datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Dit zijn alle Miss Natural 'Date me' deelnemers! Met wie wil jij daten?
06 april 2018 
in Dating
7 min. leestijd

Dit zijn alle Miss Natural 'Date me' deelnemers! Met wie wil jij daten?

Heb jij jouw natuurlijke levensstijl helemaal voor elkaar, maar ben jij jouw grote liefde nog niet tegen gekomen op de biologische markt of bij het vegaschap in de supermarkt? Miss Natural heeft de oplossing. Vind dan samen met Miss Natural de liefde die past bij jou natuurlijke levensstijl!


Ben jij al jaren vegetarisch of pas net gestart met suikervrij eten? Zou je het fijn vinden om jouw natuurlijke levensstijl te delen met een partner die ook bewust met voeding bezig is? Maar waar vind je die leuke bewuste man of vrouw? Iemand die zijn lichaam als tempel beschouwd en weet wat hij eet? Kun je op gewone datingsites niet jouw voorkeuren aangeven en ben je klaar met foto’s swipen? Speciaal voor jou is er Miss Natural ‘Date me!’

Vind samen met Miss Natural de liefde die past bij jouw natuurlijke levensstijl!

Met Valentijnsdag deden wij de oproep om te daten via Miss Natural en in dit magazine en op www.missnatural.nl/dateme kun je alle deelnemers vinden die je een bericht kunt sturen. Van alle reacties op de oproep gaan er drie per kandidaat op speeddate!

Waarom zou je met Miss Natural gaan daten?

  • Je hebt met veel interesse al tot hier gelezen, dus ‘iets’ sprak je aan, toch?
  • Op gewone datingsites ben je nog niet jouw match tegen gekomen.
  • Wat heb je te verliezen? Helemaal niets! Doe eens gek, normale mensen zijn er al genoeg!

Bekijk snel de bewuste vrouwen en mannen en stuur gewoon spontaan een brief.

De volgende tien bewuste vrouwen en mannen zijn door Miss Natural geselecteerd en gaan op speeddate. Je kunt al hun verhalen hier lezen, maar ook in het nieuwe Miss Natural magazine.

Miss-Natural-Date-Me-Anne

Anne (27), zoals ze zelf zegt “a little bit of everything”, zoekt een stoere en zorgzame vent

Anne, 27 jaar uit Helmond, beschrijft zichzelf als “a little bit of everything”. Maar vooral geniet ze van de alledaagse dingen. Groots en uitbundig hoeft niet perse van haar zolang de kleine simpele dingen maar speciaal blijven. Anne is een zorgzame en ambitieuze meid die weet van aanpakken. Ze is zoekend naar nieuwe dingen.

Lees meer over Anne >>

Miss-Natural-Date-Me-Bianca

Bianca (41): Ik houd ervan om van de gebaande paden te gaan, een bijdrage te leveren aan betere wereld

Voor Bianca (41 jaar) uit ’s Gravenzande is liefde als water, een energie die vrij wil en kan stromen. Wat altijd in en om ons heen aanwezig is. Wat zich zo mooi kan weerspiegelen in de ogen van mensen, een lach van een kind, de natuur, een onverwacht gebaar of cadeau, waardevolle vriendschap, spontane knuffel en nog zoveel meer!

Lees meer over Bianca >>

Miss-Natural-Date-Me-Bonnie

Bonnie (45) zoekt partner waarmee zij samen fruit en groente kan verbouwen

Bonnie (45 jaar) uit Capelle aan de IJssel is een zelfstandig type, erg gewend alles zelf te doen en te regelen voor haarzelf. Zij heeft een vrij zachtaardig karakter en is altijd bezig zichzelf verder te ontwikkelen, door opleidingen en cursussen. Bonnie heeft veel empathie, en probeert zo min mogelijk te oordelen. Meestal staat zij vroeg op, douchen aankleden, kinderen naar school en dan op de fiets naar haar werk.

Lees meer over Bonnie >>

Miss-Natural-Date-Me-Céleste

Céleste (42) zoekt relatie met herkenning voor elkaar

Haar vrienden beschrijven Céleste (42 jaar) uit Amsterdam als de vrouw met de stralende glimlach, iemand die veel plezier ziet in de mensen om haar heen. Céleste in een aantal steekwoorden: klein, tenger, meisjesachtig, gevoelig, achtergrond in ballet, open-minded, tikkeltje tegenstrijdig (sterrenbeeld Vissen). Zij is rustig van aard, maar houdt ook wel van spanning en avontuur.

Lees meer over Céleste >>

Miss-Natural-Date-Me-Evelien

Evelien (34) kan heel goed met het puntje van haar tong haar neus niet raken

Evelien (34 jaar) uit ‘s-Gravenhage is een bewuste en enthousiaste vrouw. Zij woont in de stad maar is veel liever in de natuur. Evelien werkt als Health Coach, voor particulieren en bedrijven. Zij houdt van de afwisseling en het contact met de mensen. Evelien vindt het niet erg om haar dag vroeg te beginnen, maar doet altijd wel een poging dat rustig aan te doen. Soms lukt dat met meditatie en yoga. Andere keren vliegt zij de deur uit of doet eerst een work-out op haar trampoline.

Lees meer over Evelien >>

Miss-Natural-Date-Me-Julia

Julia (44) is op zoek naar diegene die de chemische reactie bij haar kan losmaken

Julia (44 jaar) uit Aalten is erg sportief. Bewust en gezond eten en leven heeft een hoge prioriteit in haar leven. Maar behalve voeding en gezondheid heeft zij ook zeker interesses in andere aspecten van het leven. Julia heeft een flinke rugzak met levenservaring bij haar, zowel positieve als de levenslessen die wat zwaarder waren maar haar wel tot een sterk persoon hebben gemaakt. Door een combinatie van de juiste Koreaanse genen, veel sport en 20 jaar veel fruit en groente eten ziet zij er een stuk jonger uit dan de veertiger die zij is.

Lees meer over Julia >>

Miss-Natural-Date-Me-Leon

Reislustige Leon (41) zoekt vrouw met minimale make-up op gympies

Als duurzaam ondernemer is Leon (41 jaar) uit Rotterdam actief bezig met de natuurlijke levensstijl. Hij zet zich graag in voor de natuur door het rapen van zwerfafval en hij doet aan gureilla gardening door her en der bloemen te zaaien. Hij maakt in zijn vrije tijd graag muziek en speelt als basgitarist in een band.

Lees meer over Leon >>

Miss-Natural-Date-Me-Marleen

Marleen (24) zoekt een bewuste man die met beide benen op de grond staat

Marleen (24 jaar) uit Zutphen is een bewuste vrouw die al veel gave ervaringen uit het leven gehaald heeft en hiermee veel geleerd heeft over zichzelf. Ze is zeer geïnteresseerd en gemotiveerd op het gebied van natuurvoeding. Zelf eet ze biologische, suikervrij, glutenvrij en zuivelvrij. Ze volg ook een studie op het gebied van orthomoleculaire voeding. Marleen staat open voor allerlei thema’s in en over het leven.

Lees meer over Marleen >>

Miss-Natural-Date-Me-Mayke

Hoe leuk zou het zijn als Mayke (41), Miss Natural 2013, 5 jaar later haar Mister Natural ontmoet

Voor Mayke (41 jaar) uit Eindhoven is liefde alles omvattend! Daar draait het voor haar om in deze wereld. Liefde voor mens, dier en natuur is haar motto! Mayke omschrijft zichzelf als kleurrijk, liefdevol, zorgzaam, temperamentvol, relaxed, trouw, begripvol en een tikkeltje dominant. Zij houdt van makkelijk, biologisch en vers koken en bakken en daarna gezellig eten met vrienden en familie.

Lees meer over Mayke >>

Miss-Natural-Date-Me-Sander

Croupier Sander (28) zoekt een vrouw vol doorzettingsvermogen

Sander (28 jaar) uit Maastricht is een zorgzaam persoon en vindt het leuk om biologisch en suikervrij te koken. Hij kan goed praten en sparren en biedt ook een luisterend oor. Ook wordt hij erg gelukkig van spelletjes spelen (bord-, gezelschaps-, kaart-). Sander vindt stilzitten lastig en werkt als croupier. In zijn vrije tijd komt hij graag in de sauna waar hij helemaal tot rust kan komen. Een goede voorstelling in het theater als een musical of cabaret houdt hij ook van. Je mag hem wakker maken voor een wandeling in de natuur, maar ik kan ook genieten van een serie op de bank of het uren maken van een legpuzzel van duizenden stukjes!

Lees meer over Sander >>

miss-natural-magazineJa, ik wil een date!

Ben je vrijgezel en lijkt het je leuk om de liefde te vinden? Doe dan mee met ‘Date me’ en wie weet ga jij op date!

  • Vul de vragenlijst hieronder in om te reageren op de vrouw/man die jij leuk vindt. 
  • Maak er een leuk verhaal van (het is jouw liefdesverklaring). 
  • Zorg er ook voor dat je er een aantal foto’s bij upload, laat je zien!
  • Van alle reacties mogen de kandidaten kiezen met wie zij op speeddate gaat.

Vertel ons met wie jij op date wilt

[gravityform id=”83″ title=”false” description=”false”]

Vind samen met Miss Natural de liefde die past bij jouw natuurlijke levensstijl! miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading