datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

5D Dating: een Revolutie in Internationaal Daten
16 februari 2021 
2 min. leestijd

5D Dating: een Revolutie in Internationaal Daten

Zondag was het Valentijnsdag en heb ik mijn nieuwe community 5D dating gelanceerd. Al in 2018 had ik het idee om een datingsite te beginnen en software hiervoor aangeschaft, om te testen bedacht ik toen Miss Natural DATE ME.

5D Dating: nu is de tijd rijp

5d datingToch heb ik verder toen niets gedaan met de software. In 2020 vond ik het tijd om een community te starten waar gelijkgestemden elkaar kunnen vinden.

Dus zou je het fijn vinden om jouw natuurlijke levensstijl te delen met een partner die ook bewust met voeding bezig is? Maar waar vind je die leuke bewuste man of vrouw? Iemand die zijn lichaam als tempel beschouwt en weet wat hij eet? Kun je op gewone datingsites niet jouw voorkeuren aangeven en ben je klaar met foto’s swipen?

Speciaal voor jou is er nu 5Ddating! En het goede nieuws is dat lid worden gratis is en Natural Lifestyle Club leden zelfs toegang krijgen tot de betaalde uitgebreide versie.

Waarom is 5D Dating revolutionair?

5d datingAllereerst heb ik in een pilot project met een aantal mensen gekeken waar behoefte aan is. Er blijkt vooral behoefte aan verbinding die verder gaat dan een gezellig onderonsje over “Wat doe je voor de kost” en “Hoe oud ben je”. In deze tijd waarin het steeds lastiger wordt om echte verbinding te maken, is er juist behoefte aan een dieper niveau.

Bij 5D Dating gaat het om jouw persoonlijke ontwikkeling en dan vooral op het spirituele vlak. Dat is waar we juist zoveel behoefte aan hebben in deze wereld waarin de polariteit steeds groter wordt, we letterlijk steeds meer afstand van elkaar moeten nemen en waarin we onszelf af mogen vragen welk ‘nieuw normaal’ we samen willen.

Waarin 5D Dating zich ook in onderscheid, is de mogelijkheid om eerst even rond te kijken. Waar ons testteam opmerkte dat vrijwel alle andere dating-omgevingen direct een lidmaatschap nodig hebben om contact te leggen, kiezen wij ervoor je eerst de kans te geven om te ontdekken hoe alles werkt en of het wel bij je past. Je vraagt immers in de kroeg ook niet direct een commitment als je met iemand aan de bar zit.

Voor wie is 5D Dating?

Onze community is voor iedereen die bewust in het leven staat, die ‘wakker’ is. Dat kan te maken hebben met begrijpen hoe onze wereld in elkaar zit en weten dat leven vanuit het hart de oplossing is naar een mooiere toekomst. Het kan ook zijn dat je op het gebied van jouw lichaam heel bewust bent en dus iemand zoekt die daar ook belangstelling voor heeft. Als je veganist bent, is een relatie met een slager gedoemd te mislukken.

Maar misschien wil je helemaal geen intieme relatie of heb je die al. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar gelijkgestemden. In deze tijd ben je misschien mensen in jouw naaste omgeving kwijt geraakt omdat je anders in het leven staat. De verschillen zijn het afgelopen jaar duidelijker geworden en dus kan het zijn dat je niet meer met elkaar resoneert. Mensen komen en gaan in je leven, dat hoort erbij. Toch is het fijn als je je kunt verbinden met anderen die wellicht ook deze ervaring hebben.

Het gaat bij 5D Dating dus vooral om dat je kunt delen. Er zijn meerdere mensen in mijn omgeving – en vermoedelijk ervaar jij dat ook – die niet meer kunnen praten over hun ontwikkeling. 5D Dating is de ‘High Vibe Energy Tribe’ en staat niemand er raar van te kijken als je praat over astrologie, buitenaardsen, reïncarnatie, twin flames of soul mates. De 5D Dating community is Engelstalig dus internationaal.

Is 5D Dating iets voor jou of ben je nieuwsgierig dat uit te zoeken? Meld je dat hier aan >>

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading