ontmoeting zal Marleen gelijk besluiten wel of niet te insemineren.

Vervelende opmerkingen van buitenaf

Lisa (29) en Rob (36) uit Leende blijven hopen op een wonder want na zoontje Luá lijkt een tweede kind heel ver weg: Rob blijkt sterk verminderd vruchtbaar. Een enorme tegenslag voor het koppel want daarmee worden de gevoelens dat hun gezin nog niet helemaal compleet is alleen maar sterker. Niet iedereen in hun omgeving snapt dat gevoel en dat zorgt voor onbegrip.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading