datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟
04 maart 2021 
2 min. leestijd

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Alles wat ik doe komt voort uit de overtuiging dat wij als mensen bewuster mogen worden zodat wij een mooiere nieuwe wereld kunnen creëren. Bewustwording begint met zelf verantwoordelijkheid nemen in je leven. Mijn naam is Eva van Zeeland en ik geef je inzicht om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in grote verandering. Want wanneer je diep contact kunt maken met je lichaam en intuïtie, kun je betere keuzes maken. En zullen voor al jouw passies, diepste wensen en hartsverlangens de deuren open gaan.

Yeah! Miss Natural Lifestyle bestaat 10 jaar!

In 2011 begon ik dit bedrijf in mijn eigen zoektocht naar de waarheid. Als kind had ik namelijk al grote levensvragen waarop ik geen antwoord kreeg. Waarom zijn wij hier op aarde, wat is mijn rol en waarvoor leef ik als ik toch weer dood ga? Nu weet ik dat ik hier ben om mijn licht te laten schijnen, om te stralen en de energie te verhogen zodat wij als collectief kunnen groeien naar een hoger bewustzijn. Wij mogen ons weer herinneren dat wij krachtige, energieke wezens zijn die in staat zijn tot zelfgenezing en superkrachten bezitten.

Natural Lifestyle Club

Ik ontwikkelde de afgelopen 10 jaar verschillende succesvolle online programma’s en heb duizenden mensen met de Natural Lifestyle Club mogen inspireren tot een blijvende verandering in hun levensstijl.

BODY

Je lichaam is jouw voertuig in dit leven. Ontdek hoe je jouw lichaam het beste kunt voeden, het zelf genezend vermogen kunt activeren, veroudering kunt vertragen, je energiek kunt voelen en er stralend uit kunt zien!

MIND

Jouw hart is zoveel meer dan een vitaal orgaan. Je hart is het centrum van je gevoelens. Als je je hart volgt, luister je niet naar je hoofd, maar voel je wat goed voor je is. Je maakt de reis van je hoofd naar je hart.

SOUL

Leef het leven waarvoor je hier op aarde bent gekomen! Vind de kracht om in jouw licht te gaan staan en op te komen waar jij voor staat. Maak contact met jouw innerlijk weten, hogere zelf en begeleiders uit het universum.

De reis van je hoofd naar je hart

Ik word enorm enthousiast als ik kan inspireren en motiveren tot een positieve verandering op het gebied van lichamelijk, emotioneel en spiritueel welzijn! Dit doe ik via de Natural Lifestyle Club, mijn wekelijkse Talk Show, spontane livestreams en innerlijk reisprogramma ‘Voelen & Overgeven’. Samen met jouw support kan ik mijn wekelijkse Talk Show in 2021 verder professionaliseren. Op locatie filmen met een professioneel team en in de toekomst zelfs live met publiek! Ik zorg voor inspirerende gasten uit binnen- en buitenland en aansprekende onderwerpen over bewustwording.

Join the Natural Lifestyle Club!

Je kunt bijdragen met een eenmalige donatie of door je aan te sluiten bij mijn Natural Lifestyle Club waarbij je voor slechts € 22,22 toegang krijgt tot alle content die ik in de afgelopen 10 jaar heb gemaakt. Ontdek hoe je jouw hart kunt laten spreken door met je intuïtie je innerlijke balans te vinden. Kom ook in contact met jouw levensenergie zodat je sensitief en krachtig tegelijk kunt zijn.

Wakker ook jouw innerlijk vuur aan om zo net als mij dansend door het leven te gaan!

Veel liefs Eva van Zeeland

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading