datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Dit waren de wijze woorden van mijn Oma
22 december 2014 
0 min. leestijd

Dit waren de wijze woorden van mijn Oma

Als mensen klagen dat de Feestdagen dikmakers zijn zei mijn oma altijd;

Het gaat er niet om wat je tussen Kerstmis en Oud & Nieuw eet,
maar wat je tussen Oud & Nieuw en Kerstmis eet!

Geniet er van…

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine