datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Win een natuurlijke schoonheidsbehandeling bij Mooladhara
10 mei 2014 
3 min. leestijd

Win een natuurlijke schoonheidsbehandeling bij Mooladhara

Het begon allemaal met natuurlijk eten. Maar toen ik merkte dat dit zo’n goed effect had op mijn lichamelijke en geestelijk gezondheid, ging ik verder kijken. Na de keukenkastjes was de badkamer aan de beurt voor een make-over. Voor mijn lichaamsverzorging en mijn make-up gebruik ik nu zoveel mogelijk natuurlijke producten. En gelukkig zijn er ook steeds meer schoonheidsspecialisten die de voordelen hiervan hebben ontdekt!

Zo mocht ik onlangs een heerlijke schoonheidsbehandeling ervaren bij Mooladhara, de praktijk van natuurlijke schoonheidsspecialist Annette Uijterlinde in Hendrik-Ido-Ambacht. Heerlijk! Ik kwam er helemaal ontspannen en ‘schoon’ vandaan. Zou jij dit ook eens willen meemaken? Dat komt mooi uit, want Miss Natural mag zo’n fijne behandeling weggeven!

Puur natuur ontspannen

Mooladhara is de praktijk Annette Uijterlinde te Hendrik-Ido-Ambacht. De praktijk bevindt zich aan de achterkant van haar huis, waar een hele fijne ontspannende sfeer heerst. Annette is natuurlijk schoonheidsspecialiste en maakt bij haar behandelingen gebruik van de producten van Lakshmi. Deze zijn bio–ecologisch gecertificeerd en vinden hun oorsprong in de eeuwenoude en beproefde wijsheid van de Ayurveda. De producten zijn aardolie-vrij, niet getest op dieren en bereid zonder genetische manipulatie. 100% puur natuur!

Door een aantal vragen te beantwoorden (onder meer over je huid en je leefstijl) aan het begin van een behandeling stelt Annette vast welk type je bent volgens de Ayurveda. Aan de hand daarvan kiest ze de juiste producten uit voor de behandeling die daarop volgt. Andere belangrijke uitgangspunten van Mooladhara zijn:

  • ieder mens is uniek
  • uiterlijk en innerlijk zijn met elkaar verbonden
  • respect voor mens, dier en milieu

Mijn behandeling bij Mooladhra

De behandeling die ik kreeg van Annette heet ‘Beauty concept+‘. Deze begon met het doornemen van een vragenlijst om te kijken welk type ik zou zijn volgens de Ayurveda. Annette vertelde me dat ik overwegend ‘Pitta’ en daar werd dan ook mijn behandeling op afgesteld. Een behandeling met producten voor ‘het pitta type’ is gericht op ontspanning en het afvoeren van afvalstoffen.

Aan het begin van de behandeling werd ik gedemagnetiseerd door Annette, om alle negatieve energie af te voeren. Daarna ging ik op de behandelstoel, waar ik ook een voetenbad met aromatische badolie kreeg. Annette gaf me een hoofdmassage en hoofdhuidmassage. Daarna ging ze verder met een gezichtsbehandeling, die onder meer bestond uit een oppervlaktereiniging met melk&lotion, wenkbrauwen epileren, een peeling en vervolgens een stoombad. Tijdens het stoombad kreeg ik bovendien een heerlijke voetmassage, waarbij een aantal drukpunten behandeld werden om mijn lichaam te stimuleren afvalstoffen af te voeren.

Na het stomen ging Annette verder met de gezichtsbehandeling en werden er wat onzuiverheden verwijderd. Deze werd vervolgd door een zeer fijne decolleté-, gezichts- en schoudermassage, waarbij ook de ‘marmapunten’ (deze zijn vergelijkbaar met de Chinese acupunctuurpunten: ieder marmapunt heeft een verbinding met een bepaald orgaan of (energetische) lichaamsfunctie, red.) in het gezicht behandeld werden. Dit was zo ontspannend dat ik moest uitkijken dat ik niet in slaap viel!

Hierna kreeg ik nog een lekker gezichtsmasker, en tijdens het intrekken van het masker werden mijn armen en handen gemasseerd. Nadat het masker eraf was, kreeg ik ten slotte een crème aangebracht.

Als afsluiter van de behandeling werd mijn aura schoongemaakt, met het doel resterende ‘energetische rommel’ te verwijderen en me te helpen om goed te aarden. Hier kwam ik helemaal van bij, heel handig wanneer je na een 2 uur durende behandeling nog naar huis moet rijden! Ook werd mij aangeraden veel water te blijven drinken, om het afvoeren van de afvalstoffen te bevorderen.

Win een natuurlijke schoonheidsbehandeling bij Mooladhara

Wil jij ook zo’n heerlijke behandeling ervaren, geheel afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid en huidtype? Dat kan! Miss Natural mag een twee uur durende wellness behandeling van Mooladhara weggeven aan haar leden! Hoe maak je kans? Geef in een reactie onder dit artikel aan waarom jij een natuurlijke schoonheidsbehandeling hebt verdiend en wie weet lig jij straks wel geheel ontspannen op de behandelstoel van Mooladhara!

Let wel op: zorg ervoor dat bij jouw ledenprofiel je adresgegevens staan vermeld, zodat je de prijs toegestuurd kan krijgen als je een van de winnaars bent. Deze gegevens zijn niet zichtbaar voor iedereen.

Korting voor Miss Natural leden

Niet gewonnen, of kun je niet wachten tot de winactie voorbij is? Speciaal voor Miss Natural leden geeft Mooladhara korting! Voor de twee uur durende wellness behandeling zoals hierboven beschreven betaal je normaal gesproken €80,- . Miss Natural leden betalen nu slechts €60,-! Neem hiervoor contact op met Annette Uijterlinde van Mooladhara en geef aan dat je gebruik wilt maken van de Miss Natural leden korting. Deze korting is geldig tot 1 juli 2014.

Waarom heb jij een natuurlijke schoonheidsbehandeling verdiend?

De winnaar is geworden:

Nine. Gefeliciteerd, jij mag gaan genieten van een heerlijke twee uur durende wellness behandeling van Mooladhara!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Mieke van Rijn-Remans
Door

Mieke van Rijn-Remans

op 10 May 2014

Het idee dat ik lekker kan ontspannen en ook nog energetische rommel kwijt kan raken spreekt mij erg aan. Genoeg rommel aanwezig namelijk. Aarden lukt me dan vast nog beter.

Anita H.
Door

Anita H.

op 10 May 2014

Voordat ik werkloos raakte (dat ben ik nu ongeveer anderhalf jaar) bezocht ik om de 6 weken een schoonheidsspecialiste. Vond ik ook nodig; ik heb echt een probleemhuid. Nu moet ik mijn prioriteiten anders stellen. Aan verzorging besteed ik best wel voldoende aandacht. Maar zo'n extraatje (zo zie ik dat inmiddels)..... Ja, daar ben ik eigenlijk wel weer eens aan toe.

Luus
Door

Luus

op 11 May 2014

Ik zou heel graag deze behandeling willen om mijzelf een keer goed te verwennen. Sinds eind vorig jaar ben ik overspannen, maar nu heel hard aan het werk met mijzelf. Goede voeding en beweging is niet het enige belangrijke. Ik heb geleerd dat stress nog lichaam echt kapot kan maken en letterlijk alles was van slag. Door intensieve therapie en weer leren naar mezelf te luisteren gaat het nu al stukken beter. Dit zou voor mij echt een traktatie zijn. Even 2 uur heerlijk ontspannen.

Mirjam
Door

Mirjam

op 11 May 2014

Wat is er nu fijner dan een schoonheidsbehandeling die én helemaal wordt afgestemd op jou eigen persoon én helemaal verantwoord is op biologisch vlak. Daarbij ben ik altijd aan het zoeken naar een geschikt product voor, met name, de huid van mijn gezicht. Wellicht kunnen ze me bij Mooladhara een verlossend advies geven. Lieve groet, Mirjam

Karin
Door

Karin

op 11 May 2014

Dat klinkt heerlijk! Meer dan wimpers en wenkbrauwen verven/epileren laat ik nooit doen, maar dit wil ik wel eens ervaren! :-)

Celine
Door

Celine

op 12 May 2014

Ik begin deze week met mijn examens, en zou daarna wel wat ontspanning kunnen gebruiken!

M
Door

M

op 21 May 2014

Het lijkt me geweldig om iemand hiermee te verrassen, iemand die het in mijn ogen verdiend heeft!!

Aveline
Door

Aveline

op 21 May 2014

Na een lever- en een darm detox ben ik van binnen weer helemaal schoon. Als de buitenkant nu ook nog een kans krijgt om in harmonie te komen met de binnenkant ben ik klaar voor een zomer vol kinderen die trouwen, verhuizen, naar het buitenland vertrekken en daarbij mijn hulp nodig hebben. Met eerst wat aandacht voor mezelf kan ik er vast beter tegenaan!

Thea
Door

Thea

op 21 May 2014

Figuurlijk zit ik goed in mijn vel, maar letterlijk? Dat kan van top tot teen nog stukken beter. Kom maar op met die mooie behandeling, afgestemd op mijn persoonlijkheid en huidtype. Daarvoor rijd ik graag een blokje om. En wie weet wat Annette, behalve mijn huid, nog meer weet op te schonen. Ik deel het graag!

elisa
Door

elisa

op 21 May 2014

Ik heb geen spannend verhaal of iets, zou graag een schoonheidsbehandeling ondergaan. Ben allergisch voor conserveringsmiddelen in cosmetica dus misschien is deze behandeling wellicht iets voor mij.

Jenny Linders
Door

Jenny Linders

op 21 May 2014

Dit lijkt mij echt erg lekker, ik gun mezelf nooit rust. Ik doe alles met veel liefde en plezier voor een ander en maar ik ben de laatste tijd mezelf een beetje vergeten. Wat lijkt mij het lekker om even 2 uur tijd voor mezelf te hebben en effe genieten.

Didi
Door

Didi

op 21 May 2014

Ik ben bijna klaar met mijn examens en het lijkt me heerlijk om (eindelijk) even lekker te ont-stressen…

tine wesselson
Door

tine wesselson

op 21 May 2014

waarom zou ik dit wel willen winnen? gewoon, omdat ik weet dat het goed is voor mij, en voor iedereen het helpt je beter in je vel te zitten, met alle goede gevolgen van dien het is heerlijk dus ik hoop dat ik aan de beurt ben ik duim !!

Janneke
Door

Janneke

op 21 May 2014

Na in dit jaar twee mislukte ivf-pogingen achter de rug te hebben, zou deze behandeling voor mij een mooie bijdrage leveren aan het terug in balans komen. Zowel fysiek als mentaal is dit proces loodzwaar en is het elke keer weer zoeken naar manieren om bij mezelf terug te komen. In het najaar volgt poging 3 en hiervoor wil ik natuurlijk optimaal schoon en ontspannen zijn! Zeer welkom dus en alleen de gedachte al; heerlijk!

Gerda
Door

Gerda

op 21 May 2014

Een luxe moment voor mezelf...heerlijk lijkt me dat..heb het ooit een keer in mijn leven meegemaakt .. en het is dat ik geen geld ervoor heb..maar dit is echt een mamamoment..ik ben al een stuk gezonder gaan eten en ik wil mezelf weleens verwennen maar doe dit nooit..

Anita Hoving
Door

Anita Hoving

op 22 May 2014

Zoals velen voor mij heb ik ook een verhaal...uiteraard... Eigenlijk heb ik de neiging dit niet voor mezelf te willen vragen, vanuit de gedachte dat andersmans verhalen altijd erger zijn, anderen zo'n behandeling meer verdienen en/of nodig hebben.... Misschien is dàt wel de grootste reden waarom ik denk dit nu wel eens te willen vragen, voor mezelf....tòch ook eens aan mezelf denken..

Miranda Crawford
Door

Miranda Crawford

op 22 May 2014

Toen ik alle reacties las vond ik dat iedereen de behandeling verdiende behalve mezelf.

Denice
Door

Denice

op 23 May 2014

Ik was al een tijd van plan om een 'natuurlijke' schoonheidsspecialiste te zoeken. Ik gun het mezelf eigenlijk nooit.... En aangezien ik al een poos 'schoon eet', past dit er wel bij...

Nine
Door

Nine

op 24 May 2014

Goedemiddag! Wat een super gave actie! Ik zou deze ook graag willen winnen, want ondanks dat ik nu ruim een jaar bezig ben met bewust en gezond eten/drinken en ook al met een aantal dingen van de miss natural site heb mee gedaan, blijft de huid van mijn gezicht onrustig en onregelmatig... Ik zou heel graag allemaal afvalstoffen en energetische rommel kwijt willen en tips voor de natuurlijke verzorging van mijn huidtype willen ontvangen.mvg Nine

Annette
Door

Annette

op 16 Jun 2014

Gefeliciteerd met je prijs Nine! We zien je binnenkort graag in de praktijk! Groetjes, Annette

Regina
Door

Regina

op 25 May 2014

Het lijkt mij heerlijk om mijzelf een keer te laten verwennen, en deskundig advies te krijgen wat voor middelen het beste voor mijn huid werken omdat ik een overgevoelige huid hebt. Tja wie wil dit nou niet winnen.

Joyce
Door

Joyce

op 25 May 2014

In m'n dagelijks leven zorg ik elke dag voor anderen. Zowel op t werk als thuis. Van beroep ben ik Verzorgende IG in de ouderenzorg. Wat in de huidige tijd behoorlijk wat stress met zich meebrengt. Veel ellende wat je meemaakt en vooral ook absorbeert. Aarden en afschermen gaat soms niet zoals t moet. Daarom zou t heerlijk zijn voor eens een echt verwenmomentje voor mezelf en daarbij de negatieve input te kunnen lozen.

Iraida
Door

Iraida

op 27 May 2014

Hi, Sinds mijn 33 ste jaar struggel ik met mijn huid. Eerlijk gezegd was ik niet consequent bezig met gezonde voeding. En daardoor merk ik dat het heel belangrijk is om gezond te eten en drinken. Maar eerlijk, het is ook een gen wat je moet hebben. Mijn familie heeft geen gave strakke huid en dat zie ik aan mijn tantes en moeder. Grove porien zijn mijn grootste zorg en is reinigen heel belangrijk. Maar ik sla soms door en teveel reinging brengt weer andere zorgen met zich mee. Ik wil hier wel een wijze les van opsteken en natuurlijk ook lekker genieten

Babs
Door

Babs

op 31 May 2014

Zo een beautybehandeling ken ik niet, dit is echt een totaalconcept. Resterende energetische rommel mag bij mij wel weg, met mijn medicijngebruik ivm met chronische hoofd en rugpijn voel ik dat ik op een bepaald moment een flinke migraine aanval krijg en dan moet die troep er gewoon uit. De behandeling is zo bijzonder omdat hij je hele lichaam aanpakt, ik denk dat ik er zeker baat bij zal hebben... nu nog die darmen van mij onder controle krijgen. (zij nemen de voedingsstoffen niet goed op, vertelde en homeopaat mij destijds) Ja, dit wil ik graag ervaren!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading