datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Interview Eva de Beijer in Light Koken magazine
29 mei 2012 
3 min. leestijd

Interview Eva de Beijer in Light Koken magazine

Interview Eva de Beijer in Light Koken magazineHalf februari had ik een interview voor Light koken. Het was een heel leuk gesprek over voeding en passie!

Het hele interview is vanaf vandaag te lezen in het nieuwste nummer van dit mooie magazine met deze maand als thema “Living the good life”. Dat is precies waar ik van houd, eten en genieten!

Niet krampachtig over eten doen, maar bewuste keuzes maken.

Belangrijk is ook om te genieten van voeding die minder goed voor je is, daarmee bedoel ik dat je jezelf geen schuldgevoel moet aanpraten als je eens een keer uit de bant springt, gewoon genieten! Als de basis goed is, dan ben je goed bezig.

Citaat interview voor Light koken

“Verder eet ik vooral vers, onbewerkt en het liefst biologisch. Ik vermijd de voorverpakte producten met verdachte toevoegingen. Mijn tweeling van twee jaar krijgt enkel biologische producten. Ik geef ze niets uit een potje maar bereid alle maaltijden zelf. Zelf eet ik voor ongeveer zeventig procent biologisch. Daarnaast ben ik flexitariër. Ik eet wel vlees en vis, maar heel weinig.” Lees hier het hele interview.

Passie voor puur natuur

Light koken staat vol recepten

Geniet je van lekker eten maar wil je ook gezond leven? Gezond eten heeft wat Light koken betreft niets te maken met karige afvalshakes of strenge diëten. Van gezonde voeding kun je namelijk ook gewoon genieten. Light koken staat iedere maand weer bomvol recepten die makkelijk te maken zijn en waarmee elke maaltijd een succes wordt. Van ontbijt tot avondeten tot snacks voor tussendoor, want ja, ook die mogen natuurlijk ook.

Gezond junk food en superfoods

De ingrediënten van de recepten kiest de redactie zorgvuldig uit. Daarbij letten zij op de calorieën maar ook zeker op de hoeveelheid vezels, vitaminen en mineralen. Ook staat er bij elk recept hoeveel calorieën een gerecht bevat, of het koolhydraatarm, vegetarisch of glutenvrij is. Elke maand restylen ze junk food tot een gezondere variant, zetten ‘superfoods’ in de spotlights en wordt uitgelegd waarom juist die zo belangrijk voor je zijn.

Stap-voor-stap kooktechnieken

Volg ‘kookles’ van Light koken-kok Angie Bischops en leer stap-voor-stap kooktechnieken en gerechten maken. Ook geeft Light koken kooktips, informatie over eten, nieuwtjes op culinair gebied en laten ze je handige keukentools zien die het koken nóg leuker en makkelijker maken.

Light koken is meer dan koken alleen

Elke maand zijn er weer nieuwe sporttips en feel-goodweetjes om je te helpen op een gezonde manier van het leven te genieten. Daarnaast vind je leesvoer in de vorm van interviews en reportages. Hierin probeert de redactie workshops, sporten en andere doe-dingen voor je uit. Altijd handig om iets van op te steken.

Zalmpizza, kokosijs en citroenlimonade

Naast het interview met Eva de Beijer van Miss Natural staan er 67 zonnige recepten in zoals spinaziesoep, pasta pesto, zalmpizza, kokosijs en citroenlimonade. Maar ook 4 verschillende recepten met superfood havermout en fruitige verleidingen als ijs en cocktails.

10 x Light koken cadeau!

Speciaal voor Miss Natural leden mag ik 10 x Light koken cadeau geven. Zo kun je zelf de heerlijke recepten maken uit dit “Living the good life” nummer en uiteraard mijn interview lezen. Wat moet je doen om kans te maken? Laat mij weten wat jouw ultieme zomerrecept is en laat je reactie hier achter. Wees creatief! Je mag ook foto’s uploaden via de Facebook comment of een filmpje opnemen… ik ben benieuwd!

Let op! Alleen Miss Natural leden maken kans. Je kunt hier gratis lid worden.

Wat is jouw ultieme zomerrecept?

Met tips en adviezen om natuurlijk zwanger te worden

Boek met tips en adviezen om natuurlijk zwanger te worden

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Miranda
Door

Miranda

op 30 May 2012

Mijn zomergerecht is een koude pasta met rucola, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitjes, mozzarella en pomodoritomaatjes. Smullen! : )

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 02 Jun 2012

JAAA! Koude pastasalade is heerlijk!

Esther
Door

Esther

op 01 Jun 2012

Mijn favoriete zomerrecept: witlofsalade met witlof, stukjes verse ananas, rozijnen, stukjes appel, walnoten en gerookte kipfilet. Aanmaken met een sausje van yoghurt, kerriepoeder en een heel klein beetje gembersiroop en geserveerd met een dikke plak zuurdesembrood. Heerlijk, de zomer op je bord en supergezond!

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 02 Jun 2012

Deze variant ken ik nog niet, maar lijkt mij heerlijk! Ga ik zeker eens maken...

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek 'Dansen tussen Vuur & Water' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.
Boek Eva van Zeeland

reading