arrow_drop_up arrow_drop_down
5 januari 2015 

15 Nieuwe Recepten, Eetschema en Boodschappenlijstje

Lucky Members ontvangen elke maand een eetschema, met 15 natuurlijke recepten en een boodschappenlijstje. Je kunt kiezen uit 5 verschillende ontbijtrecepten, 5 lunchrecepten en 5 dinerrecepten waarmee je de hele maand kunt variëren. Zo leer je nieuwe recepten kennen en wordt natuurlijk leven en biologisch eten een stuk eenvoudiger!

Suikervrij en zonder pakjes en zakjes

De recepten zijn allemaal suikervrij, te maken zonder pakjes & zakjes en foute e-nummers. Er worden soms zuivel- en vleesvervangers gebruikt en enkele gerechten zijn wel met vlees of vis. De gebruikte ingrediënten zijn zoveel mogelijk vers en uit het seizoen. Bovendien zijn het ook eenvoudig te maken recepten met maximaal 10 ingrediënten!

Natural Plan Januari

Vanaf vandaag is het Natural Plan van januari beschikbaar voor Lucky Members.

Het eetschema bevat de volgende 15 recepten;

  1. Havermout, Banaan, Noten & Honing
  2. Pompoen Peer Smoothie
  3. Appel Bleekselderij Kiwi Smoothie
  4. Bananen Walnoot Brood
  5. Griekse Yoghurt met Kiwi
  6. Kastanje Champignon Soep
  7. Gekleurde Koolsalade
  8. Eiersalade
  9. Panini Geitenkaas Tomaat & Spinazie
  10. Quinoa Groente Salade
  11. Aardappel Boontjes Salade
  12. Lasagna met Courgette & Spinazie
  13. Geroosterde Maïskolven
  14. Gevulde Zoete Aardappel (zie recept)
  15. Romige Tomaten Soep

De recepten zijn allemaal suikervrij, te maken zonder pakjes & zakjes en foute e-nummers. De gebruikte ingrediënten zijn zoveel mogelijk vers en uit het seizoen. Bovendien zijn het ook eenvoudig te maken recepten met maximaal 10 ingrediënten! Ik geef je alvast een recept cadeau om dit weekend nog te kunnen maken.

Recept Gevulde Zoete Aardappel

Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 zoete aardappels
  • 50 gram fetakaas
  • 25 gram zwarte olijven
  • 25 gram zongedroogde tomaten
  • 1 hand verse peterselie
  • ½ theelepel gedroogde oregano
  • 1 eetlepel olijfolie
  • zout en versgemalen peper

Zo maak je het klaar;

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Prik met een vork meerdere malen in de aardappels. Leg ze op de middelste rek in de oven op een stuk aluminiumfolie.
  3. Bak de zoete aardappelen in ongeveer 45-60 minuten gaar.  Haal uit de oven en laat ze even staan totdat te hanteren zijn.
  4. Terwijl de zoete aardappels in de over liggen, maak je de topping in een schaal. Snij de fetakaas in kleine blokjes, snij de olijven en zongedroogde tomaten in kleine stukjes en voeg daarbij de fijngehakte verse peterselie, oregano en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Halveer de zoete aardappelen in de lengte, vul met het fetamengsel en serveer!

Handig boodschappenlijstje

Bij elk Natural Plan zit een boodschappenlijstje. Op het boodschappenlijstje staat de hoeveelheid ingrediënten van alle 15 recepten om ze 1 x te kunnen maken. Je kunt naar eigen wens vlees, vis of kaas weglaten of vervangen met een plantaardige variant zodat het recept past binnen jouw natuurlijke levensstijl. Alle recepten zijn zo samengesteld dat je een optimale hoeveelheid aan voedingsstoffen binnenkrijgt, genoeg varieert en ook nog eens heel smakelijk eet.

Wil je ook elke maand het Natural Plan ontvangen? Word dan Lucky Member en ontvang vandaag nog 15 heerlijke natuurlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Proef ze allemaal, geniet en ontdek jouw nieuwe favoriete natuurlijke recepten!

Handtekening-Miss-Natural

Reactie plaatsen